Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,8/10 8 arviota

Askarelli

Asiakkaiden mielestä Harrastusvälineet-kategorian 41. paras yritys Helsingissä

Askarelli on askartelu- ja koruntekotarvikkeiden erikoisliike keskellä Helsinkiä. Askarellin liike löytyy myös Lahden keskustasta. Suurin vähittäisliikkeemme Charlotta-nimisenä sijaitsee Hollolassa Terveystiellä. Tuotevalikoimiimme kuuluvat erilaiset askartelutarvikkeet kuten villat, huovat, liimat, maalit, askartelupunokset, lasihelmet, korutarvikkeet, paperit ja kartongit sekä korttipohjat.


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Maria M.
6 kuukautta sitten
5

Sijainti on keskeinen,

joten saapumine tänne on helppo. Liiketila on pieni ja kovin täynnä tavaraa, vielä kun siihen lisätään asiakkaat, niin helposti tulee ahdasta. Valikoimaa on monessa mielessä, mutta esim. helmet ja korujen osat ovat aika minimaalissa. Enemmän kortti- ja kattausaskarteluun sopivaa tavaraa. Ihmetyttää, että liikkeessä, jossa on niin paljon paperitavaraa, ei kennopaperia ollut kuin kahta väriä ja siitäkin myyjä kommentoi, että hänellä ole aavistustakaan siitä, mihin tämmöistä käytetään! Henkilökunta on periaatteessa ihan jees.
Heidän internetsivuillaan oli, ainakin vielä jokin aika sitten, en nyt juuri käynyt tarkistamassa, että heillä on jokin bonuskortti, jolla kerrottiin saatavan aika huomattaviakin etuja. Ostoksia olen tehnyt varmasti satojen eurojen edestä, eikä minulle ole milloinkaan esitelty moista korttia. Ei kiva.

Jonei P.
1 vuosi sitten
8

arvosanaksi Askarelli.

Täältä löytyy tarvikkeita monenlaiseen askarteluun. Liike muistuttaa hieman vanhanaikaista maalaismyymälää = paljon tavaraa pienessä tilassa. Mutta tämä luo sellaista askartelu-tunnelmaa. Lastenrattaiden kanssa oikeastaan mahdoton mahtua liikkumaan & ulko-ovi hyvin raskas avata/hankala lastenrattaiden kanssa . Jotkut tuotteet kalliimpia kuin muualla, joten kannattaa vertailla. Kyniä yllättävän pieni valikoima, mutta joitain kyniä kuitenkin (myös kasvomaalaukseen tarkotettuja kyniä löytyy). Myyjät ovat ystävällisiä ja hyvin asiantuntevia.

Jaana H.
2 vuotta sitten
6

Helsingin Kampin kauppakeskuksen vieressä sijaitseva Askarelli

myy askartelutarvikkeita. Sijainti on tosi hyvä, keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa. Aika lähellä tosin on parikin askartelumyymälää, joten kilpailua on. Lastenvaunujen kanssa Askarelliin on todella vaikea kulkea, liike on ahdas. Liikkeen sisustus on aika vanhanaikainen. Paljon tavaraa pienessä tilassa. Hintataso on aika kohtuullinen. Myyjät ovat ystävällisiä ja auttava etsimään jonkun tietyn tuotteen. Melko laaja valikoima askartelutuotteita.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Julia H.
2 vuotta sitten
9

Kampin Askarelli on melko pieni ja ahdas,

mutta täältä voi löytää aarteita. Ehdoton suosikkini on laaja nauhavalikoima. Täällä, toisin kuin monessa muussa askartelukaupassa, on myös hyvin paljon paperinaruja ja ne on helposti löydettävissä. Viimeksi ostin täältä sydämenmuotoisia hääkarkkirasioita, joiden laatuun ja malliin olin enemmän kuin tyytyväinen. Myyjät ovat yleensä erittäin mukavia ja aina asiantuntevia. He myös kiertelevät kaupassa ja tulevat tarjoamaan apuaan sinulle. Tässä kaupassa on myös laaja hääkakunkoristevalikoima, joka näkyy näyteikkunassakin! Koristeiden ja kortti-ideoiden katseleminen on hauskaa ajanvietettä myös ohikulkijoille.

Edullinen, Ammattitaitoinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Kirsi L.
2 vuotta sitten
7

Askarelli on asiantunteva askartelukauppa keskellä Helsinkiä

Kampin bussiaseman vieressä, joten sinne on helppo mennä, tosin liikeen sijainti pitää tietää että osaa perille. Liike on siisti ja tavarat ovat helposti löydettävissä, hyvin jaoteltuina hyllyihin ja hyllyväleihin. Kaupassa on tarjolla helmivalikoimia, etenkin puuhelmiä edulliseen hintaan. Näyteikkunassa on innostavia askarteluideoita joten ehdottomasti kannattaa poiketa katsastamaan tuotetarjonta, mukaan varmasti tarttuu jotain jokaiselle käsillä tekijälle!

Edullinen, Ammattitaitoinen henkilökunta

Erinomainen

Satu H.
2 vuotta sitten
9

Askarteluliikkeiden aatelia.

Askartelutarvikkeiden hinnat ovat mielestäni nousseet paljon viime vuosina. Askarellin hinnat eivät ole mielestäni korkeimmasta päästä. Askarellin valikoima on laaja ja henkilökunta osaa opastaa ja neuvoa, kun itsekään ei ole varma mitä on tekemässä. Askarellin hyllyt tursuavat kaikkea askartelumateriaalia, ja kun sinne sukeltaa, niin se inspiroi askartelemaan lisää. Sijainti on loistava Kampin kulmalla. Itse ostin isoja valkoisia höyheniä täältä, tehdäkseni Pocahontas-kampauksen ja silkkinauhaa tehdäkseni rusetin.

Edullinen, Ammattitaitoinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Sini K.
2 vuotta sitten
9

Askarellista löytyy mitä vaan askastelumatskua!

Olemme ostaneet täältä tarvikkeita moniin erilaisiin työpajoihin, polttareihin, kiitoskortteihin ja moneen muunlaiseen askarteluun. Erityisen hyvät helmi, ja koristeluvalikoimat, sekä laajat varastot kankaita ja huopia. Sijainti on kiva Kampin keskuksen kulmassa ja liikkeen ohi kulkiessaan, kutsuvat ikkunoiden koristelut usein poikkeamaan sisään. Täältä saat myös ideoita ja vinkkejä erilaisten korttien tai koristeiden toteuttamiseen ja siksi voin suositella tätä askastelutarvikkeiden ostoon.

Edullinen, Ammattitaitoinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Iina Y.
2 vuotta sitten
9

Olen käynyt askarellissa usein hakemassa askartelutarvikkeita

eri tarkoituksiin. Kauppa on ehkä hieman ahtaanoloinen ja pienehkö, mutta valikoimaltaan se on suhteellisen laaja. Askarellista löytyy moneen erilaiseen perusaskarteluun hyvät välineet, mutta valikoimat ovat ryhmittäin aika suppeat, eli erikoisuuksia täältä ei välttämättä kannata hakea. Hyviä tarjouksia sen sijaan saattaa löytyä. Palvelu on aina ollut erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Heiltä olen saanut myös kivoja vinkkejä askarteluun.

Edullinen, Ammattitaitoinen henkilökunta

Erinomainen

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 6 Ammattitaitoinen henkilökunta Arvioi
 2. 2 5 Edullinen Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Katso kuvat ja videot

Helsingin TOP 3 (Harrastusvälineet)

 1. Varusteleka 1
  9,5
  Ruosilantie 2
 2. Lautapelit.fi 2
  9,3
  Salomonkatu 5
 3. LankaMaailma Nordia Helsinki 3
  9,3
  Kylänvanhimmantie 29
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Askarelli