Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,8/10 15 arviota

Solo Sokos Hotel Torni

Asiakkaiden mielestä Majoitus-kategorian 5. paras yritys Helsingissä

Sokos Hotels on Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa,


Tallinnassa ja Pietarissa. Sokos Hotels tarjoaa majoituksen lisäksi


monipuolisia ravintolapalveluita aamiaiselta aina yön pikkutunneille saakka, kätevästi


saman katon alla.


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Linda H.
3 kuukautta sitten
7

Olen vieraillut täällä kaksi kertaa ja tämä viimeisin kerta jätti

vähän kylmäksi. Ensinnäkin huone ei ollut kovin siisti, kun tulin sinne, koska esim. lavuaari oli täynnä miesten partakarvoja. Sain tästä hyvästä drinkkikupongit yläkerran baariin, joka on aina yhtä hieno paikka käydä yksillä. Kesällä terassi luo lisätilaa muuten ahtaaseen paikkaan. Huone sijaitsi ihanasti kaukana hisseistä ja oli todella iso ja rauhallinen. Suihkutila oli hieman ehkä ahdas, mutta menetteli. Harmi siitä, ettei hotelliin kuulunut lainkaan saunaa tai kuntosalia. Aamiainen oli kattava ja oli ihanaa, että tee/kahvi tarjoiltiin pöytiin. Vietin yhteensä 4 yötä hotellissa ja lopulta minulle korvattiin huoneen hinnasta hieman, koska muinakin päivinä sattui pieniä mokia. Onneksi sijainti oli loistava ja palvelu vastaanotossa hyvää.

Laatua arvostavalle, Henkilökohtainen palvelu, Keskeinen sijainti

Hinta kohdallaan

Kati P.
8 kuukautta sitten
10

Hyvä palvelu ja siistit huoneet.

Olen yöpynyt hotellissa useamman kerran. Huoneita on kahden tyyppisiä. Jugen-huoneissa näkyy ajan hammas ja ArtDeco-huoneissa taas muotoilu on selkeälinjaista ja kaunista.

Erikoiskiitos siitä, että aamiaisaikaa on pidennetty. Sain viimeksi myös ladattua puhelimeni vastaanotossa, kun oma laturi oli jäänyt matkasta.

Laatua arvostavalle, Rento ja huoleton ilmapiiri, Hyvät kulkuyhteydet

Hinta kohdallaan

Antti K.
1 vuosi sitten
9

Tornihotellista olin paljon hyvää kuullut.

Kun vietettiin vaimon kanssa juhlapäivää, niin päätin yllättää varaamalla huoneen näköalahuoneistosta. Huone oli ehkä yllättävän pieni, jonka pinta-alan täytti aika hyvin iso sänky. Myyntipalvelusta alkaen saimme erittäin hyvää palvelua, mitä odotinkin, sillä huoneen hinta oli aika kallis. Tuntuu, että hinnassa on hieman ”brändilisää”.

Kaikki sujui hyvin ja kyseisessä hotellissa on jotain omalaatuista tunnelmaa, eräänlaista nostalgiaa hehkuu seinistä. Meidän huone oli 11. kerroksessa ja ainoa asia mikä ärsytti, niin oli se, että hissiä sai välillä odottaa todella pitkään. Hissi oli myös erittäin pieni, joten aina ei mahtunut edes kyytiin. Hotellin ylimmässä kerroksessa on yleinen baari, jonka kävijät ruuhkauttivat omalta osaltaan hissiä.

Hotellin yhteydessä on myös todella mainio baari American Bar, jota suosittelen lämpimästi. On tämä hotelli sellainen, että se pitää kerran elämässä kokea, mutta korkea hintataso ei saa kyllä usein käymään.

Laatua arvostavalle, Romantiikannälkäisille

Ylihinnoiteltu

Eriikka J.
1 vuosi sitten
10

Sokos Hotel Torni on lempihotellini Helsingissä.

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Helsingin keskustassa. Hotelli Tornissa on ystävällistä henkilökuntaa ja palvelu loistavaa. Hotelli Tornin yläkerrassa sijaitsevassa ”baarissa” on pakko käydä juomassa aina yksi drinkki ja ihailemassa kaunista Helsinkiä. Hotelli Tornin hotellihuoneet ovat siistejä ja aivan ihania. Jokaisella kerralla haluan valita erilaisesti sisustetun huoneen. Hotellin aamiainen on täyttävä ja poikkeaa muista perinteisistä aamiaisista. Suosittelen yöpymään Sokos Hotel Tornissa!

Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä, Romantiikannälkäisille

Asta F.
2 vuotta sitten
9

Olimme täällä yhtenä viikonloppuna mieheni kanssa parisen vuotta

sitten..
Hotelli oli aika täynnä tuolloin. Huoneemme oli sellainen josta oli varauloskäynti portaikkoon, mistä pääsi myös toiseen kiinteistöön.
Tuossa toisessa kiinteistössä sattui olemaan vesivahinko jota korjailtiin kovaäänisesti lauantai-iltana aika myöhään. Olimme kaupungilla syömässä joten se ei haitannut, koska tullessamme takaisin, meteli oli loppunut. kakki olisi ollut ok, mutta oli todella inhottava herätä sunnuntai aamuna seitsemän jälkeen siihen, että tuo remontti jatkui.. oltiin aika väsynyttä sakkia vaikka tämän piti olla rentouttava viikonloppu.... No, onneksi hotelli korvasi tämän ja saimme lahjakortin jolla saimme korvaavan yön missä tahansa sokos hotellissa ilmaiseksi. se korvasi mielestäni hyvin tuon kurjan sunnuntain aamuherätyksen.
Muutenkin palvelu oli loistavaa ja aamiainen oli täyttävä.. ja tuskin sielä joka viikko vesivahinkoja tapahtuu :)
Yksi parhaita hotelleja.

Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä, Romantiikannälkäisille

Hinta kohdallaan

palvelu on laadukasta ja henkilökunta on ystä
2 vuotta sitten
9

Hieno ja arvokas hotelli,

yksi korkeatasoisimpia hotelleja Helsingissä. Sisällä on tunnelmaa, kun hotelli on kohta 100 vuotta vanha. 12.kerroksessa sijaitseva näköalabaari on ehdoton paikka tuomaan turistia Helsinkiä ihailemaan. Kesällä terassilla meininkiä. Palvelut toimivat hyvi N: Juliana H.

Krista M.
2 vuotta sitten
9

Tunnelmallinen ja perinteikäs hotelli Helsingin keskustassa.

1931- avattu hotelli oli 45 vuoden ajan Helsingin korkein rakennus. Hotellin huipulla sijaitsevasta Ateljee Barista on huikeat näkymät Helsingin ylle. Huoneet ovat moderneihin hotelleihin verrattuna ahtaat - yhden hengen huoneessa on kapea sänky ja vähän liikkumatilaa. Itse harvemmin kuitenkaan haluan viettää erityisemmin aikaa itse hotellihuoneessa joten se ei ole itselleni erityinen haittapuoli. Hotellissa on hauskaa vanhanajan tunnelmaa ja ystävällinen henkilökunta.

Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä, Romantiikannälkäisille

Hinta kohdallaan

Julia W.
2 vuotta sitten
9

Viihtyisä ja yllättävän rauhallinen hotelli erittäin keskeisen

sijainnin huomioon ottaen. Huoneet todella siistejä ja modernisti hyvällä maulla sisustettuja - mm. lasinen suihkuseinämä on näkemisen arvoinen ratkaisu. Huoneet melko pieniä, mutta näköalat ylemmistä kerroksista sitäkin hienompia. Jos yöpyminen ei ole mahdollista, voi maisemia käydä ihailemassa myös ylimmän kerroksen Ateljee-baarissa (joka tosin ei hintojensa puolesta kovin pitkää iltaa ainakaan opiskelijabudjetilla salli). Sopii erinomaisesti myös lähilomailuun, Tornista näkee oman kotikaupunkinsa aivan uusin silmin. :)

Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä, Romantiikannälkäisille

Aino L.
2 vuotta sitten
9

Hyvä huone ja aamupala.

Vietimme hääyötämme, huone oli hyvä ja kylpyhuone oli varustettu kylpyammeella. Hotelli sijaitsee Helsingissä loistavalla sijainnilla, aivan kaiken keskellä. Kattobaari, joka on kuuleman mukaan erittäin hieno, aukesi vasta kahdelta päivällä, eikä sinne päässyt katselemaan aamuista Helsinkiä, mikä oli pienoinen miinus. Aamupala oli hyvä ja runsas, sisälsi paljon suomalaisia elementtejä, kuten karjalanpiirakoita ja silliä. Myös aamiaistila oli miellyttävän rauhallinen, vaikka kävijöitä oli paljon, joten aamupalan yhteydessä sai mukavasti luettua päivän hesarin, joka oli tarjolla.

Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä, Anonyymiin oleiluun

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

9
Miellytyttävä hotelli loistavalla paikalla.Ateljee baari tarjoaa todella hienon näköalan ja jokaisen hotellivieraan on se nähtävä huone siisti ja hyvin varusteltu. Suosittelen.
Harri L.
1 vuosi sitten
8
Suosittelen alakerran sviittiä, josta löytyy mm. Kreikkalainen patsas. Runsas aamiainen.
Jere T.
2 vuotta sitten
8
Tyylikäs hotelli jossa erinomainen ravintola. hinnat hyvin suhteessa huoneiden laatuun ja sijaintiin
Arto M.
2 vuotta sitten
9
Keskeisellä paikalla. Kattobaari erinomainen. Palvelu hyvää.
Henry M.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 8 Laatua arvostavalle Arvioi
 2. 2 5 Lähellä nähtävyyksiä Arvioi
 3. 3 5 Romantiikannälkäisille Arvioi
 4. 4 1 Anonyymiin oleiluun Arvioi
 5. 5 1 Henkilökohtainen palvelu Arvioi
 6. 6 1 Hyvät kulkuyhteydet Arvioi
 7. 7 1 Keskeinen sijainti Arvioi
 8. 8 1 Rento ja huoleton ilmapiiri Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Majoitus)

 1. 1
  9,9
  Paasivuorenkatu 5
 2. Hotel Kämp 2
  9,5
  Pohjoisesplanadi 29
 3. Crowne Plaza Hotelli 3
  9,0
  Mannerheimintie 50
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Solo Sokos Hotel Torni

Solo Sokos Hotel Torni

Lisäyhteystiedot

Myyntipalvelu
020 123 4600
S-ryhmän pääkaupunkiseudun ravintolamyynti
020 123 4800
American Bar
010 784 2070