Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
9,0/10 22 arviota

Vila Aleksi

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 3. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Leena K.
10 kuukautta sitten
8

Nuorekas naistenvaateliike,

jossa trendikkäitä mutta samalla melko hillittyjä ja maanläheisiä arki- ja juhlavaatteita. Syksyllä kauniita talvitakkeja. Pesuohjeet kannattaa tarkistaa, monet vaatteet ovat hieno- tai käsinpestäviä. Henkilökunta on avuliasta, lähes imelää. Hinnat edulliset.

Heidi T.
1 vuosi sitten
10

Minun makuuni ihanin vaateketju Suomessa ja tässä sen paras myymälä.

Vilan myyjistä ei palveluintoa puutu. Joka käynnillä saa kauniin tervehdyksen ja jos haluaa sovittaa vaatteita, tarjoutuu käyttöösi heti oma stylisti löytämään istuvimmat ja osuvimmat vaatteet. Lisäksi hintalaatusuhde on korkea. Lämpimästi suosittelen!

Heidi T.
1 vuosi sitten
10

Keskustan paras Vila.

Kohtuuhintaista ja laadukasta muotia. Laajin valikoima ja uutuudet ensimmäisenä täällä. Henkilökunta Vilamaiseen tapaan avuliasta. Monesti on täältä lähdetty useampien ostosten kanssa kuin mitä oli suunnitellut. Suosittelen!

Markus K.
1 vuosi sitten
9

Jep,

astelin eräänä syksyisenä sadepäivänä Helsingin Vilan näyteikkunan eteen sillä mielellä, että uskallanko astua sisään valitsemaan jotain kivaa lahjaksi, syntymäpäiväksi siis. No, uskalsin ja törmäsin aivan mahtavaan palveluun, jollaista en ollut kokenut missään aikaisemmin. Alta aikayksikön löytyi koon ja mielivärien perusteella runsaasti vaihtoehtoja kohtuukivaan hintaan. Että näin mieskin voi marssia naistenvaateliikkeeseen!

Ideoi ja ehdottaa, Asiantunteva palvelu, Hyvä valikoima naisten vaatteita

Hinta kohdallaan

Jassu H.
1 vuosi sitten
9

uutta muotia ihania luomuksia.

löytynyt monta kertaa itselleni mekkoja juhlaan kuin juhlaan.kun tarvitsen jtn uusiin juhliin,pippaloihin,partyihin mieleeni tulee ensimmäisenä vila ja sen vaatteet.moni minin vaatekaapallaleista on vilan merkkiä,käyn usein kirpputorilla ja sieltäkin bonggaaan vain vilan vaattteita suurrimaksi osin.

Heidi K.
2 vuotta sitten
9

Käyn aika harvoin vaatekaupoissa ajan puutteen takia enkä pahemmin

ehdi seurata muotia muutenkaan. Kun tarvitsen jotain uutta piristävää ja kivaa kohtuuhinnalla, menen monesti Aleksin Vilaan. Myyjät ovat tosi pirteitä ja avuliaita eikä he näytä välittävän, että olen heitä varmaan 20 vuotta vanhempi ja 20 kiloa painavampi... Kiikuttavat sovituskoppiin eri koot ja ehdotukset ja lähes aina lähden pois tyytyväisenä uusien asujen kanssa. Vaatteet ovat mielestäni hintansa arvoisia ja nuorekkaita olematta mauttomia.

Uusimpien trendien mukaista, Ideoi ja ehdottaa, Asiantunteva palvelu

Erinomainen

Jenna S.
2 vuotta sitten
9

Vilan vaatevalikoimassa on niin ihania vaatteita,

että melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen olen sieltä sopivan asun löytänyt. Vilan valikoimissa on niin perus arkivaatteita, kuin juhlavampaa cocktail-tyylistä asuakin, päällysvaatteita unohtamatt. Materiaalit ovat laadukkaita ja vaatteet usein näyttävät kalliimmilta, kuin oikeasti ovatkaan. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta ja liike aina tiptop kunnossa, näkee, että myyjät viihtyvät työssään.

Uusimpien trendien mukaista

Ylihinnoiteltu

Sini K.
2 vuotta sitten
9

Vila on pelastanut minut monesti vaate-paniikissani.

Vilan vaatevalikoimassa on niin ihania vaatteita, että melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen olen sieltä sopivan asun löytänyt. Vilan valikoimissa on niin perus arkivaatteita, kuin juhlavampaa cocktail-tyylistä asuakin, päällysvaatteita unohtamatt. Materiaalit ovat laadukkaita ja vaatteet usein näyttävät kalliimmilta, kuin oikeasti ovatkaan. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta ja liike aina tiptop kunnossa, näkee, että myyjät viihtyvät työssään.

Uusimpien trendien mukaista, Edullinen, Erikoisuuksia

Hinta kohdallaan

Johanna N.
2 vuotta sitten
8

Vila kuuluu myös Bestseller konserniin,

joten sieltä saa palvelua yrityksen konseptin mukaisesti. Myyjät kuvastavat liikettä ja ovat aina innokkaita auttamaan. Vilasta löytää uusimman muodin, tosin yllätyksettömyys vaivaa useimmiten sillä hetkellä olevaa mallistoa. Samanmoiset vaatteet löytyvät joka putiikista. Perustarpeet Vila kuitenkin onnistuu aina täyttämään ja hinta-laatu on yleensä ihan ok, vaikka joskus huomaa että osa tuotteista on vähän ylihinnoiteltu.

Uusimpien trendien mukaista, Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Tuuli V.
2 vuotta sitten
9

Vilasta saa aina palvelua - sen huomaa kuuluvan liikkeen konseptiin.

Joskus myyjät ovat liiankin innokkaita, mutta suurin osa hallitsee hyvän asiakaspalvelun ja ehdottaa jotain oikeasti sopivaa ja kiinnostavaa tuotetta, minkä saattaisin jopa ostaakin. Minusta onkin mukavaa, että minua esimerkiksi muistutetaan siitä, että onhan minulla sopivat sukkahousut mekkoon tai oikeanlainen toppi paidan alle.
Paras valikoima on Aleksanterinkadun Vilassa, mistä saa myös Selected-merkin vaatteita. Muut liikkeet ovatkin hieman pienempiä. Vaikka en edes pidä suurimmasta osasta Vilan vaatteita, löydän tai myyjät löytävät minulle melkein aina jotain tyyliini sopivaa ja harvoin lähdenkin tyhjin käsin kotiin. Hieman miinusta vaihtelevasta laadusta. Hyvälaatuistakin saa, mutta se näkyy tietysti heti hinnassa.

Uusimpien trendien mukaista, Ideoi ja ehdottaa, Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Satu H.
2 vuotta sitten
9

Aleksanterinkadun Vilasta löytyvät vaatteet helposti.

Vila on jaettu kahteen kerrokseen, mikä selkeyttää tuotteiden esillepanoa. Tämän Vilan henkilökunta on saanut kiitosta palvelualttiudestaan ja ystävällisyydestään. Ystävällistä palvelu todella on. Itse en kuitenkaan pidä liian hyökkäävästä myynnistä, mikä usein on Vilan liikkeessä minua häirinnyt. Työnsä henkilökunta hoitaa erittäin hienosti, onkin kyse vain makuasioista. Itse tykkään asioida omassa rauhassa siihen saakka, kun minulla itselläni tulee jotain kysyttävää. Kerran henkilökunta auttoi minua kinkkisessä tilanteessa, kun lompakkoni ja kännykkäni varastettiin Aleksanterinkadulla. Sain suljettua korttini heidän avullaan.

Uusimpien trendien mukaista, Ideoi ja ehdottaa, Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Noora H.
2 vuotta sitten
9

Vilassa käyn silloin tällöin,

vaikka muutoin kierrän ketjuliikkeet yleensä kaukaa. Etenkin Aleksin Vilassa on todella ystävällinen henkilökunta, joka tarvittaessa kertoo myös rehellisen mielipiteen yksinäiselle vaatteiden sovittajalle. Kaupassa on kivannäköisiä vaatteita, etenkin viime aikoina olen tykännyt merimiesraitaisista kuoseista ja rypytetyistä olkapäistä. Lempifarkkuni ovat Vilan siniset stretch-farkut, mutta loppukeväästä niitä kysellessäni ne olivat myyjien tiedon mukaan poistuneet valmistuksesta, suuri harmi kyllä. Kaupan kahden kerroksen valikoima ei ole liian iso, ja sen jaksaa katsoa kärsimättömämpikin shoppaaja läpi. Silloin tällöin kanta-asiakkaille järjestetään omia iltoja kuohuviinitarjoiluineen.

Uusimpien trendien mukaista, Ideoi ja ehdottaa, Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Pauliina R.
2 vuotta sitten
9

Vilan Aleksilla sijaitseva liike on yksi harvoista vaatekaupoista,

joka on todella sykähdyttänyt loistavalla asiakaspalvelullaan. Liike ei ole kooltaan kovin iso, mutta valikoimaa on kuitenkin riittävästi. Muutaman kerran täällä shoppaillessani olen erityisesti kiinnittänyt huomiota avuliaaseen ja reippaasti mielipiteensä sanovaan henkilökuntaan. Vaatteet ovat kivoja ja tykkään Vilan tyylistä. Hinnoiltaan Vilan vaatteet ovat varsin kohtuulliset ja alennusmyynneissä täällä voi tehdä hyviä löytöjä.

Edullinen, Ideoi ja ehdottaa, Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Frida V.
2 vuotta sitten
9

Vila är allmänt känd som en lite dyrare butik,

men vartenda klädesplagg jag köpt från den butiken har varit väl värd sitt pris. Här har jag hittat såväl min favoritvinterjacka som en fin halterneck "pikkumusta" som jag använt på många olika fester. Också Vilas vardagskläder håller hög kvalitet, färgen har inte bleknat det minsta på en svart, långärmad tunika jag köpte för nästan två år sedan och använd väldigt mycket. Bland butikens småprylar kan man hitta väldigt trevliga bälten och håraccessoarer, men det är framför allt kläderna som gör butiken väldigt värd ett eller flera besök!

Priimalaatua, Uusimpien trendien mukaista

Hinta kohdallaan

Suvi A.
2 vuotta sitten
9

Vilan liikkeitä löytyy nykyään ympäri Helsingin keskustaa,

mutta jos mielesi ei tee lähteä Kampin tai Forumin ihmisjoukkoon rynnimään suosittelen ehdottomasti Kluuvin Vilaa. Tämä vaatekauppa sijaitsee melko keskellä Aleksanterinkadun kaupparivistöä ja jakaa tilansa Selected Femme liikkeen kanssa. Kluuvin Vilan tilat ovat mielestäni paremmat kuin muiden vastaavien liikkeiden, joskin jotakuta saattaa ärsyttää kävellä yläkertaan asti nähdäkseen koko valikoiman. Parhaimmat tarjoukset on kuitenkin yleensä sijoitettu alakertaan aivan sisäänkäynnin viereen, joten niitä kannattaa ehdottomasti käydä silloin tällöin katsastamassa.

Valikoimaltaan Kluuvin Vila on suhteellisen laaja tilaansa nähden ja sovituskoppeja löytyy molemmista kerroksista. Hintataso on sama kuin muissakin Vilan liikkeissä eli laatuunsa nähden sopiva. Edellisen sesongin mekkoja tai takkeja saa yleensä ainakin puoleen hintaan ellei jopa -70% jolloin rekistä saattaa hyvällä tuurilla löytyä juuri se mekko, jota pari kuukautta sitten katselit ja jätit ostamatta sen korkean hinnan vuoksi. Palvelu on aina ystävällistä, sisään tullessa asiakasta tervehditään iloisesti ja niin ylä- kuin alakerrassakin myyjät tarjoavat apuaan tarvitsi sitä taikka ei. Kaiken kaikkiaan Kluuvin Vila on mielestäni parempi kokonaisuus kuin esim. Kampin Vila, jonka tiloissa on ehkä liikaakin tavaraa mikä tekee siitä hieman sekavan oloisen.

Priimalaatua, Uusimpien trendien mukaista, Ideoi ja ehdottaa

Hinta kohdallaan

Heidi J.
2 vuotta sitten
9

Vilassa on hinta-laatusuhde kohdillaan!

Itse pidän kovin Vilan juhlamekoista, jotka ovat värikkäitä, trendikkäitä ja istuvat minulle hyvin. Olen myös aina pitänyt Vilan ihanan pehmeistä nahkavaatteista ja ostinkin pari vuotta sitten boleromaisen nahkajakun, jota olen käyttänyt todella paljon niin juhla kuin työkäytössä. Surukseni hukkasin takin viime baarikeikalla, joten täytyy toivoa, että löydän Vilasta uuden! Myös Vilan ohuet trikoovaatteet ovat kotikäytössä mitä mainioimpia - ne kestävät pesua, jousto säilyy ja värit eivät haallistu.

Uusimpien trendien mukaista, Edullinen

Hinta kohdallaan

Kaisa R.
2 vuotta sitten
10

Ehdottomasti parasta antia vaateliikeissä.

Monipuolisesti kaikkea, Helsingin parhaat asiakaspalvelijat jotka saavat olon tuntumaan siltä että tässä liikkeessä asioin ehdottomasti uudestaan! Para

Pikaiset kommentit

10
Liikkeessä oli erinomaisen ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Ripeästi etsittiin sopivaa kokoa haluamastani takista. Toiminta oli selkeästi asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa. Suurkiitokset :D
Riitta M.
1 vuosi sitten
7
mielenkiintoisia tuotteita. Löytyy erilaista paljon
Irma V.
2 vuotta sitten
9
hyvää palvelua saatiin. huippu myyjiä. vaatteet ihan tyylikkään näköisiä ja ihan kohtuu hinnoissa.
Arto M.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 10 Uusimpien trendien mukaista Arvioi
 2. 2 9 Asiantunteva palvelu Arvioi
 3. 3 8 Ideoi ja ehdottaa Arvioi
 4. 4 3 Edullinen Arvioi
 5. 5 2 Hyvä valikoima naisten vaatteita Arvioi
 6. 6 2 Priimalaatua Arvioi
 7. 7 1 Erikoisuuksia Arvioi
 8. 8 1 Merkkivaatteita Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Vaateliike)

 1. Acolyth 1
  9,7
  Fredrikinkatu 24
 2. Makia Clothing Oy 2
  9,1
  Punavuorenkatu 20 E
 3. Vila Aleksi 3
  9,0
  Aleksanterinkatu 15
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Vila Aleksi