Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
?/10

Ristorante Italo Kukontori

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Antti K.
4 kuukautta sitten
10

Kirosin Helsingin keskustassa,

että miksi en tiedä yhtään hyvää "aitoa" italialaista pitsapaikkaa. Piti mennä taas Kotipizzaan, mutta ilmeisesti Kampissa ei enää ollutkaan ja jatkoimme matkaa Forumin rakennukseen ja kuin sattumalta törmäsimme tähän Italo -nimiseen ravintolaan, jonka menu huokui italialaista ruokaa, tietysti myös pitsoja. Pitsojen hintataso näytti ihan ok:lle keskustaan tasoon nähden. Lounastarjouksena 2 täytteen pitsa oli 9,70e ja muut pitsat 12-15 euron luokkaa. Päätimme siis kokeille.

Paikka näytti pieneltä, mutta jatkuikin kulman takana ja lounasaikaankin oli tilaa, joskin väkeä tuli koko ajan lisää. Palvelu oli erittäin ystävällistä. WC-tilat erittäin siistejä. Tunnelma ravintolassa oli muutenkin hyvä, huokui omalla tavallaan Italiaa. Myös lapsille oli oma pieni nurkkaus pelien kera.

Kerrassaan positiivinen yllätys, johon varmasti poikkeamme toistekin ja hyvä paikka myös arkilounaalle. Ja vielä se tärkein, eli pitsat olivat todella herkullisia, sillä raaka-aineet olivat laadukkaita ja pohja erittäin maukasta. Italialaiseen tyyliin pitsoissa ei ollut kovin paljoa täytettä eivätkä pitsat olleet isoja, mutta mieluummin maukkaan laadukasta kuin jättipitsaa ilman laatua, nälkä lähti, mutta ei tarvinnut potea ähkyä.

Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet, Lapsiystävällinen

Erinomainen

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 1 Isommalla porukalla Arvioi
 2. 2 1 Laadukkaat raaka-aineet Arvioi
 3. 3 1 Lapsiystävällinen Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Ravintola)

 1. Ravintola Muru 2
  9,5
  Fredrikinkatu 41
 2. Kasvisravintola Zucchini 3
  9,5
  Fabianinkatu 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ristorante Italo Kukontori