Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
?/10

1Store WTC

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Jarmo A.
1 kuukausi sitten
7

Laaja varasto.

Tämä 1Store pitää tavallista laajempaa varastoa tuotteista, joten harvinaisemmat tarvikkeet saa luultavammin täältä. Aukioloaika liikkeellä on lyhyempi kuin muilla.

Minut ohjattiin tähän liikkeeseen Kampin 1Store:sta, koska haluamani muistikammat olivat täällä. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Laitteeni suhteen myyjä päätyi samoihin päätelmiin kuin Kampin 1Storessa, mikä lisää luottamustani asiantuntemukseen. Miinusta annan siitä, että myyjä oli turhan optimistinen muistikampojen asennuksen suhteen. Myyjä sanoi ettei niitä oikeastaan voi asentaa väärin, neuvoi ylimalkaisesti miten homma tehdään, mutta mainitsi ohimennen lähtiessäni, että Applen sivuilla on ohjeet jos niitä tarvitsee.

Kotona katsoin asennusohjeet ja totesin ne niin monivaiheisiksi etten ulkomuistista moista prosessia uskaltanut tehdä. Latasin sivun tabletille ja ohjeita noudattaen asensin kammat. Virta päälle ja mac mini sanoi piip - piip - piip ... ilmeisesti merkkinä siitä että kammat oli asennettu väärin. Nyt vain uudestaan asentamaan, mutta kammat eivät irronneetkaan ohjeen neuvoilla koska olivat väärin asennettu. Pieni paniikki iski kun joutui käyttämään fyysistä voimaa ja runnomaan pidikkeitä, että sai kammat pois paikoiltaan. Mac mini toimii nyt kun uudella kampojen asennuksella älysin painaa kammat huolellisesti pohjaan asti.

Loppu hyvin kaikki hyvin - huolimatta myyjän turhasta optimismista.

Asiantunteva henkilökunta

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 1 Asiantunteva henkilökunta Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (IT-tarvikkeet)

 1. Tector Lasipalatsi 1
  8,3
  Mannerheimintie 22-24
 2. Teraset.net 2
  8,2
  Teollisuuskatu 21
 3. Verkkokauppa.com 3
  6,6
  Tyynenmerenkatu 11
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä 1Store WTC