Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,8/10 32 arviota

Anttila Kamppi

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 12. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Niina S.
9 kuukautta sitten
8

Paljon kodin tarvikkeita ja vaatteita,

alakerrassa elekrtoniikkaa, musiikkia ja elokuvia, sekä kosmetiikkaa. Palvelu pelaa, jonoja kertyy välillä, mutta vilkkaassa Kampin kauppakeskuksessa ollessa se on täysin ymmärrettävää.

Edullinen

Hinta kohdallaan

Roope V.
10 kuukautta sitten
9

Laaja valikoima kodin tuotteita.

Reilusti plussa sekä kauppakohtaisia tarjouksia. Myymälässä tuotteet selkeästi esillä. Normaalit aukioloajat. Kalustus hieman vanhanaikainen, pienellä remontilla liikkeen saisi moderniksi. Myyjiä tarpeeksi, harvoin tarvitsee jonottaa. Kaupan tilat siistit.

Kristian B.
10 kuukautta sitten
10

Loistava kauppa!

Täältä löytyy kaikki tarvittavat pelit sekä vehkeet! Täällä on tullut käytyä monia kertoja. Tilat ovat erittäin laajat, siistit sekä viihtyisät. Tuotteet ovat helposti löydettävissä. Palvelu on lähes aina nopeaa ja henkilökunta on ystävällistä, osaavaa ja ammattitaitoista ja opastaa tarvittaessa. Hinnat ovat mielestäni kohtuulliset.Valikoima on erittäin laajaa. Suosittelen kaikille tuttavilleni!

Yasemin C.
10 kuukautta sitten
8

laaja valikoima!

Kampin Anttila sijaitsee kauppakeskus Kampissa metroon menevien liukuportaiden vieressä ensimmäisessä kerroksessa. Helsingin päärautatieasemalta on vain vajaan 6 minuutin kävelymatka myymälään. Anttila on suuri sekatavara kauppa, jonka valikoimiin kuuluu mm. runsaasti erilaisia kodinkoneita, musiikkia, kosmetiikkaa, päivittäistavara tuotteita, pelejä, leluja, naisten - , lasten - , nuorten - , sekä miesten jalkineita ja vaatteita. Vierailin Kampin anttilassa etsiessäni uutta ripsiväriä vanhan kuivuneen ripsivärini tilalle. Myymälän tilat olivat pinta - alaltaan laajat ja kaikki tuotteet sijaitsivat omilla osastoillaan. Meikkiosasto sijaitsi heti ensimmäisenä myymälän sisäänkäynnin luona. Anttilassa oli laaja valikoima monen tunnetun merkin, kuten Maybelinen, Nivean, Rimmelin ja Lumenen meikkejä. Pyysin myyjän avuksi vedenkestävän ripsivärin löytymiseen. Ystävällinen myyjä tuli mielellään avukseni ja osasi suositella sopivaa ripsiväriä. Ihastuin oitis Maybelinen ripsiväriin, joka oli tarjouksessa h. 10 euroa. Kassoilla ei ollut laisinkaan jonoa, vaikka liikkeessä oli paljon asiakkaita. Hyllyjen välit olivat tarpeeksi tilavat ja myymälässä pystyi liikkumaan väljästi. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös Suomen yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Olin erityisen tyytyväinen saamaani hyvään palveluun ja meikkiosaston laajaan valikoimaan. Tuotteiden hinnat olivat edullisia ja myymälässä oli runsaasti tuotteita poistomyynnissä, sekä alennuksessa. - Anttilassa ei ollut ostoskärryjä. ++ Liikkeen sijainti oli erinomainen. Kampin Anttila on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09:00 - 21:00, lauantaisin klo. 09:00 - 18:00, sekä sunnuntaisin klo. 12:00 - 18:00. Suosittelen kauppakeskus Kampin Anttilassa asiointia lämpimästi kaikille!

Heidi T.
11 kuukautta sitten
7

Kampin Anttila on erikoinen myymälä,

osastot sijoitettu hankalasti ja osa tavaroista yläkerrassa, jonne pääsee ainoastaan perällä olevista liukuportaista tai sitten ulkokautta aukion puoleisilta ovilta. Tilat muutenkin pienet, joten valikoimaa vähän ja ahtaasti tungettu.

Timo L.
12 kuukautta sitten
9

Tämän Anttilan sydän on ehdottomasti todella hyvä TopTen myymälä,

jossa on runsas tarjonta, niin musiikkia, pelejä kuin videoitakin ja tämä Anttila kunnostautuu myös laajalla laitteiston myynnillä, joka oli mielestäni hintakilpailukykyistä ja laadukasta. Tarjolla oli läppäreitä ja kameroita runsas valikoima ja olin siitä jopa positiivisesti yllättynyt, kun moisia valikoimia ei löydy edes monesta erikoismyymälästäkään. Tarjoukset oli joidenkin tuotteiden osalta reiluja, etenkin vanhempaa musiikkia sai huomattavan edullisesti ja yksi niistä tarttuikin kasvattamaan musiikki kokoelmaani. Lisäksi, jos TopTennin tarjonta ei mielytä, niin yläkerrasta löytyy vaatetus ja tekstiili tarjontaa. Palvelu on miellyttävää ja tilat ovat Anttilamaiset, siistit ja selkeät. Suosittelen erityisesti musiikista ja elokuvista kiinnostuneille, nimittäin sen tarjonta oli eritysen hyvää.

Markus K.
1 vuosi sitten
8

Graniittitalon Kampin Anttila on hyvin varustettu tavaratalo.

Tuotteet ovat kohtuuhintaisia tai edullisia laidasta laitaan. Luxustuotteita Stockmannin tyyliin ei juuri ole tarjolla, vaan kelpo käyttötavaraa. Liike on välillä ruuhkainen, mutta aamuisin esimerkiksi on hyvin tilaa.

Monipuoliset valikoimat, Edullinen, Hyviä tarjouksia

Erinomainen

Marjaana L.
1 vuosi sitten
8

Loistava sijainti Kampin kauppakeskuksessa,

pääsee niin metrolla kuin bussilla. Myös parkkitilat alhaalla riittävät. Liikkeeseen sisälle tullessa ei arvaa, kuinka paljon neliöitä löytyy vielä liukuportaiden yläpäästä. Alhaalla kosmetiikka- ja TopTen -osastot ovat usein ruuhkaisia ja jonot kassalla pitkät. Joku muukin kommentoija on täältä hankkinut näemmä Torkkelin uusimman cd:n ;) Mutta valikoimaa löytyy kiitettävästi. Ylhäältä löytyvät laukut, vaatteet, kengät ja kodin osasto, joilla on usein hyviä tarjouksia ja alekorejakin. Säännöllisin väliajoin käyn kurkkaamassa, mitä uutta löytyy kodin osastolta. Vaatetta haen täältä harvemmin, viime talvena löysin kuitenkin sopivan toppatakin. En tule koskaan autolla tänne, vaan käyn työpäivän jälkeen ennen bussille menoa. Se onkin plussaa, ettei minun tarvitse raahata ostoksiani sen kauemmas kuin kauppakeskuksen E-kerrokseen.

Monipuoliset valikoimat, Edullinen, Toimivat kulkuyhteydet

Hinta kohdallaan

Mirva C.
1 vuosi sitten
8

Kampista saa lähes kaikkea ja ainakin puolia siitä myydään Anttilassa.

Ja isoa osaa vielä tarjouksessa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Anttilan kosmetiikkaosasto ja elektroniikkapuoli ovat kovin ahtaita, sillä tavaraa piisaa. Täysin toisessa rakennuksessa sijaitsevaan tavaratalon muuhun osaan olikin sitten niin työlästä päästä, että luovutin rattaiden kanssa kulkiessani saman tien. Varsinkin kosmetiikkaosaston läpi on haasteellista punkea lastenvaunujen kanssa, niin täynnä se on asiakkaita ja kaikenlaisia laareja ja laatikoita siellä täällä. Kävin viimeksi levypuolelta ostamassa vasta ilmestyneen Riku Torkkelin levyn, sillä luotin Anttilan laajasta valikoimasta tuotteen löytäväni, enkä joutunut pettymään. Top Ten- osaton valikoima on ilahduttavan monipuolinen, löytyy musiikkia, leffoja ja sarjojen boxeja aivan varmasti jokaiseen makuun sopivasti. Top Ten-puolella oli aivan erityisen mukava miesmyyjä, joka jutusteli asiakkaiden kanssa rennosti, kassa taas oli nuivaakin nuivempi täti-ihminen joka ei hymyillyt eikä kasvoihin katsonut. Meitä on moneen junaan...

Monipuoliset valikoimat, Edullinen, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Sini K.
2 vuotta sitten
8

Graniitti Anttila sijaitsee hyvällä paikalla,

aivan Helsingin keskustan kupeessa. Voit halutessasi tulla joko kävellen tai autolla, isot parkkipaikat Anttilan alapuolell varmistavat auton parkkiin saannin. Anttilassa on laajat valikoimat miesten, lasten, sekä naisten vaatteita, sekä urheiluvälineitä ja kodin elektroniikkaa. Top Ten osastolta löydät päivän kuumimmat musiikkilevyt, sekä uusimmat elokuvat. Anttila on kätevä koko perheen ostospaikka, josta löydät saman katon alta kaiken, poislukien elintarvikkeet.

Monipuoliset valikoimat, Hyviä tarjouksia, Toimivat kulkuyhteydet

Hinta kohdallaan

Juliana H.
2 vuotta sitten
8

Tämä Anttila on hyvässä paikassa,

osuu tärkeiden liikenneväylien varrelle, on sopivankokoinen - löytyy vaikka mitä. Yläkerrassa on vaatteita, laukkuja, astioita, lankoja, puikkoja, mattoja, pelejä, urheiluvaatteita ym. kodin tavaraa; alakerrassa on meikkiä, levyjä, jotakin tekniikkaakin. On monesti löytynyt etsimäni tavara tai tarttunut mukaan jokin löytö. Mielestäni hyvä kauppa, ja kätevää, että kauppaan pääsee ulkopuoleltakin, ei pelkästään Kampin keskuksesta.

Monipuoliset valikoimat, Edullinen, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Matti S.
2 vuotta sitten
7

Löydän täältä aina etsimäni dvd't sekä bluray levyt.

Ei tarvitse toiseen liikkeeseen mennä edes hintoja etsimään sillä täältä löytyy tarjouksia sekä hyvä kamppiksia usein. . on tullut hankittua pariin otteeseen heräteostoksena useita leffoja :). Myös osaava ja erittäin avulias henkilökunta ansaitsee propsit. .

Monipuoliset valikoimat, Edullinen

Hinta kohdallaan

Annie T.
2 vuotta sitten
8

Kampin anttilassa on hyvät ja huonot puolensa.

Toisaalta laajat dvd ja blu ray valikoimat ovat ihaanat erityisesti ale tuotteiden määrä ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua) ja meikki alueen valikoimakin on kadehdittava. Sama juttu sielläkin, tarjouksia satelee melkeinpä päin naamaa. Toisaalta todellakin näen välillä kylttejä jotka opastavat johonkin mysiseen anttilan yläkertaan, mikä tämä on? missä se on? miten sinne pääsee? kaikki nämä kysymykset ovat vailla vastausta. vaikka käyn nykyään kampissa päivittäin.

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta, Edullinen

Erinomainen

Janne H.
2 vuotta sitten
8

Edulliset hinnat Kampin ytimessä.

Sisäänkäynti Kampin ostoskeskuksen kautta kutsuu kätevästi sisään, mutta ilman erityistä tarvetta Kampin tiloissa sijaitsevan alueen lisäksi "pääliikkeessä" tasoa ylempänä ei tule käytyä. Anttilan levy- ja elokuvavalikoima on huikean laaja ja erittäin edullinen. Ohikulkiessa tulee usein vilkaistua tarjouksia ja mahdollisia löytöjä. Ostoskeskuksen ulkopuolella sijaitseva muut kuin elektroniikka- ja viihdetuotteet sisällään pitävä osasto on peritneisempi eikä järin puoleensa kutsuva.

Edullinen

Hinta kohdallaan

Betti V.
2 vuotta sitten
8

Kampin Anttilaan pääsee todella kätevästi Kampin ostoskeskuksesta.

Tämä isohko tavaratalo on muutenkin hyvällä paikalla kokoonsa nähden. Itse en niinkään välitä Anttilan vaate- ja kenkätarjonnasta. Kaikenlaisia käyttötavaroita kuitenkin hankin mielelläni täältä. Anttilassa tavan mukaan hinnat ovat edulliset ja tuotteet kuitenkin laadukkaita. Asiakaspalvelusta saa helposti noudettua netAnttilan tilaukset. Arki-iltana asiakaspalvelussa ei ollut yhtään jonoa, ja asiointi hoitui todella nopeasti. Suosittelen käyttämään netAnttilaa ja tuotteiden noutoa Anttilasta.

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta, Edullinen

Erinomainen

Nina F.
2 vuotta sitten
7

På Anttila i Kampen finns det mesta man behöver,

allt från kläder och skor till inredningsartiklar och elektronik. I nedre våningen finns även DVD- och CD-skivor och kosmetika. Man kan få större utbud av allt på andra ställen, men om man bara vill ha idéer kan det löna sig att ta en sväng här via. Anttila har otroligt bra läge, centralt och lätt att ta sig hit. Priset är helt klart till Anttilas fördel, butiken hör till de billigare i stan. Personalen syns inte så mycket, de är mest bakom kassorna, men hjälper om man frågar.

Edullinen

Annika A.
2 vuotta sitten
7

Kampin Anttila on kätevällä sijainnilla ja sinne on helppo poiketa.

Anttilan naisten kenkä osasto on todella pieni ja valikoima huono. Yleensä kokojakaan ei ole jäljellä. Naistenvaatteita löytyy ihan kiitettävästi ja takkeja on varsinkin kauden vaihtuessa aina hyvin tarjolla. Vaatteet ovat paremmin aikuisille naisille sopivia. Tässä Anttilassa on myös hyvä kodinsisustusosasto.

Alakerrasta löytyy hyvä CD ja DVD osasto, jossa on aina jotain tarjouksessa olevia tuotteita. Elektroniikkaa löytyy myös yllätävän hyvin etenkin kameroita ja muita kuvaus tarvikkeita. Alakerrassa on myös kometiikka osasto, jossa on kaikki tarpeelliset meikit ja hiusvärit. Valikoimisa on lähinnä edullisia, mutta toimivia merkkejä.

Monipuoliset valikoimat, Edullinen

Hinta kohdallaan

Kimmo H.
2 vuotta sitten
6

Kampin Anttila on sijainniltaan loistava!

Käynkin usein katsomassa, joskos siellä olisi jotain hyviä elokuvia tarjouksessa. Tämä onkin oikeastaan ainoa syy miksi käyn kyseisessä liikkeessä. Uudehkojakin (blu-ray)elokuvia löytää joskus tarjouksessa jopa viidellä eurolla. Joskus kun olen jotain erityistä mennyt etsimään, en sitä yleensä ole löytänyt. Henkilökunnalta voisi tietenkin kysyä, mikäli heitä olisi riittävästi. Yleensä koko henkilökunta on kassojen takana, tai sitten jossain varastossa tekemässä inventaariota tai vastaavaa.

Edullinen

Hinta kohdallaan

Kristoffer K.
2 vuotta sitten
7

Anttila is a general department store selling almost everything

except food (other than candy). They have a wide selection and the prices are mostly okay (sometimes they have great deals for Plussa card owners). When I buy something from here, it is usually from 'TopTen' (their electronics department) or their home appliances. The location is great (you can get here either from inside Kamppi or from the street level) and the staff is friendly. You can most likely find cheaper prices elsewhere, but otherwise recommended!

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta, Edullinen

Hinta kohdallaan

Pia J.
2 vuotta sitten
8

One of my favorite shops in Helsinki for anything you could possibly

need! The prices are usually average, or even slightly below average. They also have sales several times a year, especially in the DVD section, there you can find movies for less than 5€ sometimes! The household items they sell are also very good and you can find the newest Iittala designs for a relatively inexpensive price! It's a great shop and I would recommend it to anyone who's in Kamppi and is in need of anything in the cosmetics-/ electronics-/ household items department.

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta, Edullinen

Hinta kohdallaan

Julia W.
2 vuotta sitten
6

Edullinen ja kompakti tavaratalo perustavaroiden hankkimiseen.

Itse käyn yleensä ostamassa kaikki päivittäiskosmetiikkatuotteet sekä täältä, sillä Anttila on sopivalla paikalla ja hinnat kohdallaan. Täältä on helppo napata myös esim. matkalukemista ja -evästä mukaan hyvän sijainnin ansiosta. Valikoimat eivät ole erityisen laajat, mutta Anttila on pelastanut pulasta monta kertaa - milloin sukkahousut ovat revenneet kesken päivän, milloin on treenipyyhe unohtunut kotiin salille lähtiessä. Edulliset perustavarat riittävät siis yllättävän pitkälle, kun sijainti on näin mainio. :)

Edullinen

Hinta kohdallaan

Krista M.
2 vuotta sitten
8

Anttila on yleistavaratalo Kampin kauppakeskuksessa.

Täältä saa vähän kaikkea: kosmetiikkaa, vaatteita, elektroniikkaa, dvd-elokuvia, leluja jne. Anttilassa on usein melko paljon väkeä ja jos on kysymyksiä tuotteista, myyjää saattaa joutua metsästämään jonkin aikaa ennen kuin saa palvelua. Hintataso Anttilassa on melko edullinen. Itselleni tutuin osasto on ehdottomasti elektroniikkaosasto, josta saa kaikkea usb-tikuista kameroihin. Tuotteiden asettelu Anttilassa on hieman tiivis, mutta haluamansa kyllä löytää helposti.

Edullinen

Hinta kohdallaan

Aino L.
2 vuotta sitten
8

Kampin Anttilaan tulee mentyä melko usein sen loistavan sijainnin

vuoksi. Tilat ovat melko suuret ja kahdessa kerroksessa. Minun tulee eniten ostettua ehkä dvd:itä (etenkin tv-sarjoja saa välillä hyvällä alennuksella) ja kosmetiikkaa, joskus keittiötarvikkeita ja kenkiä, mutta muutkin osastot tulevat aina silloin tällöin tarpeeseen: Anttilasta kun saa vähän kaikkea. Siivousvälineitä, kodinkoneita, urheiluvälineitä, lamppuja, leluja... Onkin mainiota, että Kampista tällainen kauppa löytyy. Palvelu on ollut yleensä ystävällistä. Henkilökuntaa voisi olla ainakin ruuhka-aikoina hieman enemmän, kun asiakkaitakin on paljon.

Monipuoliset valikoimat

Hinta kohdallaan

Saila M.
2 vuotta sitten
7

Anttilaa voisi luonnehtia jonkinlaiseksi yleistavarataloksi,

josta löytyy niin kosmetiikkaa, elektroniikkaa, vaatteita, sisustustavaraa kuin viihdettäkin. Kampin Anttilassa itselleni tutuimpia osastoja ovat kosmetiikka- ja levyosastot. Kosmetiikkaosasto ei juuri erotu muiden tavaratalojen vastaavista, mutta silloin tällöin siellä saattaa olla kivoja tarjouksia. Levyosastolla on runsaasti valtavirtamusiikkia, mutta vähänkään eksoottisempia levyjä kaipailevan kannattaa suunnata johonkin toiseen levykauppaan. Sen sijaan tv-sarjabokseista on usein hyviä tarjouksia.

Kaupan tunnelma tuntuu vaihtelevan ajankohdan ja henkilökunnan mukaan. Viimeksi osuin paikalle lauantaina, jolloin oli aika ruuhkaista. Kiire näkyi myös henkilökunnassa, eikä kukaan myyjistä tervehtinyt minua erikseen. Anttilan hintataso on ehkä hivenen edullisempi kuin joidenkin muiden tavarataloketjujen, joten kyllä siellä poiketa kannattaa.

Edullinen

Hinta kohdallaan

Marika S.
2 vuotta sitten
6

Elektroniikkapuolen henkilökunta palvelualtista ja tuntuvat tietävän

yhtä ja toista myynnissä olevista tuotteista. Kameraostoksilla ollessani osasivat suositella minulle sopivinta järkkäriä kokemukseni ja ahkeruuteni perusteella. Valinnanvaraa ei järjettömiä määriä ole, mutta peruskuvaajalle ja hieman vaativammallekin varmasti löytyy ja osataan tarjota parasta vaihtoehtoa. Useinkin Plussa –kortilla tarjouksia kameroistakin, tosin tällä kerralla en päässyt niistä hyötymään sillä kamera, johon päädyin on malliltaan suhteellisen tuore. Takuu- ja palautuspolitiikka tuotteilla kuten pitääkin.

Ystävällinen henkilökunta, Edullinen

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

9
Suuri valikoima, eityisesti elektroniikka tuotteita! Hinnat tosin vähän kalliita.
Mikko R.
2 vuotta sitten
9
Hyvää palvelua. Alhaiset hinnat.
Waltteri I.
2 vuotta sitten
8
Valtava tavaratalo Kampin ostoskeskuksessa. Iso valikoima. Paljon ihmisiä, joten suosittu liike.
Sampsa R.
2 vuotta sitten
8
tylsä keskitasoinen ketjukauppa. Kodintuotteet välillä hienoja. Hyvä sijainti.
Kirsi L.
2 vuotta sitten
10
Kilpailijoita hieman halvempi. Laaja valikoima ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Paikan päälle pääsee erittäin hyvin julkisilla. Sijainti erinomainen.
Janne L.
2 vuotta sitten
6
Hieman epäsiisti ja kaipaa remonttia! Halpa. Käytän vain jos haen tarjouksia.
Tommi T.
2 vuotta sitten
9
Loistava sijainti, perus Anttila.
Aki K.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 18 Edullinen Arvioi
 2. 2 12 Monipuoliset valikoimat Arvioi
 3. 3 5 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 4. 4 4 Hyviä tarjouksia Arvioi
 5. 5 2 Toimivat kulkuyhteydet Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Tavaratalo)

 1. City Anttila 1
  8,7
  Kaivokatu 6
 2. Kodin1 Kaisaniemi 2
  8,6
  Kaisaniemenkatu 5
 3. Stockmann Helsingin tavaratalo 3
  8,5
  Aleksanterinkatu 52
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Anttila Kamppi