Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 100 rehellistä arviota.
7,2/10 5 arviota

HUS Ravioli

Asiakkaiden mielestä Lounasravintola-kategorian 28. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Mikko W.
1 vuosi sitten
8

Meilahden sairaala-alueen työntekijöiden lounasravintola.

3-4 lounasvaihtoehtoa päivittäin, joista jokainen varmasti löytää omaan makuun sopivan vaihtoehdon. Puolen päivän aikaan ravintola on aika täynnä, mutta kaikille kyllä löytyy tilaa. Lisäksi ravintolasta löytyy alueen parhaimmat (ja kohtuuhintaiset) täytetyt patongit.

Saara H.
2 vuotta sitten
4

Biomedicum 1:n Raviolin taso on laskenut koko ajan.

Ruoka on välillä aivan ala-arvoista hintaan nähden (6,10€, opiskelijat 2,70€, mutta yleensä vain 2 opsielijahintaista ruokaa tarjolla). Toisaalta Ravioli osaa kyllä yllättää ja satunnaisesti ruoka on ihan ok ja sisältää jopa makuja ja mausteita. Toisinaan Ravioli saattaa laittaa vatsan koetukselle - lieneekö sitten käytetyistä raaka-aineista vai ruoan säilyttämisen ongelmista. Suositeltava on ainoastaan Raviolan kahvilapuolen salaattibuffet, josta saa maukkaat salaatit kohtuuhintaan. Salaatiainekset ovat tuoreita (mitä nyt joskus joukkoon on eksynyt eilisiä tai toissapäiväisiä tähteitä lämpimän ruoan puolelta). Salaattipuolelta saa aina myös keittoa, joka sekin on usein paljon maukkaampaa kuin ns. opiskelijapuolen ruoat.

Ystävällinen palvelu

Ylihinnoiteltu

Victoria E.
2 vuotta sitten
7

Töölön sairaalan lounasravintola Ravioli tarjoaa arkisin aamupalaa

klo 8.00-10.00 ja lounasta 10.45-15.00. Tarjolla on yleensä kahta pääruokaa ja lisäksi kasvisvaihtoehto. Itse olen nyt syönyt täällä kolme kertaa ja ruoka on ollut maukasta, vaikka aluksi kuulinkin huhuja, että ruuan laatu vaihtelee paljon päivästä toiseen. Normaaliin ruoka-annokseen (5,60€) kuuluu lisäksi salaatti- ja leipäpöytä sekä jälkiruoka. Opiskelijakin saa täällä vatsansa täyteen opiskelijahinnalla (2,70€), mutta ateriaan ei kuulu jälkiruokaa. Heikointa Raviolissa on leipäpöytä, sillä leivät eivät ole kovin tuoreen oloisia ja vaihtoehtoja on vain pari. Salaatit taas ovat erittäin hyviä. Hyvänä lisänä mainittakoon: jos kaikkea ruokaa ei jaksa syödä, sen voi ottaa mukaan ja syödä myöhemmin työpäivän aikana.

Maukkaat lounaat, Ystävällinen palvelu, Hyvä hinta-laatusuhde

Erinomainen

Marianne H.
2 vuotta sitten
8

Ravioli Biomedicum 1 rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on

mielipiteitä jakava. Joidenkin mielestä ruokalinjaston ruoka (myös opiskelijaruoka) on ihan maukasta, jotkut ovat sitä mieltä, että se tekee melkein kipeäksi. Minusta Raviolin kahvilan puoleinen salaattipöytä on suurimmaksi osaksi monipuolinen ja yleensä kaikki on maistunut tuoreelta ja hyvältä. Hinta-taso on minusta ihan ok. Salaattipöydän yhteydessä tarjoillaan myös keittoa, joka on edullista ja yleensä maukasta. Suosittelen nimen omaan salaatti/keittopuolta lounasruokavaihtoehdoksi.

Hyvä hinta-laatusuhde

Maaria K.
2 vuotta sitten
9

Raviolin eri toimipisteiden välillä on paljon yksilöllisiä eroja,

jotka riippuvat eniten ravintolan koosta. Ruokalistat noudattelevat kaikkialla samaa linja ja ruuan taso on erittäin hyvä. Kotiruokaa, jossa on otettu myös terveellisyys huomioon. Eniten eroja on salaattipöydissä, jotka jossain saattavat olla pelkkää porkkanaraastetta, mikä ei vastaa hintatasoa. Parhaimmillaan mukana on vesimelonia ja muita harvinaisuuksia. Salaatinkastikkeiden valikoimaan on joka paikassa toivomisen varaa: yksi peruskastike ei voi sopia kaikille. Leipävalikoimat vaihtelevat myös, kun jossain on aivan tuoretta ja lämmintä, kun jossain aina samaa mautonta. Erityistä mainittavaa on Meilahden ruokalassa kiva mahdollisuus syödä kesäisin ulkona, mutta muuten ruokala on liian suuri, eikä siitä ole uudistamisesta huolimatta saatu kotoisan tuntuista. Kätilöopiston sairaalassa on erityisen mukava asiakapalvelu ja hienot näkymät korkealla, ja ruokala on ruuhkaisenakin hiljaisempi. Hintataso on ihan hyvä, vaikka nouseekin koko ajan.

Maukkaat lounaat, Hyvä hinta-laatusuhde

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Hyvä hinta-laatusuhde Arvioi
 2. 2 2 Maukkaat lounaat Arvioi
 3. 3 2 Ystävällinen palvelu Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Lounasravintola)

 1. Osakuntabaari 1
  9,2
  Urho Kekkosen katu 4-6 D
 2. Kipsari 2
  9,0
  Hämeentie 135 E
 3. Soppakeittiö Hakaniemen Kauppahalli 3
  8,9
  Hakaniemen Kauppahalli
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä HUS Ravioli