Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 71 900 rehellistä arviota.
8,5/10 9 arviota

McDonald's Helsinki Meilahti

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 5. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Minna-Maria O.
4 kuukautta sitten
10

Kävin aamulla kahvilla täällä.

Astuessani paikkaan sisälle, tuli WAU! -efekti, aivan ihanan avara ja moderni + siisti tila. Siihen lisäksi kassalla erittäin ystävällinen, siisti ja siististipukeutunut nuorimies toivotti heti tervetulleeksi! Täällä saa todellakin hyvää palvelua. Klo 10 paikalla ei ollut ruuhkaa, vaan sain rauhassa lukea päivän lehden ja nauttia kahvini. Autollekin sai helposti paikan tähän aikaan pihalta, aika luksusta näin lähellä Helsingin keskustaa. Huomasin poistuessani myös autokaistan, sitäkin voisi kokeilla tulevaisuudessa ohiajaessani. Mäkkäri on ottanut todella asiakseen kierrättämisen ja lähiruuan, se näkyy kaikkialla ainakin tässä paikassa. Suosittelen varsinkin aamiaista!

Toni I.
9 kuukautta sitten
9

Siisti ja valoisa Mäkkäri!

Olen kyllä monet kerrat mennyt bussilla ja autolla ohi, mutta nyt tuli käytyä sisällä asti. Paikka on todella modernin ja viihtyisän näköinen. Tilaa on hyvin ja paikka on avara. Istumapaikkoja melko hyvin ja vessat siistissä kunnossa.

Ruoka oli myös ihan hyvää, vaikka taisivat olla elämäni kuivimmat euron juustot, jotka olen koskaan syönyt. Muutoin ateria oli ok. Vaikka väkeä oli jonkin verran, niin kassat veti hyvin ja tilaukset tuli nopeasti. Myös henkilökunta oli oikein ystävällistä ja siivosivat koko ajan lattioita ja pöytiä, josta plussaa!

Ystävällinen henkilökunta, Nopeaa toimintaa, Palvelu pelaa

Hinta kohdallaan

Mikko W.
1 vuosi sitten
9

Siisti ja nykyaikainen McDonald's.

Sisustettu tyylikkäästi ja sijainnistaan johtuen asiakkaina käy paljon lähiyritysten työntekijöitä. Tämän vuoksi kyseessä ehkä hieman rauhallisempi McDonald's. Ehdottomana suosikkina täytyy mainita 20 kappaleen kananugettiboksi kolmella dipillä. Ravintolassa on myös autokaista ja ilmainen WIFI-verkko.

Maria M.
1 vuosi sitten
5

Ulkoiset puitteet antaisivat odottaa jotain paljon enemmän.

Mutta samat blaseeratut mimmit tiskin takana, eikä vois kiinnostaa vähempi asiakaspalvelu, mä vaan varon mun rakennekynsii -tyyliin, ja yllättävänkin epäsiistiä on! Eli ei mitään uutta, vaikka tosiaan toimitilat ovat upeat...

Krapularuokaa

Hinta kohdallaan

Katja V.
2 vuotta sitten
10

Todella kiva paikka,

joka sijaitsee "Meilahden ympyrätalossa": paikalla on lasisseinät, syödessä voi katsoa puistoaluetta. Tällä McDonaldsilla on myös autokaista. Ruoka ja tarjoukset ovat perusmcdonaldsruokaa.

Anssi T.
2 vuotta sitten
7

Hiukan piilossa,

jos ei tiedä mistä mennään sisään tulee helposti ajettua ohi.

Hiukan hälisevä ruokailupaikaksi, mutta ei mäkkissä pitkiä aikoja vietettä.

Ystävällinen palvelu ja se, että saa tuotteensa nopeasti on hienoa.

Sisältä ravintola on siisti, meri näköalalla.
Ikkunasta tosin avautuu betoni viidakkoa muistuttava kerrostalo yhteisö.

Ystävällinen henkilökunta, Kunnon mättöä

Hinta kohdallaan

Julia H.
2 vuotta sitten
8

En ole McDonald's fani mutta koska tämä niin sanottu Rokkimäkki

on vaan niin ihana käyn mielellään täällä syömässä. Sisustus on 50-luvun diner ja rokkityyliä. Ruokalistat oat kuitenkin samoja kuten kaikissa muissakin mäkeissä mutta jotenkin ruoka maistuu vaan niin paljon paremmalta kun paikka uhkuaa vähän hauskempaa ilmapiiriä. Täällä voi hyvin istuskella ja jutella ystävien kanssa. En ole kuitenkaan varmaan koskaa käynyt täällä niin että täällä ei olisi ihmisiä. Paikka on aina ainakin puoliksi täynnä mikä ei kuitenkaan ole häirinnyt niin hirveästi. Häiriköitä täällä ei kuitenkaan läheskään yhtä paljon kuin keskustan Mäkkäreissä.

Ystävällinen henkilökunta, Kunnon mättöä

Hinta kohdallaan

Kimmo K.
2 vuotta sitten
10

Meikun Mäkkäri on McDonald'sien eliittiä.

Ravintola sijaitsee suoraan McDonald'sin Suomen pääkonttorin yhteydessä ja tuntuukin että isoveljen valvovan silmän alla kaikki on paremmin. Ravintolasali on moderni ja korkealla oleva katto sekä suuret ikkunat, jotka antavat kohti Pikku-Huopalahtea luovat tunnelman jota ei uskoisi mitenkään McDonaldsiksi vaan joksikin astetta enemmän ruokailukokemukseen panostavaksi ravintolaksi. Henkilökuntaa täällä on mukavasti asiakkaisiin nähden ja auton saa yleensä hyvin parkkeerattua suoraan oven eteen.

Sami J.
2 vuotta sitten
8

Meilahden McDonald's on pikaruokalaksi poikkeuksellisen persoonallinen

näky. Rakennus on jo ulkoapäin sangen kummallisen näköinen ja sokkeloinen sisätila on todella modernisti sisustettu. Kokonaisuus kuitenkin toimii hyvin ja on piristävä poikkeus muuten niin samanoloisiin pikaruokaloihin verrattuna.

Asiakaspaikkoja ravintolassa on kohtalaisen paljon, mitä ei tosin välttämättä ulko-ovelta katsottuna huomaa juuri aiemmin mainitun sokkelosuuden takia. Vaikka oven läheiset pöydät olisivatkin varattuja, ravintolan perältä löytynee tilaa suuremmallekin seurueelle. Palvelu jota olen täällä saanut on ollut ystävällistä ja nopeaa, siitä plussaa. Ruoan laatu on samaa tasoa kuin muissakin mäkkäreissä.

Ystävällinen henkilökunta, Kunnon mättöä

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 5 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 2. 2 4 Kunnon mättöä Arvioi
 3. 3 1 Krapularuokaa Arvioi
 4. 4 1 Nopeaa toimintaa Arvioi
 5. 5 1 Palvelu pelaa Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Pikaruoka)

 1. 1
  8,9
  Pihlajistontie 2
 2. Ravintola Eerikin Pippuri 2
  8,8
  Eerikinkatu 15-17
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä McDonald's Helsinki Meilahti

McDonald's Helsinki Meilahti

Lisäyhteystiedot

Meilahti
09 7256 7700