Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 100 rehellistä arviota.
7,2/10 16 arviota

Hesburger Helsinki Kamppi

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 102. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Akseli L.
9 kuukautta sitten
6

Kokeilin itsepalvelua ja ruuan tulo kesti 15 minuuttia.

Kassa ei tajunnut että odotin niin kauan ja oli muutenkin hieman hitaan oloinen. Ruoka kuitenkin oli tuttu hesburger laatua eikä siinä ollut mitään valittamista. Hinnat ovat hieman kalliimat kuin mäkkärissä mutta kotimainen on melkein aina parempaa. Sijainti on hyvä ja keskeinen ja aukioloajat ovat pitkät ja yleensä ruoka tulee nopeasti.

Mika P.
1 vuosi sitten
6

Hesburger joka sijaitsee E tasolla käytännössä sähkötalon liitoksen

vieressä. Paikka on välillä hyvin ruuhkainen & välillä hyvin autio. Paikan erikoisuus on tilauspäätteet jossa tilauksen voi tehdä & maksaa sirukortilla kun muut jonottaa. Vaikka tilaus automaatilla ruuhkatilanteesta hyvinkin nopeaa, annokset myydään jonolle ensin & automaatti annokset tulee kun muistetaan. Hesburger möttöä, joko pidät siitä tai sitten et. Vieressä on Scanburger jolla on kalliimat & oudommat annokset sekä Subway (sähkötalossa, Lidlin laseja seuraten sähkötaloon sisälle).

Pitkät aukioloajat, Krapularuokaa, Kunnon mättöä

Ylihinnoiteltu

Mirva C.
1 vuosi sitten
8

Siisti ja uutuuttaan kiiltävä Hese,

josta tulee jotenkin kylmänkalsa fillis. Sijaintihan on hyvä, mutta jotenkin paikka ei vain kutsu piipahtamaan. Alussa en suoraan sanottuna edes huomannut, että käytävän varrella on myös Hesburger. Normaalihinnat turhan kalliit, tosin Hese-kortilla aina tarjouksia. Kummallisen itsepalvelupisteen olen kiertänyt vielä kaukaa, opettelen jos joskus on pakko, mutta koen kassalla asioinnin vaivattomammaksi. Varsinkin kun asioin yleensä silloin kun paikka ammottaa tyhjyyttään, en pahimpina ruuhka-aikoina. Henkilökunta ei ole hetkauttanut suuntaan tai toiseen asiointieni aikana. Ruokapuoli ihan jees, ei ole tarvinut lähteä tyytymättömänä tai nälkäisenä jatkamaan matkaa.

Hyvät tarjoukset, Pitkät aukioloajat

Ylihinnoiteltu

Arto M.
1 vuosi sitten
7

Pikkuinen perushese kampissa.

Kova liikenne edessä mikä varmasti takaa hyvät asiakasvirrat. Uuden näköinen ja hyvässä kunnossa ainakin vielä. Keskeinen sijainti ja muutenkin mukava tunnelma. Hesburgerien sarjassa oikein hyvä suoritus. Harmi että ruoka ei oikein tuppaa maistumaan. Kiireessä yleensä tulee otettua ja kaduttua jälkeenpäin.

Markus K.
1 vuosi sitten
8

Kampin Hesburger on uudehko ja siisti ruokapaikka,

tai pikaruokapaikka tarkemmmin sanottuna. Homma toimii, hinnat ovat varsin kalliita, alkaa tulla rahastusmeininki touhuun suomalaisellakin yrittäjällä. Ruoka on edelleen huomattavasti parempaa kuin muissa hampurilaisketjuissa, joka onkin sen paras myyntivaltti. Suosin myös mieluiten suomalaista!

Laadukkaat raaka-aineet, Ystävällinen henkilökunta, Kunnon mättöä

Ylihinnoiteltu

Dani G.
2 vuotta sitten
10

Uusi ja siisti Hesburger.

Noin 50 asiakaspaikkaa. Nopea ja ystävällinen henkilökunta. Täältä löytyy myös itsepalvelu -piste joka vielä nopeuttaa koko homman. Leikkikulma lapsille. Asiakas WC löytyy ja erillinen paikka missä voi pestä kädet. Perjantaisin ja lauantaisin avoinna kahteen asti yöllä.

Jaana H.
2 vuotta sitten
8

Kampin Hesburgerista saa hyvää pikaruokaa.

Sijainti on loistava, keskeisellä paikalla, voi käydä syömässä pikaisesti vaikka ennen Tennispalatsin leffaa tai sen jälkeen. Ruoat ovat hyviä eivätkä törkeän kalliita. Joskus ruuhka-aikoina jonot ovat pitkät, joten silloin ei ehkä voi puhua enää "pikaruoasta" varsinaisessa merkityksessä. Hesburgerista yleensä tietää mitä saa etukäteen. Mieluummin menen aina Hesburgeriin kuin McDonaldsiin.

Ystävällinen henkilökunta, Krapularuokaa, Kunnon mättöä

Hinta kohdallaan

Julia H.
2 vuotta sitten
6

Hesburgerista on tullut valitettavan kallis.

Ateria on jo 10 euroa mikä on todella paljon pikaruoasta joka ei ole mitään sen erikoisempaa. Kampin Hesburgerissa on nyt myös tullut itsepalvelupisteet jotta asiakaspalvelua ollaan voitu vähentää vielä enemmän mikä on todella harmittavaa. Kampin Hesburger on kuitenkin aika freessi uudistuksen myötä mutta asiakkaita ei vaikuta olevan todellakaan paljon. Hiljaista on mikä on kuitenkin ihan hyvä asia. En voi kuitenkaan sanoa että Hesburger menisi Mäkkärin ohi koska hinta on niin suolainen - menen sitten mielummin ravintolaan syömään sillä rahalla.

Krapularuokaa

Ylihinnoiteltu

Martin B.
2 vuotta sitten
7

Hesburger i Kampen finns smidigt vid Esbobussarnas terminal och

har öppet ganska sent. Jag gillar inte Heses osthamburgare eller pommes frites lia mycket som största konkurrentens men kvaliteten är tillräcklig när man har bråttom och är hungrig. I Kampens Hese erbjuds också alternativet att beställa och betala sin mat vid en automat och sedan gå fram till disken och hämta maten. Jag har inte ännu testat detta själv. Inredningen är modern och i gott skick eftersom restaurangen är ny. Hoppas det fortsätter så.

Ystävällinen henkilökunta, Hyvät tarjoukset, Pitkät aukioloajat

Hinta kohdallaan

Johanna N.
2 vuotta sitten
8

Kyllä Hesburgen aina McDonaldsin voittaa,

vaikka mikään hampurilaisten ystävä en järin olekaan. Kuitenkin jos sellaista tekee mieli niin poikkean ennemmin Heseen. Varsinkin paprikamajoneesi on parasta mitä rankalaisten kylkeen voi ottaa. Ja jos ei tee mieli hampurilaisateriaa on aina vaihtoehtona ostaa raikas salaatti tai wrap. Kampin Hese löytyy myös kätevästi alakerrasta, joten sinne on helppo löytää, koska aiemmin jos on tehnyt mieli Heseen on täytynyt lähteä Kasarmintorille tai Kaisaniemeen.

Krapularuokaa, Nopeaa toimintaa

Karoliina P.
2 vuotta sitten
7

Det som är positivt med Hesburger är att det är relativt gott,

billigt, och skräpmat. Pommes frites är inte lika goda som konkurrenten McDonald's, dessutom får man mycket färre av dom. Det finns inte lika mångsidigt med hamburgaralternativ heller, det finns vanlig-, ost-, dubbel-, etc. Men inga specialiteter egentligen. Dock kan man inte klaga på hamburgarna, de är nog goda. Prisen är i stil med McDonald's, alltså man blir inte fattig på att äta där. Men för inte mycket mer kan man nog få en betydligt mer kvalité-måltid på någon annan restaurang.

Krapularuokaa, Kunnon mättöä

Hinta kohdallaan

Maaria K.
2 vuotta sitten
9

Harvinaisen siisti ja hieno versio Hesburgerista.

Tätä oli jo kaivattu Kamppin! Aamulla käydessä sai oikein ilosta palvelua ja miellyttävän kokemuksen. Kahvi oli varmasti yhtä hyvää kuin viereisen hienon kahvilan, jossa oli monen metrin jono, kuten joka aamu. Suosittelen valitsemaan Hesburgerin. Uudistunut automaattisysteemi näytti hienolta! En kyllä vielä kokeillut sitä. Sistustus oli tavallista tyylikkäämpi ja sijainti on erinomainen aivan bussilaiturien vieressä.

Laadukkaat raaka-aineet, Ystävällinen henkilökunta, Kunnon mättöä

Erinomainen

Henni A.
2 vuotta sitten
6

Kävimme kaveriporukan kanssa Kampin hesessä lauantai yönä.

Meidän lisäksi ei ollu juuri muita asiakkaita. Yksi meidän porukasta tilasi ruokansa ravintolan sisällä olevalta koneelta. Ruuat piti sitten hakea tiskiltä, jossa oli linjasto erikseen ruokien noutamiselle. Melkein kaikki tilasimme ateriat, eikä kaikkia hampurilaisia ollut valmiina. Saimme kuitenkin ne nopeasti. Tosin kaverimme, joka tilasi koneelta ateriansa joutui odottamaan koko ateriaansa hampurilaisen valmistukseen saakka, kun taas me muut jotka tilasimme normaalisti tiskiltä saimme ensin ranskalaiset ja juomat ja sitten hampurilaiset kun ne olivat valmistuneet. Ranskalaiset olivat tarttuneet pahasti kiinni toisiinsa. Kun tarttui yhteen ranskalaiseen mukana klimpissä tuli 5 muuta ranskalaista mössönä. Muuten ruoka oli perus hese-ruokaa.

Pitkät aukioloajat, Krapularuokaa, Kunnon mättöä

Hinta kohdallaan

Emmi J.
2 vuotta sitten
6

Yöllä 12 aikaan Kampin Hesburgerissa oli hiljaista,

paikalla oli meidän lisäksemme vain muutama muu asiakas. Osa tilaamistamme ruoista oli loppu, mutta ne valmistettiin kyllä nopeasti. Itse sain puuttuvan hampurilaiseni suoraan pöytään, mutta kaverini piti hakea se tiskiltä, vaikka työntekijätkään eivät kiireisiä olleet. Minulla oli hampurilaisateria, joka oli lötköine ja hajoilevine ranskalaisineen vähän säälittävä, mutta toisaalta 3,90 € maksavalta aterialta ei ehkä pidä odottaa paljoa.
Tässä Hesessä oli myös itsepalvelupisteitä, joilla pystyi tilaamaan ja maksamaan ruokansa. Ne toimivat ihan mallikkaasti ja ovat ehkä käteviä ruuhka-aikoina.

Pitkät aukioloajat

Suvi A.
2 vuotta sitten
6

Aiemmin Hesburgereita löytyi keskustan alueelta vain rautatieasemalta

ja tennispalatsista, joten suomalaisen pikaruokaravintolan avautuminen Kampin kauppakeskukseen ainakin lyhensi herkuttelijoiden matkaa täyteläisten burgerien luokse. Ravintola sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa bussipysäkkien vieressä aivan sähkötalon ääripäässä. Yrityksen tilat ovat melko suppeat, joskin samaa kokoa tai jopa hieman isommat kuin Kampin muiden ravintoloiden tilat. Matka tiskille on suoraviivainen, joten eksymään ei ainakaan pääse ja kulman takaa löytyy lisää pöytiä jotka eivät vain näy pääkäytävälle saakka.

Tarjonta ja hinnat ovat tuttuja muista Hesburgereista ja pienellä tv-näytöllä tiskin takana näkyvät jo valmiina olevat tuotteet. Hyvin usein burgeria joutuu odottelemaan ja tässä ravintolassa sen joutuu itse jopa käydä hakemassa tiskiltä. Pöytään suunnatessa saat mukaasi pienen hälyttimen, joka piippaa kun tilauksesi on valmis ja voit tulla hakemaan sen tiskiltä. Henkilökunta on nuorehkoa ja hoitaa työnsä ripeästi, jolloin ystävällisyys tuppaa jäämään hieman taka-alalle.

Krapularuokaa, Kunnon mättöä

Hinta kohdallaan

Matias V.
2 vuotta sitten
8

Kampin keskuksen Hesburger näyttää ahtaalta,

mutta avautuu sentään vähän peräpäätä kohti ja on uutena vielä mukavan siistissä kunnossa. Lapsiperheen näkökulmasta muista ravintoloista poikkeava, positiivinen yllätys oli ravintolasalin nurkassa oleva käsienpesupiste, jossa oli lavuaarit aikuisten ja lasten korkeuksilla.

Toisesta nurkasta löytyy pieni lasten leikkipiste, jonka tenho loppuu varsin pian, mutta tuskin kauppakeskuksen hampurilaisravintolaan pitkiä aikoja tullaankaan viettämään.

Pitkät aukioloajat, Krapularuokaa

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 9 Krapularuokaa Arvioi
 2. 2 8 Kunnon mättöä Arvioi
 3. 3 7 Pitkät aukioloajat Arvioi
 4. 4 4 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 5. 5 2 Hyvät tarjoukset Arvioi
 6. 6 2 Laadukkaat raaka-aineet Arvioi
 7. 7 1 Nopeaa toimintaa Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Pikaruoka)

 1. 1
  8,9
  Pihlajistontie 2
 2. Ravintola Eerikin Pippuri 2
  8,8
  Eerikinkatu 15-17
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Hesburger Helsinki Kamppi