Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,6/10 4 arviota

Ecco-Shop Helsinki Kamppi

Asiakkaiden mielestä Jalkineet-kategorian 26. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Nina F.
2 vuotta sitten
8

Ecco-Shop i Kampen är en ganska typisk Ecco-butik.

Den är ganska liten, och har därmed inte sörsta urvalet bland skobutikerna i stan. I förhållande till storlek är utbudet dock ganska bra, även om man kunde önska mer skor i sådan stil som passar ungdomar. Själva skorna är av bra kvalitet, de känns sköna att gå i och håller länge. Men för kvalitet får man betala, skorna är inte i billigaste laget. Servicen här hör dock till den bättre sidan, försäljarna är tjänstvilliga och vänliga och har stor sakkännedom om skorna.

Asiantunteva palvelu

Maria K.
2 vuotta sitten
8

Eccon kaupasta lötyy eccoa,

eli laadukasta ja mukavaa jalassa. Mallit ovat myös pari vuotta sitten kokeneet nuorennusleikkaukset, välillä tuntui, että Ecco on mummokauppa. Myyjät auttavat mielellään ja osaavat asiansa. Varsinkin kävelykengissä Ecco on ehdoton suosikkini, kyllä Eccosta löytyy sopivat. Sekä miesten että naisten mallit ovat tyylikkäitä. Kengät ovat hyvää nahkaa, ja kestävät kovaakin käyttöä. Käytössäni ovat edelleen yli kymmenen vuotta sitten ostetut Ecco kävelykengät, jotka uskomatonta kyllä tuntuvat edelleen mukavan pehmeiltä ja joustavilta jalassa.

Asiantunteva palvelu, Laaja valikoima

Hinta kohdallaan

Emmi J.
2 vuotta sitten
7

Kampin Ecco-Shopissa saa hyvää ja asiantuntevaa palvelua.

Kävin hieman kärsineen näköisten kenkieni kanssa ostamassa kenkien huoltoaineita. Asiointi sujui mukavasti, kun myyjä osasi suoraan kertoa, mitkä puhdistus- ja hoitoaineet sekä kosteutta hylkivä suihke sopivat parhaiten kengilleni. Aineet ovat myös tuntuneet toimivan, sillä kengät ovat nyt pysyneet paremmassa kunnossa.

Kenkävalikoima on melko pieni ja myynnissä on vain Eccon kenkiä. Ne ovat myös vähän kalliita, mutta jos löytää sopivat kengät, niin ne ovat kyllä mukavia ja kestäviä.

Asiantunteva palvelu

Mikael N.
2 vuotta sitten
7

Ecco-Shop Kamppi on kenkäkauppa tavanomaista paremmalla palvelulla.

Kyseisessä liikkeessä on helppoa ja mukavaa asioida: liikkeen myyjät ovat ammattitaitoisia ja palvelualttiita. Kaupan sijainti on myös kätevästi useiden eri liikenneyhteyksien varrella.
Suurimpina miinuspuolina ovat suppea valikoima – ymmärrettävästä syystä vain yhden merkin jalkineita –, se että kaikista malleista ei ole saatavilla kaikkein suurimpia kokoja, ja se että kaupan verkkosivut ovat heikkotasoiset. Kokonaisuutena kauppa on melko tyypillinen kenkäkauppa.

Asiantunteva palvelu, Laaja valikoima

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 4 Asiantunteva palvelu Arvioi
 2. 2 2 Laaja valikoima Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Jalkineet)

 1. Suutaripalvelu Forum 1
  9,1
  Mannerheimintie 20
 2. Zio 2
  9,0
  Zio
  Aleksanterinkatu 15
 3. 3
  8,9
  Itämerenkatu 16
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ecco-Shop Helsinki Kamppi