Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
7,1/10 14 arviota

Hesburger Helsinki Tennispalatsi

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 112. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Markus K.
1 vuosi sitten
8

Tennispalatsin Hesburger on aika iso pikaruokaravintola Kampin

kauppakeskuksen ja Kampin metron, sekä tietysti Tennispalatsin välittömässä läheisyydessä. Ruoka on hyvää, kuten kaikissa standardiheseissä, mutta mielestäni ylihinnoiteltua, ikävä on maksaa 10 euroa nykyhampurilaisateriasta. Paikka on kohtuullisen viihtyisä.

Laadukkaat raaka-aineet, Ystävällinen henkilökunta, Krapularuokaa

Ylihinnoiteltu

Katja V.
2 vuotta sitten
9

Tämä Hesburger sijaitsee Tennispalatsin toisessa kerrokessa.

Tarjolla tavalliset perus-Hesburger ruoat: hampurilaisia, ranskalaisia, virvoitusjuomia, hampurilais aterioita, salaatteja ja jälkiruokia. Ravintolassa on minun mielestä poikkeuksellisen paljon istumapaikkoja, mikä on pelkkää plussaa. Ravintola on lisäksi avara, eli vaikka syöjiä on monta, ahtaanpailankammo ei iske. Sijainti on lisäksi hyvä, bussipysäkit ja kampin metro asema ovat lähellä.

Juliana H.
2 vuotta sitten
5

Jotenkin tämä Hese ei ole viihtyisä.

Todella tilava kyllä, ehkä liiankin. Sisustuksen värit eivät inspiroi, päinvastoin masentavat: harmaata ja tummansinistä. Paikka on pimeä ja synkkä. Tiski on iso ja vilkkaimpinakin aikoina palvelu toimii hyvin - monta kassaa auki ja ruoat saa kohtuullisen nopeasti. Tämä Hese sijaitsee samassa rakennuksessa leffateatterin kanssa, mikä on kätevää. Sopii siis tulla ennen leffaa tai leffan jälkeen syömään. Sopii tulla muuten vain istuskelemaan ja herkuttelemaan donitsilla leffaa odotellessa.

Ystävällinen henkilökunta, Krapularuokaa, Kunnon mättöä

Hinta kohdallaan

Juliana H.
2 vuotta sitten
6

Jotenkin tää Hese ei ole viihtyisä.

Todella iso ja tilava kyllä, ehkä liiankin. Värit eivät nekään inspiroi - harmaata ja sinistä. Masentavaa. Ruuat mitä muuallakin. Jonoja muodostuu vkloppuna iltaisin ihmisten mentäessä leffaan.

Annika A.
2 vuotta sitten
8

Tennispalatsin Hesessä on ihan oma tunnelmansa.

Onneksi siis verrattuna muihin pikaruokapaikkoihin. Se sijaitsee elokuvateatterin kanssa samassa rakennuksessa, joten täällä on kätevä käydä syömässä ennen tai jälkeen leffan. Sijainniltaan tämä on myös rauhaisampi kuin lähialueen katutasossa olevat pikaruokapaikat. Ison ja avaran vähän myös hallimaisen Hesen Ikkunapaikoilta voi tarkkailla Kampintorin tapahtumia.

Hesburgerin ruoka on samaa kuin muissakin Heseissä. Kyllä sitä kiireessä syö jos on nälkä.

Krapularuokaa, Kunnon mättöä

Hinta kohdallaan

Heikki P.
2 vuotta sitten
6

Tennispalatsi Hesburger on ehkä kaupungin paras hampurilaispaikka.

Sen sijainti on täydellinen: ravintola on aivan Kampin tuntumassa, mutta silti rauhallinen. Ohikulkijoita ei juurikaan näy, joten mikäli ruokatauon ajoitus ei ole mennyt täysin pieleen, saa hampurilaisista nauttia kohtuullisen rauhassa. Harmillista Hesburgerissa on se, ettei yksittäisten hampurilaisten ostaminen ole oikeastaan kannattavaa, vaan kaikki kannttaa ostaa aterioina. Laatu pääsee kuitenkin välillä yllättämään, sillä Hesessä kaikki ei aina maistu pelkältä grilli- ja roskaruualta.

Krapularuokaa, Pientä naposteltavaa, Kunnon mättöä

Hinta kohdallaan

Kalle L.
2 vuotta sitten
7

Tennispalatsin Hesburger on varmaan Helsingin Heseistä se mitä

olen eniten käyttänyt (tosin Assemblyjen takia Hartwall-areenan paikka voi mennä yli). Jonoja ei yleensä ole liikaa ja tilaa on hyvin.

Hesburgerin hampurilaiset ovat hiukan Mäkkärin tuotteita kalliimpia mutta itse pidän niistä myös enemmän. Hesen purilaisissahan on se jakava tekijä, että niissä on paljon majoneesia, mutta omasta mielestäni kastikkeita ei voi olla ikinä liikaa. Hese saa myös pisteitä Megahampurilaisesta (ja Gigasta silloin kun se on valikoimissa), sillä muut hampurilaiset ovat lähinnä suupaloja.

Kunnon mättöä

Hinta kohdallaan

Teemu P.
2 vuotta sitten
8

Yksi parhaista Hesburgereista

Sijaintinsa puolesta Tennarin Hese on lähes täydellinen. Toki elokuvakansa täyttää paikan aika nopeasti, mutta päivisin (vaikka lounastauolla) paikka on oikein näppärä. Jonottaa ei juurikaan tarvi, töissä on aina riittävä määrä henkilökuntaa ja asiakaspaikkoja on yllinkyllin. Telkkareissa pyörivistä trailereista saa pientä tekemistä syömisen lomassa. Sapuska on taattua Hese-laatua. Tennarin Hese on ehdottomasti varteenotettava ehdokas, jos etsii päivällä kätevää ruokapaikkaa. Iltaisin ja viikonloppuisin saattaa olla vähän heikompi vaihtoehto.

Kunnon mättöä

Sini K.
2 vuotta sitten
7

Hesburgerissa on hyvää kaikki paitsi liika majoneesi!

Periaatteessa kannatan Suomalaista pikaruokayrittäjää - ostan mielelläni kotimaiselta ketjulta mutta vain ilman majoneesia. Sitä on aina liikaa, mutta nämähän ovat makuasioita. Kilpailijoihin verrattuna verrattaen arvokas, muttei myöskään niin geneerinen ja liukuhihnamainen kuin McDonalds. Hesellä voi valita myös tortillan tai salaatin ja kahvileipiä, sekä hyviä kahveja. Hesburger Tennispalatsi sijaitsee myös loistavasti leffateatterin kyljessä. Sijainti optimaalinen pikaruokaravintolalle.

Kunnon mättöä

Ylihinnoiteltu

Laura J.
2 vuotta sitten
8

On hyvä juttu,

että Tennispalatsin yhteydessä on useampi pikaruokaa tarjoava yritys, jotta ennen elokuvien alkamista syntyvät jonot jakautuvat tasaisemmin ja asiakkailla on valinnanvaraa. Valitettavasti Tennispalatsin Hesburgerissa on välillä melko pitkät jonot ja asiakaspaikkojakin voisi olla hieman enemmän. Ravintola tarjoaa normaalin ketjuidentiteettinsä mukaisesti hampurilaisia, ranskalaisia, virvoitusjuomia, kahveja, salaatteja sekä kanatuotteita. Palvelu on reippaan ystävällistä, mutta paikka ei houkuttele viihtymään kovin pitkään. Hintataso on edullinen.

Ystävällinen henkilökunta, Kunnon mättöä

Hinta kohdallaan

Mikael P.
2 vuotta sitten
6

Tennispalatsin Hesburgerissa on tarjolla perus heseruokaa lyhyellä

odottelulla. Ongelmana tälle hesburgerille kuitenkin muodostuu sen sijainti ja ennen suosittujen elokuvien alkamista jonot ovat ajoittain huomattavan pitkiä ja ruokaa saa odottaakin hermostuttavan pitkään. Yleensä ruoan kuitenkin ehtii tilata ajoissa, mutta joskus jonot ovat aivan liian pitkiä. Kuitenkin jonojen kausittaisen luonteen vuoksi tänne voi poiketa vaikka muuta asiaa Tennispalatsiin ei olisikaan sillä elokuvien jo pyöriessä pääsee näppärästi kassalle käytännössä suoraan ja purilaisen saa eteensä hyvin nopeasti.

Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

7
Paljon ihmisiä , mutta ruoka ja palvelu hyvää.
Peetu S.
2 vuotta sitten
7
Great location with cinema in the same building.
Antonio D.
2 vuotta sitten
8
Miellyttävä pikaruokala. Rauhalliset tilat ja nopea palvelu.
Roosa K.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 7 Kunnon mättöä Arvioi
 2. 2 4 Krapularuokaa Arvioi
 3. 3 4 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 4. 4 1 Laadukkaat raaka-aineet Arvioi
 5. 5 1 Pientä naposteltavaa Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Pikaruoka)

 1. 1
  8,9
  Pihlajistontie 2
 2. Ravintola Eerikin Pippuri 2
  8,8
  Eerikinkatu 15-17
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Hesburger Helsinki Tennispalatsi