Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,6/10 17 arviota

Japanilainen Ravintola Koto

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 75. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Joni S.
1 vuosi sitten
10

Mielyttävä kokemus ensikertalaiselle Japanilaisessa ravintolassa.

Alkuun vähän pelotti ne paljon puhutut etiketit, mutta ravintolan melko rento olemus poistaa jännityksen aika onnistuneesti. Sisustus on erittäin vaalea, eikä kontrasteilla juuri juhlita. Ilmapiiri on hiljainen ja melko neutraali. Sushit olivat erinomaisia ja juomasuosituksenkin sai lähes pyytämättä. Kannattaa käydä tutustumassa jos Japanilainen ruoka kiinnostaa. Valikoimissa myös paljon muutakin kuin sushia, joten älä pelkää että edessä on aina raakaa lohta

Makunautintoja ja elämyksiä, Eksoottista, Intiimisti yhdessä

Erinomainen

Juliana H.
2 vuotta sitten
9

Täällä on käyty ja tullaan käymään.

Japanilaista meininkiä, joka näkyy pelkistetyssä sisustuksessa, ruoassa, ruoan valmistajassa ja tuojassa. En ole pettynyt tähän paikkaan. Sen kertoo paikan suosiokin. Viikonloppuna on paras varata pöytä etukäteen. Ravintolan hinnat ovat mielestäni kohtuullisia ja sushit herkullisia.

Toni K.
2 vuotta sitten
8

Mieluisa sushipaikkA Lönnrotinkadulla!

Paikka on sisustettu japanilaisen / skandinaavisen pelkistetysti ja tyylikkäästi. Tarjolla runsaasri muita kapanin herkkuja sushien lisäksi, kannattaa kokeilla. Henkilökuntä äärimmäisen miellyttävää ja ystävällistä. Koto on 25v., mutta edellen voimissaan!

Sampo K.
2 vuotta sitten
9

Muutakin kuin sushia tarjoava japanilainen Koto-ravintola yllätti

loistavalla hinta-laatu-suhteellaan. Esim. syömäni Tonkatsu-porsas (+Teishoku, eli alkuruoka-annos, miso-keitto, kahvi, hedelmät) maksoi yhteensä reilun 20e. Tämä siis muodosti kokonaisen kolmen ruokalajin illallisen, josta sai vatsan reilusti täyteen. Paikka on tyylikäs, minimalistinen ja siisti. Tonkatsu ja muut ruoat maistuivat, tosin ensi kerralla otan todennäköisesti jostain eksoottisempaa, esim. japanilaiset pataruoat vaikuttivat herkullisilta.

Tarjoilu oli sopivan vähä-eleistä mutta erittäin ystävällistä. Ruoat saapuivat lämpiminä pöytään. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos japanilainen ruoka maistuu/kiinnostaa.

Kevyttä ja terveellistä, Eksoottista, Edullinen hintataso

Erinomainen

Suzanne Y.
2 vuotta sitten
9

Takuuvarmaa japanilaista Helsingissä!

Useita käyntejä Kotossa takana, osa jopa merkkipäivän kunniaksi toteutettuja vierailuja ja aina palvelu on lämminhenkistä sekä ruoka hyvää. Plussaa erityisesti tavallista runsaammasta jälkiruokatarjonnasta mitä japanilaisissa ravintoloissa yleensä. Japanilainen tee ja luumuviini hunajalla ovat täällä erinomaisia. Sushit ovat tasalaatuisia, setit hieman pieniä jos on oikein suurella nälällä liikkeellä mutta vaihtoehtoja listalla on paljon. Sisustus on mukavan pelkistettyä, taustamusiikki on joskus turhan jumputtavaa japanilaista poppia ja taulut hieman keinotekoisia. Treffipaikkana mainio, yksin syöminen täällä voisi olla hiukan ankeaa, vaikka ruoka onkin loistavaa.

Kevyttä ja terveellistä, Isommalla porukalla, Intiimisti yhdessä

Erinomainen

Jaana H.
2 vuotta sitten
8

Ihastuttava japanilainen ravintola Koto sijaitsee hyvällä paikalla

Lönnrotinkadulla. Ravintolassa on hyvä hintataso ja todella hyviä sushiannoksia. Ravintola on aika pieni. Palvelu on ystävällistä. Mukava ravintola johon voi lähteä ystävien kanssa iltaa viettämään. Hyvin yksinkertainen ja klassinen sisustus, joka oli ihan jees mielestäni. Sunnuntaisin suljettu, ja arkisin voi illallista tilata klo 17.00 alkaen. Lauantaina syömään voi mennä klo 13.00 alkaen. Käymisen arvoinen ravintola josta jää hyvä mieli ja täysi masu.

Makunautintoja ja elämyksiä, Kevyttä ja terveellistä, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Juliana H.
2 vuotta sitten
9

Mukava japanilainen ravintola Helsingissä.

Japanilaista tunnelmaa tuo japanilainen tarjoilija ja minimalistinen, japanilaishenkinen sisustus. Ruoan ja palvelun laadussa ei valittamista. Hyvä paikka tulla illalla, töiden jälkeen syömään sushia tai viikonloppuna nauttimaan jotakin eksoottisempaa kuin perunamuusi ja lihapullat. Suosittu paikka suomalaisten japanilaisen ruoan arvostajien sekä japanilaisten bisnesturistien keskuudessa. Jos haluaa varmistaa, että pääsee ravintolaan syömään tiettyyn aikaan, kannattaa soittaa ja varata pöytä etukäteen.

Kevyttä ja terveellistä, Eksoottista, Bisnestapaaminen

Hinta kohdallaan

Elsa M.
2 vuotta sitten
10

Sisustus on ainakin asiasta mitään tietämättömälle kohtuu japanilaishenkinen,

eikä turhaa krääsää ole kuten usein etnisissä ravintoloissa. Satunnaisena arki-iltana tilaa oli mukavasti. Palvelu taisi olla hyvää, mutta ennen kaikkea mieleen jäivät ruoat. Miinuksena mainittakoon, että kasvissyöjällä valinnanvaraa oli ehkä vähemmän kuin toivoisi, mutta joka tapauksessa viiden hengen seurueen kaikki ruoat olivat hyviä. Itse syömääni inkivääriporsasta parempaa ruokaa olen harvoin syönyt. Näin hyvää ruokaa en ole näin halvalla muualta syönyt, vaikka missään pikaruokalahinnoissa ei ollakaan.

Makunautintoja ja elämyksiä

Erinomainen

Patrik L.
2 vuotta sitten
7

Perinteikäs Koto on erinomainen japanilainen ravintola.

Sisustus Kotossa on Japanilaishenkinen ja riisuttu. Lounaspaikkana Koto on todella hyvä. Torino Teriyaki annos on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Teriyaki kastikkeessa tarjoiltava kana on erittäin maukasta pehmeää. Annokseen kuuluu myös riisi ja salaatti. Tunnelmaa Kotossa ei hirveästi ole, mutta ruoka on aina ollut maistuvaa. Sushit toimivat myös erittäin hyvin, mutta muut annokset ovat toisteiseksi olleet piirun verran parempia mielestäni. Hintataso on hieman korkea

Bisnestapaaminen

Ylihinnoiteltu

Pauliina R.
2 vuotta sitten
8

Koto on pitkään Helsingissä toiminut japanilainen ravintola.

Sisustus ei ole kovin kummoinen, mutta tunnelma Kotossa oli rauhallinen ja viihtyisä. Palvelu ravintolassa oli erittäin ystävällistä ja kohteliasta. Asiakasta huomioitiin koko ruokailun ajan hienolla tavalla. Söimme täällä sushilajitelman ja California Makeja. Sushit olivat hyviä ja valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Inkivääriä sai pyydettäessä reilusti lisää. Sushit olivat edullisia ja hintalaatusuhde tässä ravintolassa oli erittäin kohdallaan.

Kevyttä ja terveellistä, Eksoottista, Isommalla porukalla

Erinomainen

Aino L.
2 vuotta sitten
7

Lämmintä sushia.

Kävimme Kotossa Cityn Helsinki Syö -tarjouksen kunniaksi ja otimme 10 euron tarjousannoksen sushia. Ravintola oli täynnä ja jouduimme odottamaan ruokiamme (johtui ehkäpä tarjouksesta). Kun saimme sushit yllätyimme, sillä molemmissa annoksissa riisi oli lämmintä. Lämmin riisi ei mielestäni kuulu sushiin ja annoksen lämpimyys/haaleus teki kalastakin vähemmän tuoreen oloista. Lisäksi kaikissa rullissa oli valmiiksi melko paljon wasabia. Muuten paikka oli sisustettu kivasti ja henkilökunta mukavan oloista. Ehkä ansaitsisi toisen kokeilun, jos henkilökunta oli ylityöllistetty hyvä tarjouksen takia.

Eksoottista

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

8
Edamamet kohdillaan ja sushivalikoima kattava. Japanilaisen pidättyväinen palvelu.
Pia H.
1 kuukausi sitten
9
Yksi alueen parhaista japanilaisravintoloista! Lounaallakin hyvä valikoima sushia ja muuta japanilaista.
Tuomas N.
2 vuotta sitten
9
Laatusushia pitkällä ammattitaidolla. Kalaa voisi olla annoksissa enemmän.
Jyri P.
2 vuotta sitten
8
Laaja lounaslista. Jokainen löytää varmasti mieleisensä aterian ja kohtuu hintaan. Ystävällinen palvelu.
Petteri T.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 6 Eksoottista Arvioi
 2. 2 5 Kevyttä ja terveellistä Arvioi
 3. 3 3 Isommalla porukalla Arvioi
 4. 4 3 Makunautintoja ja elämyksiä Arvioi
 5. 5 2 Bisnestapaaminen Arvioi
 6. 6 2 Intiimisti yhdessä Arvioi
 7. 7 1 Edullinen hintataso Arvioi
 8. 8 1 Kasvisruokavaihtoehtoja Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Ravintola)

 1. Ravintola Muru 2
  9,5
  Fredrikinkatu 41
 2. Kasvisravintola Zucchini 3
  9,5
  Fabianinkatu 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Japanilainen Ravintola Koto