Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
8,4/10 3 arviota

Ravintola Alia

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 137. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Tupu S.
2 vuotta sitten
9

Ihana juhlapaikka yksityistilaisuuteen!

Kerrassaan mainio miljöö, kauniisti rempattu vanhan puuhuvilan henkeä kunnioittaen. Ruoka huipputasoa, henkilökunnan ammattitaito loistaavaa. Brunssit upeita, mutta tee pöytävaraus ajoissa, muuten jäät nuolemaan näppejäsi.

Makunautintoja ja elämyksiä, Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet

Meri L.
2 vuotta sitten
10

Ensikokemukseni Aliasta on viime sunnuntailta,

jolloin brunssailimme ravintolassa isommalla porukalla. Miljöö oli aivan ihanan kartanomainen ja erityisen eduikseen aurinkoisella ilmalla. Pöytävaraus oli tehty etukäteen ja pöytä katettu näppärästi brunssin alkupalapöydän vierelle. Ravintolassa oli lisäksemme jonkin verran muitakin asiakkaita, mutta tunnelma oli hyvin rauhaisa ja intiimi. Tarjoilijamme oli erinomainen. Hän oli nuori mies, joka osasi tehdä vierailustamme omalta osaltaan elämyksen. Hän tunsi talon historiaa ja osasi suositella juomia hyvin. Alkupalapöytä notkui ihania salaatteja, kaloja ja lihoja. Täysin kasvisruokavaliota noudattavakin olisi saanut pöydästä riittävästi ruokalajeja lautaselleen. Pääruoaksi oli tarjolla liha-, kala- ja kasvisvaihtoehto. Pääruoka ei ollut erityisen kummoinen. Jälkiruokapöydässä oli tarjolla useampia kakkuja, juustoja, hedelmiä ja vaahtoja ja ne vaihtuivat mukavan tiuhaan. Brunssi ei sovi tavallisen työssäkäyvän jokaviikonloppuiseen käymiseen, mutta juhlavampaan hetkeen erinomainen. Koen, ettei brunssi siltikään ollut ylihinnoiteltu, vaikka tyyriimmän puoleinen olikin.

Makunautintoja ja elämyksiä, Fiiniä ja tyylikästä, Aamiaiselle tai brunssille

Hinta kohdallaan

Teija S.
2 vuotta sitten
7

Hieno brunssimiljöö Korkeasaaren ja Mustikkamaan rantojen lähellä,

näistä eväistä on helppo rakentaa perheen laatuaikapäivä. Postresin porukoiden Alia tarjoaa tyylikästä brunssia ja lounasta "kartanomiljöössä". Brunssi koostuu runsaasta salaatti/patee ym. alkupöydästä, lämpimästä ruuasta ja runsaasta kakku- ja juustopöydästä. Lienee selviö, että Postres-taustalla viimeksi mainittu on parasta antia ja kuten brunsseilla usein, lämmin ruoka on täälläkin ollut se "tylsin ja tavanomaisin" osa ateriaa.
Vinkki terassipöydän valitseville: tsekkaa ensin pörrääkö viereisissä ruusupensaissa ampiaisia. Eräänä kuumana kesäpäivänä pöydässämme oli niin paljon ampiaisia, että syömisestä ei tullut yhtään mitään, mieheni tappoi niitä aterian aikana pitkälti toistakymmentä...

Fiiniä ja tyylikästä, Aamiaiselle tai brunssille, Laadukkaat raaka-aineet

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Fiiniä ja tyylikästä Arvioi
 2. 2 2 Aamiaiselle tai brunssille Arvioi
 3. 3 2 Laadukkaat raaka-aineet Arvioi
 4. 4 2 Makunautintoja ja elämyksiä Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Ravintola)

 1. Ravintola Muru 2
  9,5
  Fredrikinkatu 41
 2. Kasvisravintola Zucchini 3
  9,5
  Fabianinkatu 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ravintola Alia