Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
9,1/10 52 arviota

K-supermarket Mustapekka

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 2. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Juho P.
9 kuukautta sitten
9

Mustapekasta löytää aina kaiken tarpeellisen ja vähän enemmänkin.

Ruokatarvikevalikoima on runsas, lihatiski tämän koon kauppaan nähden loistava ja löytyy luomu- ja lähiruokaa. Myös kattava juustovalikoima löytyy. Ainoa miinus ajoittaisesta ruuhkautumisesta, tosin kauppias on varautunut tähänkin varaamalla riittävästi henkilökuntaa ruuhka-ajoiksi.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Luomua ja lähiruokaa

Hinta kohdallaan

Ville R.
10 kuukautta sitten
9

Päivittäistavarakaupaksi laaja valikoima lähes kaikkea.

Runsaasti luomu- ja lähiruokaa, sekä tuoretuotteita. Oma osasto juustoille ja suuri valikoima oluita. Tuotteet hyvin esillä. Nopeat kassat eikä suurempia jonoja vaikka asiakkaita paljon. Helppo saapua autolla ja p-paikkoja hyvin.

Tiina T.
11 kuukautta sitten
10

Loistava ruokakauppa ja paljon erilaisia palvelutiskejä.

Tämä kauppa on hyvä esimerkki siitä miten tilaan saa mahdutettua erikoistuotteita, tilan olematta kuitenkaan ahdas. Kauppa on erittäin suosittu ja se näkyy asiakasmäärissä, kassajonoja ei silti synny. Henkilökuntaa on siis riittävästi.

Larissa R.
1 vuosi sitten
10

lähikauppa on vaisu kuvaus mustapekasta.

paras ruokakauppa ikinä; valikoima erinomainen, aukioloajat täydelliset, palvelu moittetonta (erikoisterkkuja samulille...) jatkakaa samaan malliin. Kiitos! :)

Markus K.
1 vuosi sitten
9

Oulunkylän paras kauppa.

Mustapekka on hyvällä valikoimalla varustettu laatukauppa, jossa on oma lihatiski, ystävälliset ja asiantuntevat myyjät, loistava sijainti ja erinomainen järjestely, selkeä ja pirteä kauppa!

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Hinta kohdallaan

Mathias F.
1 vuosi sitten
10

Hyvä kauppa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Hyvät ja pätevät osastot joissa hyvin koulutetut ja pätevät asiantuntevat myyjät. Liha / kalatiskit ovat varmaan pääkaupunkiseudun parhaat aina erillaisia tuotteita ja tarjouksia. Yleensä vähän jonoja ja rauhallinen tunnelma suosittelen käydä täällä ostoksilla.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Juhani P.
1 vuosi sitten
9

Erittäin hyvä valikoima,

mukavasti tarjouksia joka kerta kun tulee käytyä. Lihatiski on nykyistä juhlaa koska niitä niin harvassa, ehkäpä hieman kallis mutta parempi kun on olemassa. Asiakaspalvelusta hieman epämääräistä sanoa koska iso kauppa ja ei siellä paljoa edes viiti kiireellisiä työntekijöitä häiritä, mielestäni ihan loistokauppa. 9/10

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Hinta kohdallaan

Ilona M.
1 vuosi sitten
9

Mustapekka on parhaimpia suuria herkkukauppoja Helsingissä Stockmannin

Herkun ohella, mutta Herkkuun verrattuna huomattavasti selkeämpi kauppa. Hyvät kala- ja lihatiskit sekä juustovalikoimat. Hedelmä ja bihannesosasto on runsas. Tähän mennessä kaikki ainekset ovat aina löytyneet vaativimpiin ja erikoisempiakin aineksia sisältäviin ostoslistoihin. K-supermarketin yhteydessä on myös Alko.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Juuli G.
1 vuosi sitten
5

Sisään tullessa on heti vastassa hyvin varusteltu ja erittäin

runsas vihannes- ja hedelmäosasto. Löytyy myös "suoraan kasvattajalta" -tuotteita, kauden tuotteita, hyviä tarjouksiakin. Erityismainintana vielä, että osastolla on usein myyjä, joka ei vain täytä hyllyjä, vaan oikeasti neuvoo ja juttelee asiakkaiden kanssa. Erinomainen juustovalikoima. Lihatiskin luota voi ostaa myös mukaan ruoka-annoksia. Pari, kolme eri vaihtoehtoa joka päivä ja on myös salaatteja mukaan otettavaksi. Oikeastaan ainoa pienen pieni miinus tulee kassajonoista. Asioin yleensä keskellä päivää ruuhka-aikojen ulkopuolella ja silloin on vain pari kassaa auki ja pieni jono pääsee syntymään. Kassat ovat muuten kyllä erittäin ystävällisiä.

Auki 24 h, Pieni ja edullinen, Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Cee S.
2 vuotta sitten
8

Hyvä Tuoretiski ja osaavat tiskityöntekijät!

Tarjoukset on sijoiteltu myymälään niin ettei niitä välttämättä heti löydä. Pullokoneen kanssa on aina ongelmaa, se on ollut joka kerta viallinen kun olen kasseineni sinne ajanut.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Hinta kohdallaan

Heidi K.
2 vuotta sitten
9

K-Supermarketiksi loistava!

Sisään tullessa on heti vastassa hyvin varusteltu ja erittäin runsas vihannes- ja hedelmäosasto. Löytyy myös "suoraan kasvattajalta" -tuotteita, kauden tuotteita, hyviä tarjouksiakin. Erityismainintana vielä, että osastolla on usein myyjä, joka ei vain täytä hyllyjä, vaan oikeasti neuvoo ja juttelee asiakkaiden kanssa. Erinomainen juustovalikoima. Lihatiskin luota voi ostaa myös mukaan ruoka-annoksia. Pari, kolme eri vaihtoehtoa joka päivä ja on myös salaatteja mukaan otettavaksi. Oikeastaan ainoa pienen pieni miinus tulee kassajonoista. Asioin yleensä keskellä päivää ruuhka-aikojen ulkopuolella ja silloin on vain pari kassaa auki ja pieni jono pääsee syntymään. Kassat ovat muuten kyllä erittäin ystävällisiä.

Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Roope L.
2 vuotta sitten
8

Mustapekka on useasti valittu pääkaupunkiseudun parhaaksi ruokakaupaksi.

Eikä syyttä, sieltä löytyy todella monipuolinen valikoima eksoottisiakin tuotteita, joita ei useimmista ruokakaupoista löydy. Palvelu on asiantuntevaa ja hyvää. Tuotteetkin on suhthelposti löydettävissä, vaikka kävisikin ensimmäistä kertaa.

Iida L.
2 vuotta sitten
10

Laaja valikoima vaativampaankin makuun maustettuna erinomaisella

palvelulla! Hevi osasto on siisti, monipuolinen ja tarjolla on myös suoraan viljelijältä tulleita tuotteita. Palveleva liha- ja kalatiski! Hinta laatusuhde kaupassa paikallaan ja asiointi on miellyttävää siistissä ympäristössä, jossa pieniin asioihin, kuten tuotteiden asetteluun on kiinnitetty paljon huomiota! Suosittelen lämpimästi!

Erinomainen

Hanna P.
2 vuotta sitten
9

K-supermarket Mustapekka on ehdottomasti ruokakauppojen aatelia.

Etenkin erittäin iso ja kattava kala/lounasruoka-tiski on huippuluokkaa. Täältä tarttuu nälkäiselle matkaan jos minkälaista herkkua. Etenkin salaattibuffet-valikoima on aivan täydellinen. Muutenkin kaupan valikoima on katttava ja täältä on hyvä napata mukaan niin pienet kuin suuretkin ostokset. Sijainti on hyvä, tähän on helppo tulla töistä tai aloittaessa matkaa pidemmälle. Palvelu täällä on aina ihan huippuluokkaaa, harvoin ruokakaupassa kokee olevansa niin tervetullut. Jos kassoille jonoa alkaa kertymään niin ne kyllä katoavat nopeasti.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta

Viivi H.
2 vuotta sitten
9

Mustapekasta palvelua ja laatua.

K-supermarket Mustapekka yllätti iloisesti, kun piipahdin siellä pyörämatkani varrella. Astuessani sisään itse kauppaan, ihastuin heti houkuttelevaan vihannes/hedelmäosastoon. Hedelmät ja vihannekset oli aseteltu näytille huolella ja tuotteet vaikuttivat korkealuokkaisilta. Vaikuttavaa oli myös kaupan pitkät tuore- ja valmisruokatiskit, jossa kävi kova kuhina. Marketin valikoimiin kuuluu niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin erikoisuuksia ja valinnanvaraa on yllinkyllin. Hintataso on hieman keskivertoverrokkiaan korkeampi, mutta etsiessään laadukkaita elintarvikkeita Mustapekka ei taatusti jätä kylmäksi. Kaupan yhteydessä on myös Alko. Hieman jäi harmittamaan se, että pyörälle ei tahtonut millään löytyä paikkaa. Autoileville on tarjolla hyvät parkkipaikat.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Hinta kohdallaan

Jenni J.
2 vuotta sitten
9

Legendan maineen saavuttanut Mustapekka kuuluisi ehdottomasti

luottokauppoihini, jos vain sattuisin asumaan lähempänä. Ne muutamat kerrat jotka olen kaupassa käynyt ovat vakuuttaneet minut siitä, että seuraavalla kerralla asuntoa etsiessäni voisin ottaa tehtäväkseni etsiä sitä myös Mustapekan naapurustosta. Tämä todellakin on yksi parhaita ruokakauppoja, joissa olen käynyt.

Tarjonta on hyvin monipuolinen ja sitä on valtavasti – täältä löydän aina juuri ne tuotteet mitä en löydä mistään muualta (esimerkkinä maailman paras, ja ehkä myös kallein, omenamehu!). Hevi-osasto, liha- ja kalatiski ovat kaikki huippuluokkaa ja tavara näyttää aina tuoreelta. Henkilökunta on hyvin avuliasta ja ystävällistä ja valmis vastaamaan tyhmimpiinkin kysymyksiin. Hinnoittelu osuu mielestäni aika nappiin ja välillä tarjoushintojen ansiosta täältä tekee melko hyviä löytöjä.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Hinta kohdallaan

Jude V.
2 vuotta sitten
9

Helsingin parhaita ruokakauppoja,

jossa mm. hyvät valkoimat luomutuotteita. Ansiokas liha- ja kalatiski sekä hyvät oman keittiön valikoimat. Koko ruokapuoli on kokonaisuudessaan hyvin hallussa – juustot, leivät, maitotuotteet ja poikkeuksellisen laaja valikoima hyvää olutta. Olutvalikoima peittoaa naapurissa sijaitsevan Alkon olutvalikoiman mennen tullen. Mustan Pekan hyllyiltä voi haeskella hieman eksoottisempiakin tuotteita. Kauppa on taidettu jo muutamaan oteeseen palkita Suomen parhaaksi K-kaupaksi, eikä syyttä.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Kimmo K.
2 vuotta sitten
8

Mustapekka vetää maineensa veroisesti vertoja Stockan herkulle,

mitä tulee valikoimiin - ja myös hintaan. Varsinkin lihatiskin valikoimat aina raakamakkaroita myöten ja pakastealtaista löytyvät korkeatasoiset pakastemarjat ovat olleet meidän suosikkeja. Palvelu on perus K-kauppaa asiantuntevampaa ja ystävällisempää, mutta tässä on vielä kurottavaa Stockan kiinni saamiseksi. Miinuksia tulee K-supermarket -maisesta sisustuksesta sekä syrjäisestä sijainnista, mutta jos sattuu asumaan näin kaukana keskusta niin Mustapekka on mukava naapuri.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Ylihinnoiteltu

Noora H.
2 vuotta sitten
9

Jotkut ruokahifistit väittävät,

että Mustapekka olisi Helsingin paras ruokakauppa, vielä Stockan Herkkuakin parempi. Tuota en osaa itse todentaa, mutta erittäin hyvä Mustapekka kyllä on. Valikoima on todella laaja, ja kasvissyöjää ilahduttaa etenkin monipuolinen ja erittäin hyvin hoidettu HeVi-tiski. Tuoretiskit (liha- ja kala-) ovat kaupassa aina plussaa, ja muutenkin valikoima on todella laaja kaupan olematta kuitenkaan liian valtavan kokoinen. Kaupan eteisessä on postin automaattinen paketinlähetyspiste sekä mukavan kokoinen Alko ja kaupan ulkopuolella roskikset (lasi, pienmetalli, vaatteet, pahvi, kartonki, paperi, patterit...), joten yhdellä reissulla hoituu monta asiaa. Autoilevat saavat autonsa tarvittaessa parkkihalliin.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Hinta kohdallaan

Pauliina R.
2 vuotta sitten
10

Ihan huippua,

että lähikauppana on juurikin Mustapekka. Kauppa on minun makuuni sopivan kokoinen, täällä ei tarvitse kävellä kilometrin pituisia käytäviä pitkin. Mustapekasta löytyy kaikki mahdollinen ;). Valikoima on erittäin laaja ja monipuolinen ja täältä löytyy hyvä kala- ja lihatiski. Juusto-osastolta löytää vaikka mitä ihania juustoja ja palvelu on erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Kaupan henkilökunta on älyttömän ystävällistä ja aina saa ystävällistä palvelua. Kassoilla on aina töissä iloista porukkaa. Kaupasta löytyy myös hyvä valikoima luomutuotteita.

Kattavat valikoimat, Luomua ja lähiruokaa, Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Terhi N.
2 vuotta sitten
10

Todella täyden kympin ruokakauppa.

Asuessani Oulunkylässä tämä taisi olla ainoa kauppa, jossa kävin. Valikoima on mahtava. Perustuotteet on tietysti saatavissa, mutta joka kerta löytyi kauppakassiin jotain hieman erikoisempaa. En myöskään heti keksi montaa kauppaa, jossa palvelu olisi parempaa. Pidän erityisesti liha- ja kalatiskin palvelusta: aina ystävällistä ja aina sai myös suosituksia omiin tarpeisiinsa. Ainoa syy, miksi en enää asioi kyseisessä kaupassa, on epäkätevä sijainti tämän hetkiseen kotiin nähden.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Mari S.
2 vuotta sitten
10

K-supermarket Mustapekka on todella laadukas ruokakauppa.

Aukioloajat ovat normaalit ja riittävät. Mustapekka sijaitsee Tuusulanväylän kupeessa ja sinne on helppo tulla niin kävelle, pyörällä kuin autollakin. Parkkipaikka on hieman ahdas ja kolarialtis. Kaupan valikoima on hyvin laaja. Etenkin hedelmä- ja vihannesosasto on hyvin siististi pidetty ja suorastaan silmäniloa: usein hedelmät ovat aseteltu erilaisiin asetelmiin. Mustapekasta saa myös kattavasti erikoistuotteita.

Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Erinomainen

Sonja K.
2 vuotta sitten
9

Mustanpekan valikoima on kattava ja etenkin HeVi-osasto ja vegaanisten

erikoistuotteiden tarjonta on monipuolinen. Myymälän henkilökunta on ystävällistä ja erikoisempia tuotteita saa yleensä, jos vetäisee hihasta. Esim. Astrid och Apornan pyöryköitä, makkaroita ja muita vegaanisia valmistuotteita on täällä saatavilla hyvin ja muutenkin vegaanimakkaraosasto on melkeinpä kaupungin parhain.

K-supermarket Mustapekka on näppärästi työmatkan varrella sekä pyörällä liikkuessa että junalla liikkuessa. Myös SmartPost-automaatti on kätevästi liikkeen eteisaulassa.

Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Andreas C.
2 vuotta sitten
10

Helsingin ja mahdollisesti koko Suomen parhaimmistoon kuuluva

ruokakauppa, jonka kauppiaiden ammattiylpeys ilahduttaa. Oman kala- ja lihatiskin lisäksi esimerkiksi hedelmä- ja vihannespuoli on huippukunnossa ja valikoima muutenkin erittäin kattava erikoisuuksia myöten - Mustapekka järjestää tarvittaessa myös mm. rapujen kaltaiset erikoistilaukset erittäin luotettavasti. Palvelutiskien henkilökunta on myös erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Sijainti näppärästi Käpylän rautatieseisakkeen vieressä, joten tänne voi poiketa keskustasta ilman autoakin sopivalla lähijunalla.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Hinta kohdallaan

Jussi O.
2 vuotta sitten
10

Erinomaiset palvelutiskit,

tuotteet priimaa ja henkilökunta aktiivista ja ystävällistä. Hain juhliin rapuja. Tilaukseni oli valmiiksi pakattu suljettuun ämpäriin ja henkilökunta tarjosi juhliin tarvittavia neuvoja ja tilpehöörejä aktiivisesti.

Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

10
Sopivan kokoinen kauppa. Täällä ei tarvitse kävellä kilometritolkulla yhden maitopurkin takia. Ja kaikki tavarat löytää suhtkoht vaivatta. Loistava valikoima kaikkea mahdollista ja mahdotonta!
Anna T.
3 viikkoa sitten
10
Hyvä palvelu, tavanomaista paljon parempi. Hyvä kala-, liha ja leikkeletiski. Erinomainen juustovalikoima.
Kurt L.
4 kuukautta sitten
9
esim. Karitsan paahtopaistia tuoreena, mitä ei helposti löydy muualta. Haemme sitä teiltä Kouvolasta asti.
Tuula P.
1 vuosi sitten
10
Vuosien jälkeen palattuamme helsinkiin huomasin ilokseni miten on tämä kauppa kohentunut edukseen, ihana heviosasto!
Susanna M.
2 vuotta sitten
8
Hyvät valikoimat herkkuja. Vähän tavanomaista kalliimpi.
Christa S.
2 vuotta sitten
10
Erinomainen valikoima ja sijaintikin on tarpeeksi lähellä kotia. Eli erityisesti valikoiman laajuus ja palvelu vakuuttavat!
Emil L.
2 vuotta sitten
9
Laaja valikoima. Sijainniltaa hyvä minua ajatellen
Satu N.
2 vuotta sitten
10
Todella kattava valikoima luomua. Lihatiski, kalatiski ja tuoretori ovat parhaimmat kaupungissa.
Meri M.
2 vuotta sitten
9
Erinomainen K-Supermarket, jossa myydään myös lämpimiä lounasannoksia. Loistava palvelutiski.
Jarno T.
2 vuotta sitten
9
Huippuvalikoimat, täältä löytyy ihan kaikkea. Vähän ahdasta liikkua, mutta autoille löytyy riittävästi tilaa. Hyvät luomuvalikoimat ja paljon kukkia.
Satu s.
2 vuotta sitten
10
Valittu Suomen parhaaksi K-supermarketiksi, eikä syyttä!
Ville S.
2 vuotta sitten
10
Kaupungin paras valikoima vegaanista ruokaa ja sopivasti työmatkan varrella
Sari Z.
2 vuotta sitten
9
palvelulihatiski tästä marketista löydät varmasti kaiken tarvitsemasi eikä tarvitse juosta7erikauppaa haet vaikka jotain exoottisempaakin
Sari L.
2 vuotta sitten
8
Jonkinverran valikoimaa, myös vaihtuvia erikoistuotteita (esim. elävää hummeria). Alko löytyy samasta rakennuksesta.
Matti P.
2 vuotta sitten
10
Ei ihme, että ko. kauppa on valittu koko Suomen parhaaksi!! Laatu, tarjonta ja ammattitaitoinen/ystävällinen henkilökunta 10+
Koskinen T.
2 vuotta sitten
10
Mustasta Pekasta löytyvät kaikki sesonginmukaiset raaka-aineet ja priimalaatuisina.
Riikka H.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 32 Kattavat valikoimat Arvioi
 2. 2 26 Tuoreet vihannekset ja hedelmät Arvioi
 3. 3 23 Oma lihatiski Arvioi
 4. 4 10 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 5. 5 4 Luomua ja lähiruokaa Arvioi
 6. 6 2 Auki 24 h Arvioi
 7. 7 1 Perustuotteet nopeasti Arvioi
 8. 8 1 Pieni ja edullinen Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Ruokakauppa)

 1. K-supermarket Mustapekka 2
  9,1
  Mäkitorpantie 1
 2. K-market Aurinkolahti 3
  9,0
  Leikosaarentie 48
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä K-supermarket Mustapekka

K-supermarket Mustapekka

Lisäyhteystiedot

Jouni Ekholm
020 770 5700