Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 100 rehellistä arviota.
5,8/10 7 arviota

Eurohostel

Asiakkaiden mielestä Majoitus-kategorian 40. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Minna R.
1 vuosi sitten
5

Eurohostellissa parasta ovat oikeastaan viihtyisät aulatilat

sekä ympäri vuorokauden palveleva mukava henkilökunta. Nämä eivät kuitenkaan anna aivan oikeaa kuvaa majoittumisen tasosta, joka on jokseenkin köykäistä. Huoneet itsessään nyt ovat aika tavallista halvempien hostellien tasoa, mutta paperinohueiden seinien takana tuntuu että naapurihuoneista kuuluu omalle puolelle ihan kaikki (ja tietysti toisinpäin). Normaali puhekin kuuluu aivan kirkkaana huoneesta toiseen, ja yöllä nukkumisesta ei tule mitään ilman korvatulppia. Kerroskeittiöiden varustelutaso on myös aivan onneton, ja suihkutilojen hallimaisuus häiritsee. Lisäksi alakerran 'ravintola' on aika onneton esitys. Liikenneyhteydet keskustaan ovat kyllä hyvät ja Katajanokka sijaintina mukava, joten siitä pientä plussaa. Hinta-laatusuhteen puolesta parempiakin majapaikkoja kaupungista kuitenkin löytyy helposti.

Mira P.
1 vuosi sitten
0

Olimme kaveriporukalla Eurohostelissa yötä.

Huoneet olivat yleisilmeeltään karun näköisiä. Meidän huoneen seinissä oli ruskeita likatahroja ja ikkunalaudan alle oli liimailtu purukumia, ällöttävää. Lakanat joutui laittamaan itse, ei siinä muuten mitään, mutta rankan päivän päätteeksi olisin halunnut vain kaatua suoraan sänkyyn nukkumaan. Lakanat olivat reikäisiä ja ohuita, joten nukuin vaatteet päällä.

Huoneessa oli myös paperinohuet seinät, naapurihuoneesta kuului selkeästi normaali puhe. Ovet olivat kovaäänisiä. Vessa sijaitsi käytävällä, se oli kyllä ihan siisti, mutta wc-paperi oli kamalaa. Aamupala oli surkean näköinen, joka jäi syömättä. En suosittele paikkaa missään nimessä herkkäunisille, enkä laatua arvostaville.

Anonyymiin oleiluun, Hyvät kulkuyhteydet

Ylihinnoiteltu

Kimmo K.
2 vuotta sitten
9

Eurohostel tarjoaa poikkeuksellisen korkeatasoista hostellimajoitusta,

sillä huoneet ovat valoisia ja siistejä ja sen vuoksi Euro Hostel onkin erittäin suosittu ulkomaisten turistien keskuudessa. Myöskin henkilökunta on erittäin ystävällistä ja neuvoo mielellään Helsingissä kokemisen arvoisia paikkoja ja tekemisiä. Hostellilla on pieni terassa, johon valitettavasti aurinko osuu vain pienen osan päivästä, mutta se on muuten erittäin tunnelmallisella sisäpihalla. Täällä voi olla kuin ulkomailla ja kansallisuuksia löytyy joka lähtöön.

Laatua arvostavalle, Rento ja huoleton ilmapiiri, Hinta-laatusuhde kohdallaan

Hinta kohdallaan

Vesa L.
2 vuotta sitten
6

Kaverit tulivat Oulun suunnalta tutustumaan helsingin yöelämään

ja varasimme kolmistaan huoneen Eurohostellista. En itse suorittanut varausta joten täytyy luottaa kaverin hintavaistoon, mutta käsittääkseni kohtuu halpa paikka.

Loppujen lopuksi kuitenkin selvisin Espooseen omaan sänkyyn yöksi, mutta huone vaikutti siistiltä, vessat samaten. Eikä palvelussa kuulemma ollut valittamista. Voisin suositella ulkkarille joka sattuu saapumaan katajanokalle laivalla, eikä jaksaminen riitä enää kauemmas...

Laatua arvostavalle, Rauhaa rakastaville

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

8
Edullista majoitusta. Pitävät tasoa yllä siten, etteivät ota asiakkaiksi keskellä yötä naimatonta pariskuntaa (ainakaan samaan huoneeseen).
Mirja H.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 2 Laatua arvostavalle Arvioi
 2. 2 1 Anonyymiin oleiluun Arvioi
 3. 3 1 Hinta-laatusuhde kohdallaan Arvioi
 4. 4 1 Hyvät kulkuyhteydet Arvioi
 5. 5 1 Rauhaa rakastaville Arvioi
 6. 6 1 Rento ja huoleton ilmapiiri Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Majoitus)

 1. 1
  9,9
  Paasivuorenkatu 5
 2. Hotel Kämp 2
  9,5
  Pohjoisesplanadi 29
 3. Crowne Plaza Hotelli 3
  9,0
  Mannerheimintie 50
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Eurohostel