Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,6/10 11 arviota

Kitch Eat & Drink

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 75. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Jukka P.
2 vuotta sitten
8

Pieni ja valoisa baari Yrjönkadulla.

Päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla pari-kolme yleensä kohtuullisen hyvää annosta. Normilistalla mm. mainioita hieman tavallisesta poikkeavia burgereita tapasten, salaattien ja muutaman lämpimän ruoan lisäksi. Erittäin hyvää espressoa!

Matias V.
2 vuotta sitten
8

Kitch on monen kaverin kantapaikka ja mukavan rento ja konstailematon

tunnelma viehättää toki itseänikin. Lounaalla tilaa on löytynyt ainakin niinä parina kertana, jolloin olen täällä käynyt. Viimeeksi valitsin pekonipastan, mutta välitön annoskateus iski, kun näin naapuripöydän Chevre-salaatin.

Rentoon ja rauhalliseen lounasteluun ja kahvitteluun sopiva paikka. Sopii myös mainostoimistohipstereiden bongailuun.

Kotiruokaa, Laadukkaat raaka-aineet, Mainio lounas

Hinta kohdallaan

Jonas Ö.
2 vuotta sitten
8

Viihtyisä ravintola hyvässä paikassa.

Kitch tarjoaa juotavaa ja syötävää sekä isoon että pieneen nälkään. Paikka on sisustettu ihanan sekavasti ja retrosti, mutta istumapaikkoja ei löydy hirvittävän paljon. Kaikki paikat, kaksi sohvaryhmää lukuunottamatta, ovatkin varattu ruokailioille, joten jos ottaa vaan juomista niin ei ainakaan kannata tulla isommalla porukalla. Melu-taso on hyvin korkea ravintolassa. Vaikka istuukin vierekkäin ei kuule ihan kunnolla mitä kaveri sanoo. Mutta ruoka on hyvää ja henkilökunta ystävällistä ja iloista.

Makunautintoja ja elämyksiä

Ylihinnoiteltu

Tiia R.
2 vuotta sitten
9

Kitch on reilu ja retro,

kuten itsekin kertovat. Hintataso on erittäin kohtuullinen, jopa edullinen. Plussaa kierrätyssisustamisesta (myös lautaset ovat kaikki erilaisia!), luomuviineistä sekä burgerien sämpylöistä, jotka ovat itse tehtyjä. Kitchin ruokalista on melko suppea, mutta sisältää kaiken, mitä saattaa tarvita: keittoa, salaattia, tapaksia, burgereita. Burgerit ovat todella herkulliset ja aioli erinomaisen nerokas. Eteläeurooppalaiseen tapaan ruoka maksetaan jo tilattaessa tiskillä.

Joulun aikaan Kitchistä löytyy mahtavaa itsetehtyä glögiä.

Vaihtuva taidenäyttely plussaa.

Makunautintoja ja elämyksiä, Laadukkaat raaka-aineet, Edullinen hintataso

Hinta kohdallaan

Tuuli V.
2 vuotta sitten
9

Pieni ja viihtyisä ravintola Yrjönkadulla.

Hinnat ovat keskustan hinnoiksi varsin kohtuulliset. Nautimme ystäväni kanssa lasit viiniä perjantai-iltana. Ravintola oli seitsemän aikoihin täynnä, vaan ei tukossa. Osa pöydistä on varattu ainoastaan ruokailijoille ja niissä vaihtuvuus näytti olevan aika nopeaa. Ihmiset näyttivät nauttivan ruoastaan ja viihtyvän hyvin. Pientä miinusta wc-tilasta, missä säilytettiin tyhjiä oluttankkeja, tosin tuskin niitä siellä pidettäisiin, ellei tilanpuutteen vuoksi olisi aivan pakko. Henkilökunta oli erittäin iloista, huumorintajuista ja ystävällistä. Aion mennä uudestaankin.

Makunautintoja ja elämyksiä

Hinta kohdallaan

Janina H.
2 vuotta sitten
9

Kitsch on rento ja tunnelmallinen ravintola hyvällä paikalla.

Hintataso on aika korkea, mutta ei muita keskustapaikkoja pahempi. Ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja sekä pieneen että isoon nälkään, myös kasvisvaihtoehtoja. Juomapuolelta löytyy hauskoja erikoisuuksia. Ravintolan sisustus on ihanasti eriparia ja henkilökuntaa hauskaa ja ystävällistä. Paikka on pienehkö, joten jos on liikkeellä isommalla porukalla, kannattaa ainakin viikonloppuisin varata pöytä. Noin puolet ravintolasta on varattu ruokailijoille.

Hinta kohdallaan

Antonia H.
2 vuotta sitten
9

Mysig liten restaurang med god och annorlunda mat.

Spännande öl-urval, även om urvalet inte är så värst brett. Perfekt ställe för mindre sällskap, för större sällskap löns det säkerligen att boka bord i förväg. Inredningen är mörk, intim, mysig och inbjudande. Restaurangen är lite undangömd, men tillräckligt nära allting för att ett besök till biografen eller baren efteråt skall vara bekvämt. Personalen är vänlig och mera som gamla bekanta än personal. De vågar definitivt skämta med sina kunder, vilket ger en hemtrevlig atmosfär.

Makunautintoja ja elämyksiä, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Elisa S.
2 vuotta sitten
8

Tämä rento kulmakuppila on oivallinen pakopaikka ydinkeskustan

hälinälle. Rauhallisen kävelykatupätkän varrella sijaitseva Kitch on varsin mukava ja rento gastrobaari mutkattomalla pasta/salaatti/burger-linjaiselle menullaan, ja myös tapaksia löytyy pikkunälkään. Harmi, että ruokien hinnoitteluun on selkeästi sisällytetty keskustalisä. Paikka briljeeraa viinivalikoimallaan, joka on kokonaan joko reilua tai luomua; olutvalikoima on suppea. Kitch ei ole nimestään huolimatta sisustukseltaan lainkaan liian "kitsi", vaan maanläheisen ja tyylikkään retro sekä kotoisa. Palvelukin on kaverillisen ystävällistä ja välitöntä.

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

9
Kitchin burgerit oli juuri sellaiset, mitä olen Helsingistä etsinyt. Tuore, itse tehty, hyvät täytteet ja onnistuneet perunat.
Paula K.
2 vuotta sitten
9
Helsingin kiistatta parhaat burgerit. Mukava ilmapiiri. Olutvalikoimassa olisi laajentamisen varaa.
Kalle W.
2 vuotta sitten
9
Hampurilaiset aivan loistavia. Ateriasta teki vielä mainiomman espanjalaiset mausteiset lohkoperunat ja kastikkeet. Annos oli kooltaan riittävä täyttämään vatsan. Paikka oli rennon oloinen.
Arto M.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 6 Makunautintoja ja elämyksiä Arvioi
 2. 2 5 Laadukkaat raaka-aineet Arvioi
 3. 3 1 Edullinen hintataso Arvioi
 4. 4 1 Kotiruokaa Arvioi
 5. 5 1 Mainio lounas Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Ravintola)

 1. Ravintola Muru 2
  9,5
  Fredrikinkatu 41
 2. Kasvisravintola Zucchini 3
  9,5
  Fabianinkatu 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Kitch Eat & Drink