Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,1/10 9 arviota

Lush Asematunneli

Asiakkaiden mielestä Kauneudenhoito-kategorian 53. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Eeva T.
5 kuukautta sitten
8

Mielikuvituksellisia tuoksuja.

Ensimmäinen kokemukseni Lush-kaupasta on vuodelta 2010, paikkana Lontoo. Pidin konseptia silloin kivana ja pidän edelleen.

Asematunneli ei ole houkuttelevin sijainniltaan. Keskustan myymälä sijaitsi muutama vuosi sitten vielä Citykäytävällä, jossa sijainti vastasi paremmin kaupan tunnelmaa. Asematunnelin myymälään en ole eksynyt kuin muutaman kerran.

Tuoksut ja värit ovat ihanat! Tuoksuja on kaiken lisäksi niin paljon ja ne ovat mitä mielikuvituksellisia, joten omat lempparit löytyvät varmasti. Myyjät ovat avuliaita ja jokaisesta tuotteesta on esillä informatiiviset tuotelaput. Kaikki tuotteet ovat myös vegetaarisia.

Lushin tuotteet ovat erityisen soveltuvia lahjaksi. Suht' arvokkaan hintalapun takia en raaski tuotteita omaan jokapäiväiseen käyttöön hankkia. Tietysti tuotteet soveltuvat oivallisesti niihin omiin pieniin hemmotteluhetkiin ^^

Yasemin C.
10 kuukautta sitten
8

ystävällistä palvelua!

Kosmetiikkatuote myymälä Lush sijaitsee Helsingin päärautatieaseman asematunnelissa. Junien luota kävelee myymälään vajaassa 5 minuutissa. Lush on erikoistunut hiustenhoito - , ihonhoito - ja kylpytuotteiden myymiseen. Myymälässä on laaja valikoima mm. erilaisia kylpy ja suihku saippuoita, kosteusvoiteita, parfyymejä, meikkejä, kosteusvoiteita, deodorantteja, kasvonaamioita, sekä saunatuotteita. Vierailin asematunnelin Lush myymälässä etsiessäni ystävälleni tupari lahjaa. Myymälän tilat olivat pinta - alaltaan laajat ja liikkeessä oli paljon kaikkea katseltavaa. Kysyin neuvoa ystävälliseltä myyjältä, sillä en ollut aivan varma mitä kannattaisi viedä tupari lahjaksi. Myyjä suositteli minulle karamellin tuoksuisia saippuja. Mielestäni idea oli loistava. Ostin kolme erilaista saippuaa. Ensimmäinen saippua oli hunajainen käsi - ja vartalosaippua, toinen saippua oli sitruunasaippua, kolmas ostokseni oli kivan näköinen vadelman tuoksuinen saippua. Saipuat maksoivat hieman reilu 5 euroa kappale. Saippuiden hinnat olivat mielestäni aika korkeita, mutta ne olivat luonnon tuotteita. Sain samalla ratkaistua jo pitkään vaivanneen lahjakriisini. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Asematunnelin Lush on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 10.00 - 20.00, lauantaisin klo. 10.00 - 18.00, sekä sunnuntaisin klo. 12.00 - 18.00. - Rautatieasemalla/ aseman lähistöllä on vain maksullisia parkkipaikkoja. Vapaana olevan parkkipaikan löytäminen aseman lähistöltä voi olla erittäin hankalaa. Olin silti erityisen tyytyväinen saamaani hyvään palveluun ja myymälän tuotteiden laajaan valikoimaan. Suosittelen asematunnelin suuressa viihtyisässä Lush myymälässä asiointia lämpimästi kaikille!

Johanna L.
2 vuotta sitten
6

Lush on periaatteessa ihana.

Päällisin puolin tuotteiden raaka-aineluettelot ovat kunnossa ja plussat siitä, että ne ovat kasviperäisiä ja vegaanisia, mutta luonnollisuus on vähän kyseenalaista kaupan tuoksupilvessä.. puhtaasti luonnollisista lähteistä kun ei noin voimakasta tuoksua saa millään. Luonnonkosmetiikkaa nämä eivät ole, eikä Lush niin väitäkään. Tuotteet ovat kuitenkin suunnattoman houkuttelevia ja ihan toimiviakin, etenkin tuoksuvoiteet ovat kasviperäisen kosmetiikan hajuvesiviidakossa melko hyvä kompromissi, sillä ne ovat tosi pitäviä. Liikkeen myyjäneitokaiset ovat pirtsakoita ja valmiina auttamaan, tosin joskus on vähän ruuhkaisaa ja joutuu odottelemaan vuoroaan.

Miellyttävä henkilökunta, Suosittelee ja ehdottaa, Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Jaana H.
2 vuotta sitten
6

Lush:n liikkeeseen saapuessa sieraimet täyttää ihana tuoksusaippuoiden

tuoksu. Saippuatuotteet on hyvin hintavia, eikä kovin montaa saippuaa raaski oikein ostaa. Myyjät kertovat mielellään tuotteista lisää, sekä tarvittaessa leikkaavat isoista saippuapaljoista pienempiä paloja. Lush:n liikkeen sisustukseen on panostettu ja Citykäytävän liike on yhtenäinen muiden Lush:n liikkeiden kanssa. Saippuat ovat käsintehtyjä sekä upean värisiä ja niissä on usein helmiäistä mukana. Lush:n saippuatuotteita mainostetaan ekologisiksi.

Miellyttävä henkilökunta, Suosittelee ja ehdottaa, Asiantunteva palvelu

Ylihinnoiteltu

Saila M.
2 vuotta sitten
7

Lush liputtaa käsintehdyn ja ekologisen kosmetiikan puolesta.

Kaupan valikoimissa on erilaisia saippuoita, hiustenhoitotuotteita ja kosteusvoiteita, ja niiden tuoksut tuulahtavat usein jo liikkeen ulkopuolelle. Parasta myymälässä onkin tuotteiden hypistely ja testaaminen, ja myyjät kertovat niistä mielellään lisää.

Ekologiset ainesosat ja käsityönä valmistetut tuotteet toki näkyvät myös hintatasossa, joten hurjasti heräteostoksia ei tule Lushista tehtyä. Viimeksi mukaan tarttui metkasti nimetty "It's raining men" -suihkugeeli, joka valitettavasti oli pienoinen pettymys. Koostumukseltaan se on oikein miellyttävää, mutta tuoksu on kuitenkin aika tunkkainen. Myös osa Lushin kosteusvoiteista on mielestäni aika tunkkaisia tuoksultaan, mutta nämä taitavat olla makuasioita.

Miellyttävä henkilökunta

Helena R.
2 vuotta sitten
10

Olen pitänyt kaikista ostamistani tuotteista.

Ihania tuoksuja ja myös hyviä tuotteita. Ehkä aluksi hinta tuntuu korkealta, mutta kyllä sitten käytössä huomaa, että tuote on sen "väärtti" ns. Parasta se, että myyjät auttavat ja ovat ystävällisiä, joka ei valitettavasti kuulu suomalaiseen mentaliteettiin palvella asiakkaitaan. Jää hyvä mieli ja mukava myöskin mennä liikkeeseen uudemman kerran. Mutta toki jos hinnat olisivat vähän edullisemmat, tulisi ostettua enemmän heräteostoksia. Nyt olen ostanut vain tarpeen mukaan.

Kiireetön, rauhallinen tunnelma, Miellyttävä henkilökunta, Asiantunteva palvelu

Ylihinnoiteltu

Marika S.
2 vuotta sitten
4

Kerrassaan mahtava saippuakauppa josta saa aina hyvää ja iloista

palvelua. Valikoimaa on varmasti jokaisen makuun ja erilaisia tuoksuja mielettömät määrät. Pitkästä aikaa poikkesin ja yllätyin mitä kaikkea tavallisimman palasaippuan ohella myivätkään; hammastahnatableteista kosteus- ja huulivoiteisiin, useissa herkullisissa väreissä ja tuoksuissa. Liikkeellä myös verkkokauppa, joka on valikoimaltaan laajempi kuin useimmat pääkaupunkiseudun myymälät joissa olen käynyt. Hinta/laatusuhde on tuotteilla erinomainen ainakin saippuoiden sekä peruskosteusvoiteiden kohdalla, hiustenhoitotuotteetkin ovat osoittautuneet hyviksi, tosin tuoksun eikä niinkään hoitavuuden perusteella .

Miellyttävä henkilökunta, Hyvä hinta laatu -suhde

Pikaiset kommentit

6
Ihania tuotteita, mutta mielestäni liian kalliita. Henkilökunta on asiantuntevaa mutta tuputtaa liikaa, mieluummin asioisin rauhassa.
Taija M.
10 kuukautta sitten
9
Hyvät, laadukkaat tuotteet, erittäin hyvää palvelua. Hyväntuoksuisten kylpytuotteiden hamstraajan paratiisi!
Johanna A.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 6 Miellyttävä henkilökunta Arvioi
 2. 2 4 Asiantunteva palvelu Arvioi
 3. 3 2 Hyvä hinta laatu -suhde Arvioi
 4. 4 2 Suosittelee ja ehdottaa Arvioi
 5. 5 1 Kiireetön, rauhallinen tunnelma Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Kauneudenhoito)

 1. Beauty Studio Chelsea Oy 1
  10,0
  Annankatu 28
 2. La Muerte Ink Tattoo Studio 2
  9,9
  Mesenaatintie 1
 3. Flame Tattoo & Piercing 3
  9,4
  Kampin ostoskeskus 5 krs
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Lush Asematunneli