Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
7,8/10 17 arviota

JC Jeans Company

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 107. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Dani G.
2 vuotta sitten
4

Vaikka yleensä tykkään JCstä en ole ikinä löytänyt jotai sopivaa

täältä. M- koot on yleensä loppu. Kauppa on kuitenkin aika iso ja henkilökunta tietää mitä ne tekee. Bussit ja metro lähella. Ottoautomaatti myös lähellä.

Johanna N.
2 vuotta sitten
7

JC on yksi nuorisoliike muuiden joukossa.

Se ei oikeastaan erotu mitenkään muuten muista kuin sen hyvän farkkuvalikoiman takia. Hieno juttu on myös se, että JC:eet tarjoaa lahkeiden lyhennys palvelua sitä kaipaaville. Forumin myyjät ovat olleet joka kerta hyvin palvelualttiita ja auttaneet farkkujem valinnassa sekä ehdottaneet eri malleja ja merkkejä. Korut ovat ale-aikaan ehdoton suosikkini ja sieltä olen tehnytkin monia kivoja löytöjä, erityisesti korvakorujen saralla.

Merkkivaatteita, Ideoi ja ehdottaa, Asiantunteva palvelu

Satu H.
2 vuotta sitten
9

JC tarjoaa parhaat farkut.

JC on erikoistunut farkkuihin ja nuorten vaatteisiin. Parhaat farkkuni olen ostanut JC:stä. Samaa Crockerin mallia ostin kerralla kolmet kappaleet eri väreissä. JC:n erikoisosaaminen on farkkujen räätälöiminen. Jos farkut ovat liian pitkät, niitä lyhennetään ilman erillistä maksua. JC:stä saa edullisen Crockerin lisäksi kalliimpiakin merkkejä: Lee, Levi's, Diesel, Wrangler, replay, G-star, Nudie ja Tiger. Farkkujen lisäksi JC tarjoaa naisille ja miehille katu-uskottavia vaatteita, perustrikoota, asusteita ja koruja sekä lasten vaatteita. Erityisesti JC:n korut ovat persoonallisia, vaikkakin tyyriitä. JC:n tyyli miellyttää ainakin tällaista kaupunkilaishippiä.

Merkkivaatteita, Monipuolinen kokovalikoima, Asiantunteva palvelu

Ylihinnoiteltu

Laura J.
2 vuotta sitten
8

Kampin JC-liike on hyvin tilava ja avara ja tuotteet on asetettu

hyvin esille. Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia farkkumalleja ja merkkejä. Muun muassa Leviksen klassikkomalleja sekä siistejä, toimistokäyttöön sopivia perusfarkkuja löytyy paljon, joten valinnanvaraa on. JC myy myös t-paitoja, neuleita, huppareita, toppeja, mekkoja ja hameita, ja tuotteet ovat melko kestäviä ja usein tyyliltään värikkäitä ja rentoja. Liikkeessä on oma ompelupalvelu esimerkiksi farkkujen lahkeiden lyhentämistä varten. Palvelu on yleensä ollut ystävällistä, mutta viimeksi Kampin liikkeessä asioidessamme myyjä keskittyi omiin tehtäviinsä asiakkaiden huomioimisen sijasta.

Merkkivaatteita, Ideoi ja ehdottaa

Hinta kohdallaan

Johannes J.
2 vuotta sitten
7

Nuorekasta valikoimaa

Kampin JC on kooltaan suurehko ja valikoimaltaan laaja farkkuihin ja rentoihin vapaa-ajan vaatteisen keskittyvä liike. Farkkujen hinnat vaihtelevat melko edullisesta erittäin kalliiseen. JC:ssä on paljon näkemystä ja osaamista farkuista. Myyjät osaavat neuvoa ja tehdä hyviä ehdotuksia. Jos farkut ovat muuten hyvät, paitsi lahkeet ovat hieman pitkät, ne ommellaan oikeaan mittaan ilmaiseksi. JC:stä löytää todella monenlaisia farkkuja. Muu liikkeen valikoima on lähinnä suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille. Vaatteet ovat tyyliltään usein melko rohkeita ja joskus jopa hieman kummallisia.

Merkkivaatteita, Monipuolinen kokovalikoima

Krista M.
2 vuotta sitten
8

JC:ssä on monipuolinen valikoima eri merkkien farkkuja.

Kokoja, malleja värejä on lähes joka lähtöön, ja myyjät ovat avuliaita farkkujen valinnassa, ja viimeksi kävivät myös pukukopin ulkopuolella kyselemässä miltä näyttää ja tarvitsenko lisäkokoja tms. JC:ssä on myös farkkujen lyhennyspalvelu, jota en ole tosin itse vielä käyttänyt. Kaupan muu vaatevalikoima on melko nuorekasta, paljon värikkäitä ja graafisia t-paitoja, toppeja ja huppareita. Täällä on miellyttävää asioida ja vaatekappaleiden hinta on tietysti merkistä riippuvainen mutta keskimäärin ihan kohtuullinen.

Merkkivaatteita, Ideoi ja ehdottaa, Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Moona K.
2 vuotta sitten
8

Vannon JC:n nimiin etsiessäni itselleni farkkuja.

Täältä löytyy monipuolinen valikoima niin merkkifarkkuja kuin JC:n oman farkkumerkin, Crockerin farkkuja. Täällä myydään myös Leviksen Curve id-mallistoa, mikä on mahtava juttu!
Muihin JC-myymälöihin verrattuna, täällä en ole saanut palvelua oikeastaan kuin kerran. Tosin, sain silloin todellakin erinomaista, esimerkillistä palvelua ja olin ostoksiini hyvin tyytyväinen.
Tilat ovat avarat ja tilavat, sovituskoppeja on monta ja täällä on usein hyviä tarjouksia esim. perustopeista ja -paidoista. Tunnelma on rento, myyjät ystävällisiä ja palveluakin saa.

Merkkivaatteita, Ideoi ja ehdottaa, Asiantunteva palvelu

Kaisa K.
2 vuotta sitten
9

Jos tarvitsen farkut,

suuntaan ensimmäisenä tähän liikkeeseen. Täältä löytyy hyvä valikoima erityylisiä farkkuja erilaisista hintaluokista . Merkeistä löytyy mm. Diesel, Crocker, Levi's, Lee. Parasta kaupassa on kuitenkin erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Kun kerrot minkälaisia housuja olet etsimässä, henkilökunta osaa kaivaa hyllyistä hyvän valikoiman farkkuja ja auttavat myös sovituskopissa oikean koon löytämiseksi. Hintaan sisältyy myös farkkujen lyhennys oikeaan mittaan.

Merkkivaatteita, Ideoi ja ehdottaa, Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Patrik L.
2 vuotta sitten
7

Hyvä farkkukauppa keskellä Helsinkiä.

Kampin JC:n iso liiketila on sopivan väljä ja viihtyisä. Hyvä farkkuvalikoima muun muassa Levi'stä, Wrangleria, Crockeria ja Nudieta. Ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään oikean koon ja mallin löytämisessä, joka onkin tärkeätä farkkuja ostettaessa. JC:n muu valikoima on ihan tyylikästä ja trendikästä, mutta ehkä hieman muita ketjuliikkeitä kalliimpaa. Farkkuostoksille mentäessä ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Valikoimaa löytyy monista hintaluokista ja yksilöllistä palvelua annetaan mielellään.

Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Viivi H.
2 vuotta sitten
8

Farkkukauppojen parhaimmistoa.

JC on farkkuihin erikoistunut vaateliike, johon kannattaa suunnata kun on housuja vailla. Merkkejä löytyy monesta hintaluokasta, hyvät farkut löytää ihan kohtuuhintaan vaikkei olisikaan alennusmyyntiaika. Malleja ja värejä on myös tarjolla joka lähtöön. Farkkuja on sekä miehille, että naisille yhtä lailla. Liikkeen muut vaatteet ovat usein miellyttävän näköisiä, mutta hinnat ovat usein vähän turhan tyyriitä. Palvelualtis henkilökunta auttaa yleensä mielellään farkkuostoksilla olevaa. Lahkeiden lyhennys kuuluu myös hintaan farkkujen ostajalle, mikäli sellaista tarvitsee. Ompelupalveluun tosin saattaa joutua jonottamaan. Keskeinen sijainti Kampissa tekee liikkeessä pyörähtämisen helpoksi.

Edullinen, Monipuolinen kokovalikoima, Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Heidi J.
2 vuotta sitten
8

JC Jeans & Clothes tarjoaa valikoiman viimeisimmän muodin mukaisia

rentoja arkikäyttöön tarkoitettuja vaatteita ja erityisesti farkkuvalikoima on tosi laaja. Pidän erityisesti JC:n sporttiliivimallisista trikootopeista, joita minulla on useissa eri väreissä ja nämä ovatkin usein kimppatarjouksessa sopuhintaan. Käytän trikootoppeja niin villapaitojen kuin bailuvaatteidenkin alla, ne sopivat joka käyttöön! Minulla on myös 13-vuotias kummityttö, jolle ostin lahjakortin liikkeeseen joululahjaksi. Hän ilahtui kovin ja kiitti, että tämä oli paras lahja pitkään aikaan :)

Uusimpien trendien mukaista, Edullinen

Hinta kohdallaan

Saila N.
2 vuotta sitten
7

JC:llä on erittäin kattavat farkkuvalikoimat ja todella avuliasta

henkilökuntaa opastamassa oikeanlaisten housujen ostamisessa. Liike on tyylikäs ja selkeästi järjestelty, mikä tekee shoppailusta mielyttävää. Plussaa myös siisteistä pukukopeista, joita on riittävästi normaaleina ostospäivinä. Kanta-asiakkaille on usein erilaisia pieniä tarjouksia. Vaatteet ovat hyvää laatua ja jännittäviä. Tarjolla on myös kalliimpia merkkejä. Farkkujen ostajalle on tarjolla ilmainen lahkeiden lyhennyspalvelu, joten täydellistä farkkuparia etsivälle JC on juuri oikea liike.

Merkkivaatteita, Asiantunteva palvelu

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

9
Valikoimaltaan yksi tyylikkäimmistä kaupoista pääkaupunkiseudulla. Valikoimasta löytyy vaatetusta niin tytöille kuin pojillekin eivätkä hinnat ole korkeat.
Tommi S.
2 vuotta sitten
9
Hyvä valikoima nuorekkaita vaatteita. Erittäin hyvä valikoima farkkuja ja auttava palvelu.
Aku S.
2 vuotta sitten
9
Paljon erityylisiä vatteita nuorille naisille ja miehille halpaan hintaan.
Aapo N.
2 vuotta sitten
8
Laajat valikoimat näinkin pieneksi liikkeeksi. Hyvää palvelu kassoilla maksamisen yhteydessä. Ei hermostuttu vaikka maksoin pikkuhiluilla.
Arto M.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 8 Asiantunteva palvelu Arvioi
 2. 2 8 Merkkivaatteita Arvioi
 3. 3 5 Ideoi ja ehdottaa Arvioi
 4. 4 3 Monipuolinen kokovalikoima Arvioi
 5. 5 2 Edullinen Arvioi
 6. 6 1 Uusimpien trendien mukaista Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Vaateliike)

 1. Acolyth 1
  9,7
  Fredrikinkatu 24
 2. Makia Clothing Oy 2
  9,1
  Punavuorenkatu 20 E
 3. Vila Aleksi 3
  9,0
  Aleksanterinkatu 15
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä JC Jeans Company