Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,1/10 11 arviota

William K. Annankatu

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 74. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Janne K.
2 vuotta sitten
9

Ehdottomasti ketjun mukavin paikka Helsingissä - paikka jonne

tulee usein poikettua suuren ja vaihtuvan olutvalikoimansa, ystävällisen palvelun ja maukkaiden baariruokien takia. Henkilökunta oppii tuntemaan sillointällöin pistäytyvät ja heidän suosikkijuomansa. Paikassa ei ole terassia edes kadulla, mutta ehkä yllättävästi se ei suuresti haittaa - paikka on niitä harvoja Helsingissä jossa viihtyy keskustellen vaikka myöhempäänkin.

Rentoutumaan töiden jälkeen, Aitoa kapakkatunnelmaa, Tilaa omille ajatuksille

Hinta kohdallaan

Juliana H.
2 vuotta sitten
6

William K on Hok-elannon ketjun oluthuone,

joka ilahduttaa hyvällä olutvalikoimallaan. Keskeisellä sijainnilla, lähellä Iso Robaa, mikä on plussaa. Sopii parhaiten 30-40 vuotiaille miehille olutpaikaksi. Sisustus on perusräkälännäköinen, kulunut. Eikä ihme, sillä pubi on 20 vuotta vanha.

Olli L.
2 vuotta sitten
9

William K.

on olutravintola, jossa on hyvät valikoimat oluita. Osallistuin kyseisessä paikassa yksityistilaisuuteen, jossa oli live-musiikkia, pientä purtavaa ja mahtavaa tunnelmaa. Tila oli erillään huoneesta, jossa sijaitsi baaritiski ja WCt. Voin sanoa, että tähän tarkoitukseen tila sopi mahtavasti. Tilan sai yksityistilaisuuden ajaksi juuri sopivasti eristyksiin, vaikka baari oli aivan vieressä. Henkilökuntakin oli ystävällistä ja juomavalikoima on kattava. Sisustus on sopivan kapakkatunnelmainen; se kutsuu viihtymään.

Rentoutumaan töiden jälkeen, Aitoa kapakkatunnelmaa

Hinta kohdallaan

Anna T.
2 vuotta sitten
10

Järjestin yksityisjuhlat William K:ssa ja suosittelen kyllä lämpimästi!

Kaikki onnistui täydellisesti. Henkilökunta oli tosi joustavaa ja ystävällistä. Takakabinetin saa varata klo 17-21, jonka jälkeen tilaan saa tulla muitakin. Meitä kuitenkin oli niin paljon, että henkilökunta auliisti siirsi varausaikaa eteenpäin melkein yhteentoista asti. Omia PA-laitteita sai käyttää ja sekä live-musa että oma musa koneelta oli sallittua. Juomat haettiin tiskiltä, mutta omaa syötävää sai tarjoilla. Jääkaappeja sai käyttää ja tulla hakemaan osan tavaroista vasta seuraavana päivänä.

Tosi kodikas ja viihtyisä oluthuone, iso valikoima oluita, pystypiano (!), Isoja ja pieniä pöytiä… Suosittelen lämpimästi niin pistäytymiseen, illan istumiseen ja seurusteluun kuin juhlien järjestämiseenkin!

Rentoutumaan töiden jälkeen, Aitoa kapakkatunnelmaa

Pauliina R.
2 vuotta sitten
7

William Koossa on tullut poikettua ohimennen esimerkiksi kotimatkalla

teatterista. Vartavasten en tänne ole tainnut koskaan mennä. Paikka on kuitenkin ylllättävän viihtyisä. Tunnelma on kotoinen ja hämyisä. William K on myös aika iso, joten tänne mahtuu hyvin isommallakin porukalla. Viimeksi täällä ollessamme paikassa soitti aivan kiva bändi. Juomavalikoima on täällä kohtuullisen laaja; olutta löytyy moneen makuun, samoin siidereitä. Hinnoiltaan paikka on varsin normaali keskustan paikka. Henkilökunta on ystävällistä.

Rentoutumaan töiden jälkeen, Aitoa kapakkatunnelmaa

Hinta kohdallaan

Sonja V.
2 vuotta sitten
8

Annankadun William K on ketjun viihtyisin baari.

Olutvalikoima on kohtuullisen laaja ja hinnat siedettäviä. Baarista saa myös pientä purtavaa kuten toasteja, mutta ne ovat melko vaatimattomia ja lisäksi melkoisen kalliita. Sisustus on tyypillinen William K- tyylinen matoilla päällystettyine pöytineen. Taimmainen huone tuoksahti pitkään tupakalta tupakkakiellon astuttua voimaan, mutta nyt tämäkin aromi on hälvennyt. Baari ei ole kovin iso, joten isommalla seurueella voi olla vaikea mahtua sisään viikonloppuisin ja keskiviikkoisin. Kaiken kaikkiaan mukava jutustelu- ja olutbaari.

Rentoutumaan töiden jälkeen, Aitoa kapakkatunnelmaa, Paras olutvalikoima

Hinta kohdallaan

Johannes J.
2 vuotta sitten
6

Ketjupaikka,

jossa mahdollisuus omiin bileisiin. William K:ssa aina ensimmäisenä mielenkiinto kohdistuu kokolattiamattoihin, joilla pöydät on peitetty. Ja sitten alitajunta alkaa laskemaan kuinka monta sylkipisaraa, olut- ja viiniräiskettä sekä virtsaista tai tupakkaista kouraa onkaan sivellut tuota karheaa matonkudetta. Tässä vaiheessa tekee mieli nostaa kädet syliin ja peittää pöytä lasinalusilla. En ole vielä koskaan uskaltanut haistaa tuota paljon kokenutta mattoparkaa. No, jos kykenee jättämään haisumaton ajattelun sivuun, Annankadun Mr. K no ihan mukava, katto on korkealla ja meteli ei ylly liiaksi. Hinnat ovat Helsingin hengessä kovat ja oksennuksenvihreä S-kortin kuva pilaa joka kerta hyvänkin päivän mutta muutoin paikka on ihan jees. Voisin mennä toistekin, varsinkin jos olisin rikas.

Rentoutumaan töiden jälkeen

Ylihinnoiteltu

Aino L.
2 vuotta sitten
9

Annankadun William K on viihtyisä olutravintola,

jonka olutvalikoima on monipuolinen ja hintataso kohdallaan. Henkilökunta on ystävällistä, myös sähköpostitse asiointi toimii hyvin. Ravintolan takaosaa voi varata yksityistilaisuuksia varten. Tila on sisustettu kivaksi, hämyisäksi olohuoneeksi, ja se toimii juhlapaikkana loistavasti. Seinustoilla on kirjahyllyjä, seinillä kiintoisia maalauksia. Tilan etuosassa on esiintymispaikka. Paikanpäältä löytyy myös piano, mikä on plussaa. Iso määrä ihmisiä mahtuu mukavasti istumaan, ja aika hyvin joraamaankin, jos siltä tuntuu.

Rentoutumaan töiden jälkeen, Intiimisti yhdessä

Hinta kohdallaan

Saara H.
2 vuotta sitten
9

Tyyliltään ja sisustukseltaan noudattelee tietysti ketjun muita

ravintoloita hämäryydessään ja kotoisuudessaan. Olutvalikoima on tyypilliseen tapaan laaja ja monipuolinen, hintakin on standardi. Erityistä Annankadun William K:ssa on taka-osa, joka on kuin luotu tunnelmallisia yksityistilaisuuksia varten ja helposti eristettävissä ovilla baarin etuosasta. Tilasta löytyy piano musisointiin ja sen ympäristö on myös helposti raivattavissa erilaisia esiintymisiä varten. Isommat seurueet mahtuvat mukavasti istumaan mutta omaa rauhaa saa myös pienemmälle porukalle.

Rentoutumaan töiden jälkeen, Intiimisti yhdessä, Aitoa kapakkatunnelmaa

Hinta kohdallaan

Patrik L.
2 vuotta sitten
8

William K on sympaattinen olutravintola Annankadulla.

Paikka on tunnelmaltaan pimeä ja olohuonemainen. Erinomainen olutvalikoima ja pysähtynyt tunnelma toimivat erityisesti talvella. Henkilökunta on todella asiantuntevaa ja ystävällistä. Paikassa käy niin vanhat Punavuoren herrat kuin nuoret skeittaajat. Hyvä paikka pistäytyä juomaan yhdet erikoisoluet ja syömään suolapähkinöitä. Paikassa olevat kirjahyllyt vaikuttavat todella mielenkiintoisilta ja suosittelen tutustumaan mitä luettavaa paikka tarjoaa

Rentoutumaan töiden jälkeen

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

7
Viihtyisä perinteisen brittibaari tyyliin sisustettu. Tarjolla paljon erikois oluita ja siidereitä.
Aku S.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 9 Rentoutumaan töiden jälkeen Arvioi
 2. 2 6 Aitoa kapakkatunnelmaa Arvioi
 3. 3 2 Intiimisti yhdessä Arvioi
 4. 4 1 Paras olutvalikoima Arvioi
 5. 5 1 Tilaa omille ajatuksille Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Baari)

 1. Kafe Moskova 1
  9,5
  Eerikinkatu 11
 2. Bar Mucava 2
  9,3
  Hämeentie 30
 3. Olutravintola Pikkulintu 3
  9,3
  Klaavuntie 11
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä William K. Annankatu