Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 100 rehellistä arviota.
7,7/10 7 arviota

K-market Pukinmäki

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 93. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Leena K.
12 kuukautta sitten
9

Pieni mutta hyvävalikoimainen K-Market,

jossa viihtyisät, moitteettoman siistit tilat ja aina tuoreet tuotteet. Henkilökunta on pirteää ja kauppias erityisen avulias. Hinnat keskitasoa, tarjouksia on paljon mutta yleensä ne eivät ole erityisen halpoja. Parkkipaikkoja ihan vieressä vain muutama, lähikortteleissa enemmän.

Mikko W.
1 vuosi sitten
8

Yksi Pukinmäen aseman lähettyvillä oleva ruokakauppa.

Kauppa on tilava ja tavarat löytyvät helposti. Kauppa on myös isompi mitä ulkopuolelta voisi ajatella. Täällä on liha- ja kalatiskikin. Hintataso on ihan kohtuullinen ja täältä kyllä löytää tarvitsemansa. Paikalle pääsee hyvin junalla ja autollekin löytyy kyllä parkkipaikka.

Daniel C.
1 vuosi sitten
6

Hyvä tuotevalikoima.

Hyvä asiakaspalvelu. Paljon pelikoneita. Olen tyytyväinen tähän kauppaan. Suhteellisen pieni. Hyvä pelivalikoima. Erinomaiset halvat hinnat. Annan tälle 6 pistettä. Suosittelen kaikille. Huonopuoli on että liian vähän energiajuomia.

Jarmo A.
1 vuosi sitten
7

Kassojen määrä on alimitoitettu,

mikä aiheuttaa jonotusta silloin kun asiakkaita on paljon. Yleensä asiakkaita on melko vähän, joten jonottamaan ei paljoa joudu.

Paikan kilpailuvaltit ovat hiukan aikaisempi aukiolo ja valmisruokatiski. Muilla osa-aluiella kauppa häviää vastapäiselle Alepalle. Valikoima on mitoitettu melko suppeaksi, minkä huomaa erityisesti kun on tottunut tiettyihin tuotteisiin, joita ei kaikkien kauppojen valikoimista löydy. Positiivinen poikkeus on hajustamaton pesuneste, jonka sain täältä kun Alepasta sitä ei valikoimasta löytynyt.

Yleensä suosin vastapäistä kilpailijaa, koska täältä en kaikkia haluamiani tuotteita saa.

Jukka V.
1 vuosi sitten
8

Asiallinen K -market tosi hyvällä sijainnilla.

Piristävä yleisjärjestely kaupassa, käytävillä oli riittävästi tilaa ja kaupan yleisilme oli raikas. Pirtsakka palvelu ja oluen myynnin ikärajoista oltiin tarkkana. Asiointi sujui mukavasti ja nopeasti.

Toni R.
2 vuotta sitten
7

Palvelutalon alakerrassa toimiva peruskauppa.

Palvelu vähän niin ja näin. Hinnatkin selvästi perhemarketteja kalliimmat. Usein vaihtuvat hyvät tarjoukset kannattaa kuitenkin käydä poimimassa talteen. Miinusta täytyy antaa pahanhajuisesta kärystä, joka tuntuu pinttyneen kauppaan ja maistuu myös maidoissa ja herkemmissä elintarvikkeissa.

Pikaiset kommentit

9
Hyvä lähikauppa jossa ystävällinen henkilökunta,mutta miinukseksi voi sanoa että kassoja on liian vähän eli niitä enemmän muuten on kaikki kohdallaan+tuotteiden laatu on erinomaista
Jami N.
2 vuotta sitten

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Ruokakauppa)

  1. K-supermarket Mustapekka 2
    9,1
    Mäkitorpantie 1
  2. K-market Aurinkolahti 3
    9,0
    Leikosaarentie 48
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä K-market Pukinmäki