Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
6,9/10 11 arviota

Lidl Konala

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 157. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Leena K.
12 kuukautta sitten
7

Kohtuullinen valikoima peruselintarvikkeita,

mutta aina etsimäänsä ei löydä. Välillä esim. maito on loppu, ja halvimmat tarjoustuotteet menevät aina nopeasti. Vaihtuva valikoima käyttötavaroita, joissa halvat hinnat mutta laatu aika kehnoa. Henkilökuntaa on lähinnä kassoilla, ja he ovat kiireisiä. Paljon parkkipaikkoja.

Leandro M.
1 vuosi sitten
7

Kauppa on sisältä melko siistissä kunnossa.

Kaupan tuotteiden asettelussa on paljon parantamisen varaa, eikä hyllytkään ole hyvässä kunnossa. Kauppa ei ole kovin iso, mutta silti kaupassa navigointi erittäin hankalaa. Kassoilla liian vähän henkilökuntaa jonka vuoksi jonot on pitkät. Henkilökunta melko mukavaa.

Marika S.
2 vuotta sitten
6

Hievenen vieras itselle sillä Konalan puolella tulee harvemmin

käytyä mutta onneksi tuotteet löytyvät suurimmilta osin saman kaavan mukaan kuin jokaisesta muustakin Lidlistä. Kuten muissakin pisteissä, hyllyt ovat aina täynnä ja harvoin jää kaivattu saamatta. Tällä käynnillä oli mieletön määrä tarjouslaputettuja tuotteita, joten ruokaa kotiin lähti ajateltua suurempi määrä. Näppärä ja paljon hiljaisempi kuin muut vierailemistani Lidl –myymälistä, kassajonot liikkuivat nopeasti ja kaupan kiertäminen liki tyhjillä käytävillä oli mukavaa sillä raskaan korin kanssa sai maleksia kaikessa rauhassa olematta kenenkään tiellä. Sijainti on sen verran hankala ja aikamoisen mutkan takana joten tästä tuskin tulee tapaa mutta suosittelen asioimaan kuitenkin mikäli liikehtii lähikulmilla.

Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Edulliset hinnat

Erinomainen

Suvi A.
2 vuotta sitten
7

Konalan Lidl sijaitsee hieman huonossa kohtaa Vihdin tien varrella,

jonne pääsee huonosti julkisilla ja omalla autolla voi hurauttaa helposti ohi jos ei tajua mistä pitäisi kääntyä. Vieressä sijaitseva kauppakeskus Ristikko kuitenkin varmistaa, että samalla reissulla saa käytyä myös kaupassa ja Alkossa, joten muita pysähdyksiä ei tarvita. Autoakaan ei tarvitse välttämättä siirtää.

Sisustus on Lidl konseptin mukainen ja heti sisään tullessa vastaan tulvahtaa ihana vastapaistetun pullan tuoksu. Valikoimasta löytyy uunituoreitta leipää, sämpylöitä, croissantteja ja pullia, jotka on helppo napata mukaan vaikka evääksi ja joista jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen on ihanan rapea omenawieneri, suosittelen.

Henkilökuntaa ei pahemmin näe käytävillä, joten jos olet jotakin vailla joudut käydä kassoilta kysymässä, jossa jonoa yleensä on jonkin verran. Edes ruuhka-aikana kassoista osa pidetään suljettuna, joka takaa sen että saat varata kunnolla aikaa ostosten tekemiseen ja varsinkin kassalla jonottamiseen.

Lidlin tapaan valikoimasta löytyy niin suomalaisia kuin saksalaisiakin tuotteita halvemmilla hinnoilla kuin muissa ruokakaupoissa. Varsinkin kesällä grillattavien lihojen, kanojen ja muiden oheistuotteiden valikoima on erittäin laaja ja maultaan sekä hinnaltaan ne päihittävät supermarkettien pihvit mennen tullen. Suosittelen yritystä hintatietoiselle, joka syö mielellään myös ulkomaisia tuotteita.

Kattavat valikoimat, Edulliset hinnat

Erinomainen

Kati T.
2 vuotta sitten
8

Hyvä tuotevalikoima sellaisia tuotteita joita ei muualta löydy.

Erittäin paljon super tarjouksia. Esim. vaipat puolet halvempia kuin muissa ruokakaupoissa. Perustuotteiden kuten maitotuotteet ja lastenruoat osalta valikoima suppea.

Pikaiset kommentit

9
Halvat hinnat kuten Lidleissä kuuluukin olla. Laaja valikoima tuoretta leipää ja pullaa sekä hyvä asiakaspalvelu.
Antti K.
2 vuotta sitten
6
Palvelu toimivaa mutta ihmisiä aika paljon.tuotevalikoima suht laaja.
Peetu S.
2 vuotta sitten
7
Lidl Konalassa on auki epäsiisti ja palvelua turha odottaa ellet etsi jotain. Perusvalikoima ja hyvät oluet!
Tommi T.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 2 Edulliset hinnat Arvioi
 2. 2 2 Kattavat valikoimat Arvioi
 3. 3 1 Tuoreet vihannekset ja hedelmät Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Ruokakauppa)

 1. K-supermarket Mustapekka 2
  9,1
  Mäkitorpantie 1
 2. K-market Aurinkolahti 3
  9,0
  Leikosaarentie 48
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Lidl Konala