Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,6/10 9 arviota

Gran Delicato Galleria Esplanad

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 33. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Sini K.
2 vuotta sitten
8

Kämpin baarissa korkeatasoista niin palvelu,

ruuan laatu kuin hinnat! Uusi lasitettu terassi on erittäin viihtyisä paikka seurailla Esplanadilla kulkevia ihmisiä ja siemailla erikoiskahvia tai sampanjaa. Hyvässä seurassa. Kaikki täällä on viimeisen päälle laadukasta aj laadusta saa maksaa. Jokainen asia tehdään etiketin mukaan ja joskus täällä saattaakin koko ravintola olla varattu hetkisen jollekin maailman tähdelle, jotka asuvat Helsingissä mieluiten tässä hotellissa, yläkerran isoissa luksus-sviiteissä.

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä

Ylihinnoiteltu

Ann A.
2 vuotta sitten
9

Till Gran Delicatos standard urval hör soppor,

sallader, batonger och ciabatta. Salladerna är jätte stora och passar som både lunch och middag. All mat lagas på beställning, ingenting finns färdigt, vilket betyder att det är färskt och fräscht. Kaffe här är utsökt. Gran Delicato har bordsservering vilket numera är ganska ovanligt i Helsingfors vilket gör att man uppskattar besöket mer än vanligt. Atmosfären på caféet är aningen annorlunda då man sitter i mitten av Kämp Gallerian, man får aldrig en känsla av att vara ensam.

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä

Hinta kohdallaan

Suvi A.
2 vuotta sitten
6

Olin yllättynyt kun kuulin,

että yksi Kampin lempparikahviloistani on saanut toisen toimipisteensä Kämp Galleriaan, jonne en ajatellut sen sopivan ollenkaan. Jotenkin kummasti tunnelma on kuitenkin saatu melko hyvin siirrettyä tähän vanhanomaiseen ja arvokkaaseen ostoskeskukseen, joskin lopputulos on silti hieman sliipattu ja viimeistelty. Valikoimasta löytyvät samat ihanat salaatit, ciabatat ja patongit kuin Kampistakin, joka siinä mielessä on kiva, että monet saavat lounaansa haettua lähempää eikä tunnelman muuttuminen niin haittaa jos ei muutenkaan ole tarkoitus jäädä syömään paikan päälle. Ihan ok toteutus siis, mutta aion edelleen suosia Kampin alkuperäistä kahvilaa aina kun vain mahdollista, sillä pidän sen aidosta tunnelmasta ja erityisesti sen ihanan intohimoisesta omistajasta.

Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö

Hinta kohdallaan

Patrik L.
2 vuotta sitten
9

Hienoa nähdä Gran Delicaton kasvaminen.

Kampin ykkös kahvilaravintolan tunnelma on saatu hienosti siirrettyä Kämpiin. Sopii ostoskeskukseen täydellisesti ja hienoa nähdä, että ruokalista otettiin mukaan myös tänne. Palvelu on ensiluokkaista ja vaikka kaksi tilaa, jossa Gran Delicato toimii, ovat täysin erilaiset, tunnelma on onnistuttu luomaan myös Kämppiin. Kanasalaatti on iso ja todella herkullinen. Ciapattat on Helsingin parhaimmat. Tavallista kahvia en suosittele, koska erikoiskahvit ovat muutaman euron lisähinnan arvoisia.

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä

Hinta kohdallaan

Heidi J.
2 vuotta sitten
10

Olen niin onnellinen,

että keskustan tuntumaan on saatu oma Gran Delicato! Työskentelin ennen lähellä Kalevankadun Gran Delicatioa ja asioin siellä joka päivä - omistaja Kostas on aivan mahtava ja kunnianhimoinen ravintoloitsija, joka tuo oman uniikin leimansa ilmapiiriin. Kämpin ravintola on minusta toimiva piipahduspaikka kaupungilla shoppaavalle tai lounastajalle, joka kaipaa nopeaa sekä suhteellisen terveellistä ruokaa. Salaatit ovat runsaita ja valmistettu laadukkaista raaka-aineista, patongit sekä ciabatat ovat täytetty runsaasti. Suosikkini on chevre-chorizo-ciabatta, joka on ruokaisa ja mielettömän maukas! Myös kaikki erikoiskahvit ovat taidolla valmistettu!

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä

Erinomainen

Teija S.
2 vuotta sitten
10

Helppo ja eurooppalainen kohtaamispaikka ostosten lomassa.

Laatu ja valikoima on sama kuin "emokahvilassa" Kampissa, mutta tunnelma avarampi ja jotenkin kaupallisempi. Leivät ja salaatit ovat tosi herkullisia ja ruokaisia ja raaka-aineet primaa tavaraa. Paikan latet ja cappucinot ovat aina täydellisiä (maitoa ei höyrytetä koskaan liian kuumaksi kuten monessa kahvilassa on tapana).
Pidän silti enemmän Kampin Gran Delicatosta joka on ollut lempikahvilani jo vuosia, siellä tunnelma on jotenkin henkilökohtaisempi ja rennompi. Ja omistaja Kostas on siellä itse paikalla!

Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä

Erinomainen

Pikaiset kommentit

9
ruoka aivan loistavaa. yksi hesan parhaista lounaspaikoista. monipuolinen valikoima.
Arto M.
2 vuotta sitten
8
Ihan kiva kahvila. Kauppakeskusympäristö ei kuitenkaan houkuttele pitempään oleskeluun. Kohtuihintaiset paninit.
Antti L.
2 vuotta sitten
8
Paikkana erittäin mukava. Palvelu loistavaa. Hinnat ovat normaalia kahvila-tasoa.
Suvi R.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 7 Nauttimaan erikoiskahveista Arvioi
 2. 2 7 Tapaamaan ystäviä Arvioi
 3. 3 4 Hemmottelemaan herkuilla Arvioi
 4. 4 2 Viihtyisä ympäristö Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Kahvila)

 1. Cafe Regatta 1
  9,7
  Merikannontie 10
 2. Kahvila-Konditoria Hopia 2
  9,7
  Pohjoinen Hesperiankatu 9
 3. 3
  9,6
  Merikannontie 3 B
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Gran Delicato Galleria Esplanad