Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 100 rehellistä arviota.
8,1/10 9 arviota

Ravintola Kaivohuone

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 227. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Jaana H.
2 vuotta sitten
6

Helsingin ravintola Kaivohuone sijaitsee aika kaukana Helsingin

keskustasta. Monet kehuvat sitä hyvänä illanviettopaikkana, ja sitä se onkin. Erityisen kivoja ovat olleet messut siellä, esimerkiksi hääaiheiset messut joissa kävimme. Sijainti Kaivohuoneella ei ole mielestäni paras mahdollinen, ja siellä tulee käytyä nykyään paljon harvemmin. Kesäterassi on kaunis ja hyvä paikka ottaa vaikka aurinkoa. Hintataso juomissa on aika korkea. Kesäisin siellä järjestetään juhlia, joissa on aina paljon väkeä ja ovat siis suosittuja.

Isommalla porukalla

Ylihinnoiteltu

Ivan T.
2 vuotta sitten
9

Ravintola kaivohuone on mielestäni illanviettopaikkana helsingin

parhaimmistoa, siitä viis mitä monet ihmiset ovat siitä mieltä. Pinnallistahan meininki on, siitä ei epäilystäkään, mutta ihmiset ovat miellyttäviä ja juhlatuulella, nihkeilyä ei ole ja musiikkikaan ei ole huonoimmasta päästä. Kesäaikaan paikka pääsee oikeuksiinsa kun terassi on auki ja puitteet sisälläkään eivät aivan rumat ole. Keskiviikkoinen klubi on aivan loistava, suosittelen ihmisille jotka haluavat ottaa illan rennosti ja vaihtaa vapaalle.

Isommalla porukalla

Minna L.
2 vuotta sitten
9

Kaivohuone sijaitsee meren lähellä,

ja kesäterassi on todella viihtyisä, ja aurinko paistaa siihen pitkään. Keskiviikkoisin Kaivohuoneelta voi löytää stadin vakiintuneita bilettäjiä - yleensä 18-21 vuotiaita. Varaudu jonottamaan yli tunnin ajan! Viikonloppuisin kaivohuoneella on korkeampi ikäraja, mikä näkyy asiakasmäärässäkin. Yön pikkutunneilla on todella hankalaa päästä kotiin, jos asuu kauempana. Raitiovaunut eivät kulje myöhään ja vaihtoehdoiksi jää kävellä/ ottaa taxi.

Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla

Ylihinnoiteltu

Suvi A.
2 vuotta sitten
9

Ravintola Kaivohuone on yksi Helsingin legendaarisimmista yökerhoista,

joka avaa ovensa aina toukokuun paikkeilla ja järjestää hillittömiä bileitä koko kesän. Varsinkin keskiviikkoisin Somersby Beachpartyt houkuttelevat paikalle suuren määrän nuoria tanssimaan, nauttimaan kesäillasta ja kaivohuoneen tunnelmasta. Ulkona mutkitteleva jono saattaa herättää epätoivon tunteita, mutta jono liikkuu kuitenkin yllättävän nopeasti ja olet sisällä aivan hetkessä. Suuri ulkoterassi on varustettu lämpölampuilla, joskin kuumina kesäiltoina niille on harvoin käyttöä varsinkin kun ihmisiä on niin paljon, että tunnelma taatusti tiivistyy ilmankin. Baaritiskejä on useita ja on lähinnä tarjoilijasta kiinni kuinka nopeasti saat juomasi. Minun puolellani tiskiä tarjoilijalla oli liian kiire jutella ystävilleen ettei ehtinyt juurikaan tehdä töitä, joten siiderin saamiseen meni jonkin aikaa. Hintataso on paljon korkeampi kuin muissa samantyylisissä yökerhoissa, mutta Kaivohuoneen suosiota se ei saa laskemaan.

Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla

Ylihinnoiteltu

Laura J.
2 vuotta sitten
9

Kaivohuone avaa ovensa aina vapun aikoihin ja kuuluu Helsingin

legendaarisimpiin yökerhoihin. Erityisen suosittuja ovat Kaivon keskiviikot, jolloin nuoret aikuiset kokoontuvat Kaivon lämpölampuilla varustetulle terassille kuulaina kesäiltoina. Sisällä tanssilattia ja useampi baaritiski, kun terassi jossain vaiheessa iltaa sulkeutuu. Pihalla myös pieni jacuzzi ja seurueille varattavia pöytiä. Iloinen, rento tunnelma, mutta myös suosittu näyttäytymispaikka etenkin lauantai-iltaisin. Viikonloppuisin jonot saattavat venyä pitkiksi.

Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla

Ylihinnoiteltu

Paula T.
2 vuotta sitten
8

Ravintola Kaivohuone palvelee niin after workille poikkeavia

kuin baariin tulleita. Kesäisin Kaivohuoneen terassilla tulee vietettyä kesäpäivää nauttien samalla Kaivopuiston näkymistä sekä kylmistä virvokkeista. Illalla baarissa meno ja asiakaskunta poikkeaa hieman. Kaivohuone muuntuu illalla baariksi, jonka tanssilattia on lasinsirujen peitossa sulkemisen aikaan. Baari on teini-ikäisten suosiossa kun taas terassilta voi bongata lähinnä paikallisia. Kaivohuone on selvästi harvoja terasseja, missä on mahdollista tilata myös ruokaa pieneen nälkään. Kesämenuusta löytyy creppejä, joita saa suolaisilla ja makeilla täytteillä. Terassilla soitettu musiikki on rentoa, hieman lounge-tyylistä.

Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Kimmo K.
2 vuotta sitten
8

Kaivohuoneen terassi on maisemiltaan ja sijainniltaan yksi Helsingin

upeimmista. Aurinko paistaa tänne pitkään ja tämä on yksi parhaista paikoista tulla näyttäytymään ja näkemään. Sisällä Kaivohuonella on myöskin upeat puitteet juhlimiseen ja suurelle tanssilattialle sopii pyörähtelemään. Särön upeaan miljööseen tuovat paikan kanssa täysin ristiriidassa oleva drinkkien laatu, sillä tällaisessa paikassa joisi mielellään muutakin kuin nopeasti sutaistuja alkoholi + mixeri seoksia. Ainoa toimiva drinkki synkassa kaivohuoneen puitteiden kanssa on siten shampanja.

Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla

Ylihinnoiteltu

Mikko K.
2 vuotta sitten
8

Kaivohuoneen terassi tekee siitä yhden kesän parhaista illanviettopaikoista.

Etenkin Kaivon kesäkeskiviikot ovat saavuttaneet jo legendaarisen maineen. Tästä johtuen aurinkoisina kesäiltoina kannattaakin varautua pitkiin jonoihin. Monesti terassi aukeaa jo kuuden aikoihin illalla. Tulemalla paikalle jo tuohon aikaan välttää jonot. Tällä taktiikalla ilta voi kuitenkin tulla kalliiksi, sillä Kaivohuoneen hinnat eivät ole sieltä halvimmasta päästä. HYvän kesäisen fiiliksen takia Kaivolla kannattaa kuitenkin vierailla ainakin kerran kesässä.

Isommalla porukalla

Ylihinnoiteltu

Jenni J.
2 vuotta sitten
7

Legendaarinen Kaivohuone perustettiin nykyiselle paikalleen jo

vuonna 1838, joten on helppo sanoa että se on palvellut uskollisia asiakkaitaan jo pienen ikuisuuden. Kaivon kesäkeskiviikot, -perjantait ja –lauantait ovat jo vuosia kuuluneet omaan kesälomaani vakituisena illanviettopaikkana.

Kaivosta tosiaan tekee poikkeuksellisen se fakta, että se on auki vain kesällä – ja tämä ikävä kyllä näkyy myös äärimmäisenä tungoksena. Baarin ongelma on mielestäni jo vuosikaudet ollut se, että paikka tungetaan ääriään myöten täyteen mikä varsinkin terassin sulkeutumisen jälkeen on todella epämukavaa. Terassi sattuu tosin olemaan yksi Helsingin parhaista, mutta sielläkään ei voi koko iltaa viettää.

Kaivolla palvelu tuppaa olemaan aika hidasta, mutta se saattaa olla suoraa seurausta siihen että porukkaa on yksinkertaisesti liikaa. Sijainti Kaivopuistossa on myös hieman hankala, sillä viimeiset sporat ja bussit lähtevät melko aikaisin, takseja ei tule tolpalle ja kävely Helsingin keskustaan yön pikkutunteina saattaa olla joskus melko vaivalloista.

Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 9 Isommalla porukalla Arvioi
 2. 2 5 Fiiniä ja tyylikästä Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Ravintola)

 1. Ravintola Muru 2
  9,5
  Fredrikinkatu 41
 2. Kasvisravintola Zucchini 3
  9,5
  Fabianinkatu 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ravintola Kaivohuone