Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 100 rehellistä arviota.
8,4/10 6 arviota

Pakilan Kukkatalo

Asiakkaiden mielestä Kukkakauppa-kategorian 23. paras yritys Helsingissä

Aloitimme maaliskuussa 2007 toimintamme Länsi-Pakilassa tunnetussa kukkatalossa itseemme ja toisiimme vahvasti luottaen. Pakilan Kukkatalo on monelle pohjoishelsinkiläiselle tuttu kukkakauppa jo 90-luvun alusta kukkakimppujensa ja asetelmiensa kautta.


Meillä on ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta ja haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Meille tyytyväinen asiakas on tavoite ja ilon aihe.


Tarjoamme monipuoliset palvelut pihojen koristelusta messuosastojen koristeluun. Myös kauniit juhlakukat ja kukkakimput saat kauttamme! Meiltä löydät runsaat valikoimat niin leikkokukissa kuin ruukkukukissakin. Valikoima vaihtelee sesongien mukaan.


Tarjolamme myös runsaan valikoiman valmiiksi sidottuja kimppuja, joista on helppo valita mieleisensä.


Pienemmät sidontatyöt teemme odottaessasi, vaativampiin kukkalaitteisiin kannattaa tehdä tilaus muutama päivä etukäteen.


Tervetuloa, odotamme käyntiäsi lämmöllä Pakilassa!


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Soile H.
1 vuosi sitten
5

Alueen paras,

edullisin ja laajimman valikoiman kukkakauppa olisi Pirilän kukkatalo Torpparinmäessä, mutta Osumasta puuttuu se listalta. Pakilan kukkatalo on pienehkö ja hintava kukkakauppa. Sattuu olemaan lähellä kuitenkin, joten joskus ostan sieltä kimpun vaikka maksaakin lähes tuplasti Pirilän kukkataloon verrattuna. Luulen että kommenteissa moni sekoittaa nämä liikkeet, koska ovat aika lähekkäinkin. Pirilän kukkatalo on siis Torpparinmäen puolella : http://www.kukkatalo.fi/helsinki

Tuoreet, kestävät kukat, Hienot kimput

Ylihinnoiteltu

Cee S.
1 vuosi sitten
9

Tämä on pihan sisustajan unelmapaikka.

Taimia on aivan alyttömästi ja monenmonta eri lajia ja laatua. Erilaiset puut ja pensaat pääsevät täällä oikeukisiinsa. Tämä kukkatalo ei siis yritä vain hurmata värikkäillä kesäkukilla.

Laaja valikoima, Luovia ratkaisuja, Laaja valikoima ruukkukukkia

Hinta kohdallaan

Heidi J.
2 vuotta sitten
10

Mahtava valikoima taimia!

Pakilan Kukkatalon sijainti ei ehkä ole se kaikkein paras minun perheeni kannalta, mutta ilolla ajelen tänne joka kerta. Pakilan Kukkatalossa on ehkö Helsingin paras valikoima puutarhataimia ja -kasveja. Taimia löytyy myös eri kokoluokissa, joten voi valita ihan pienen edullisen tai sitten jo isomman, mutta hintavamman. Pakilan Kukkatalo sopii siis joka kukkarolle! Hyvä valikoima tuoreita kesäkukkia sekä ruukussa olevia sisäkukkia. Leikkokukkavalikoima ei päätä huimaa, mutta löytää sieltäkin aina jotain kivaa ja sopivaa tarpeeseen kuin tarpeeseen. Naapurini suositteli paikkaa minulle ja olen suositellut sitä monen monelle sen jälkeen :)

Tuoreet, kestävät kukat, Laaja valikoima, Ystävällinen palvelu

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

9
Äidin kanssa käyty jo toistakymmentä vuotta. Hyvä valikoima, asiantunteva, ystävällinen palvelu. Hinta-laatusuhde hyvä. Lapsillekin kilpikonnia :D
Anniina E.
10 kuukautta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 2 Hienot kimput Arvioi
 2. 2 2 Laaja valikoima Arvioi
 3. 3 2 Tuoreet, kestävät kukat Arvioi
 4. 4 1 Laaja valikoima ruukkukukkia Arvioi
 5. 5 1 Luovia ratkaisuja Arvioi
 6. 6 1 Ystävällinen palvelu Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Katso kuvat ja videot

Helsingin TOP 3 (Kukkakauppa)

 1. Vihertalo Lintumäki Oy 1
  9,4
  Kirkonkyläntie 6
 2. Kukkakauppa Ch Barck 3
  9,0
  Eerikinkatu 5
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Pakilan Kukkatalo