Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
9,0/10 8 arviota

Harness Bodypiercing

Asiakkaiden mielestä Kauneudenhoito-kategorian 7. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Minna T.
2 vuotta sitten
10

Itsellä useampia lävistyksiä ollut,

eri paikoissa otettuja. Olen niistä ottanut kaksi viimeisintä (kulma & kieli) tässä kyseisessä liikkeessa ja lisäksi ex-ukolle tehtiin yksi kanssa. Joka kerta vastaanotto ollut todella lämmin ja asiallinen. Rento meininki ja lävistäjä osaa tarvittaessa ekakertalaistakin rauhoitella, jos kovastikin sattuu jännittämään. Paikat puhtaat ja kaikinpuolin muutenkin siistit. Työnjälki erinomaista ja molemmat ko. liikkeessä otetut lävistykset parantuneet nopeasti ilman mitään ongelmia. Eipä tarvitse miettiä kahta kertaa missä lävistykseni tulen jatkossakin ottamaan.

Suosittelen ehdottomasti kaikille lävistystä/lävistyksiä halajaville! *****

Perusteellinen ja huolellinen, Miellyttävä henkilökunta, Asiantunteva palvelu

Erinomainen

Eva R.
2 vuotta sitten
10

Muualle en menisi lävistystä hakemaan.

Asiantuntijuus on huipussaan ja tekijät ovat taitavia ja nopeita. Hygieniasta pidetään kiinni viimeiseen asti ja palvelu on mutkatonta ja mukavaa. Tilat ovat viihtyisät ja siistit.

Perusteellinen ja huolellinen, Siisti ympäristö, Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Saila M.
2 vuotta sitten
8

Muiden suositukset ohjasivat minutkin ottamaan ensimmäisen lävistykseni

Harnessissa, eikä paikka todellakaan tuottanut pettymystä!

Harness on siisti ja rennon oloinen mesta, jossa ei tarvitse turhia jännittää. Palvelu on asiantuntevaa ja ammattitaitoista, ja tällainen piikkikammosta kärsivä paniikkikasakin saatiin lävistettyä siististi ja kivuttomasti ilman merkittävää tajunnantilan alenemista. Lävistäjän ammattitaito ja varmuus näkyivätkin juuri kyvyssä käsitellä hermostunutta asiakasta. Myös itse lävistäminen tapahtui nopeasti ja varmasti, jolloin ylimääräiseen säheltämiseen ei mennyt aikaa.

Jälkihoito-ohjeet annettiin asiallisesti, ja myös yrityksen verkkosivuilla on kattava tietopaketti lävistyksistä ja niiden hoidosta. Paikan pisteitä pudottaa vain se, että lävistämisen aikana lävistäjä keskusteli paikassa vierailemassa olleiden kavereidensa kanssa, mikä vähän häiritsi meikäläistä.

Siisti ympäristö, Pääsee ilman ajanvarausta, Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Julia T.
2 vuotta sitten
10

olen suositellut jo aika monelle tätä paikkaa asiantuntemus on

hyvää ja he osaavat hommansa ja eivät liikaa pelottele jos jota kuta pelottaa kuten minua pelottti he sanovat vain että ota rennosti hyvin se menee :) itse otin napakorun ja minua pelotti ihan kauheasti mutta ei se sitten sattunutkaan niin paljon ja se tapahtui niin nopeasti ja mies oli todella mukava ja teki kaiken huolella rauhallisesti eikä kiireellä ja huolettomasti. että suosittelen kaikille että jos haluatte jonkun lävistyksen niin kannattaa mennä harnessiin kyllä siellä osataan lävistää huolella kenelle tahansa ja mitä tahansa. :):)):):):):):):)

Kiireetön, rauhallinen tunnelma, Pääsee ilman ajanvarausta, Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Elli-Lilli C.
2 vuotta sitten
10

Kaikki mun lävärit on täältä.

Hyvä ja siisti paikka jossa rento ja asiantunteva palvelu. Osaavat hommansa, ottavat esim. huomioon asiakkaan kasvojen mittasuhteet ja linjat eivätkä vaan länttää korua ihan minne sattuu. Sanovat myös suoraan jos ovat sitä mieltä että idea on huono tai ei-toteutettavissa ja varmistavat -kerta kerran jälkeen- että jälkihoito on ottajalla muistissa. Homma toimii ajanvarauksella tai ilman. Monipuolinen koruvalikoima myös ja toimivat, simppelit nettisivut joilla paljon asiaa lävistyksistä. Etukorttiin merkintöjä kerryttämällä joka kuudes läväri ilmaiseksi l. korun hinnalla. Asiallinen mesta, suosittelen varauksetta.

Miellyttävä henkilökunta, Pääsee ilman ajanvarausta, Asiantunteva palvelu

Erinomainen

Elina S.
2 vuotta sitten
10

Tätä paikkaa ei voi muuta kuin suositella ilomielin!

Joskus pienempänä tyttönä sitä tuli käytyä ottamassa kultasepän liikkeessä korvareiät pyssyllä - ei ne korvikset pitkään kuitenkaan pysyneet, korvareiät ärtyivät ja menivät lopuksi todella nopeasti umpeen. Pitkän empimisen jälkeen päätin ottaa uudestaan reiät korviini - tällä kertaa ihan kunnollisella lävistäjällä. Siskoni oli täällä käynyt itselleen ottamassa ties millaisia lävistyksiä ja olin muualtakin kuullut positiivisia kommentteja.

Eräänä aamuna soitin Yazkan liikkeeseen, paikalla oltiin ja parin tunnin päästä minulla olikin reiät korvissa. Lävistyksen ottaessa saat eräänlaisen leimakortin - kuudennen lävistyksen jälkeen saat yhden kaupanpäälle! (En tiedä onko enää voimassa)

Harnessin sivut ovat todella kattavat ja kertovat paljon erilaisista lävistyksistä ja niiden hoidoista. Liikkeessä on myös hyvä valikoima erilaisia lävistyskoruja.

Kiireetön, rauhallinen tunnelma, Miellyttävä henkilökunta, Pääsee ilman ajanvarausta

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

10
Todella asiantunteva palvelu, sopii ensikertalaiselle tai läpeensä lävistetylle!
Karita K.
1 vuosi sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 6 Asiantunteva palvelu Arvioi
 2. 2 4 Miellyttävä henkilökunta Arvioi
 3. 3 4 Pääsee ilman ajanvarausta Arvioi
 4. 4 3 Kiireetön, rauhallinen tunnelma Arvioi
 5. 5 2 Perusteellinen ja huolellinen Arvioi
 6. 6 2 Siisti ympäristö Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Kauneudenhoito)

 1. Beauty Studio Chelsea Oy 1
  10,0
  Annankatu 28
 2. La Muerte Ink Tattoo Studio 2
  9,9
  Mesenaatintie 1
 3. Flame Tattoo & Piercing 3
  9,4
  Kampin ostoskeskus 5 krs
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Harness Bodypiercing