Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,9/10 5 arviota

Parturi-Kampaamo Naps

Asiakkaiden mielestä Parturi-kampaamo-kategorian 61. paras yritys Helsingissä

Parturi-Kampaamo Naps tarjoaa sinulle korkealaatuiset ja hemmottelevat parturi-kampaamopalvelut Helsingissä, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Lahdessa, Porvoossa ja Tampereella. Tutustu tarkemmin liikkeisiimme ja palveluihimme kotisivuillamme!


Palveluihimme kuuluvat hiustenpesut, -leikkuut ja muotoilut, värjäykset, kampaukset sekä rakenne- ja permanenttikäsittelyt. Liikekohtaisesti vaihtelevia lisäpalvelujamme ovat pidennetty hiuspohjan hieronta, yksilölliset tehohoidot, ripsien ja kulmien värjäykset, hiusten pidennykset sekä meikkaukset. Käyttämämme tuotteet ovat markkinoiden parhaimmistoa ja hiuksille ja iholle mahdollisimman hellävaraisia.


Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen, korkealuokkaisen ja hemmottelevan parturi-kampaamokokemuksen. Pitkät aukioloaikamme mahdollistavat sen, että meille on helppo tulla!


Ota yhteyttä ja varaa aika hiustesi hyvinvointiin!


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Ann A.
2 vuotta sitten
10

En frissa som passar för alla.

Har aldrig varit missnöjd när jag gått därifrån, bara gått ut genom dörrarna med ett stort leende på läpparan. Naps ligger behändigt nära centrum så det är lätt att ta sig dit. Man får relativt enkelt tid där, man behöver inte vänta många veckor före man får klippa sig. Tycker att Naps är prisvärt, man behöver inte betala många hundra euro bara för att klippa håret. Naps har också ett bra urval med hårprodukter. Stället är öppet, ljust och trivsamt och personalen är trevlig och kunnig. Här får man service på de båda inhemska språken samt engelska.

Edullinen ja nopea, Siisti ympäristö, Kuuntelee asiakasta

Erinomainen

Matti T.
2 vuotta sitten
9

Parturi- kampaamo Naps on luultavasti laadukkain parturiliike,

jossa olen Helsingissä ollessani sattunut käymään.

Annan- ja yrjönkaduilla toimipisteet omaava parturiliike naps hinnoittelee palvelunsa itseään kunnioittavasti, mutta heti jo salonkiin saapuessa alkaa ymmärtää, mistä on maksamassa. Hiustenleikkuu täällä maksaa kohtalaisen paljon, mutta salongin kiireettömässä ilmapiirissä parturi - kampaajat kuuntelevat ihan oikeasti todella tarkkaan, millaisen mallin olisit halunnut itsellesi leikata, ja useimmiten onnistuvat ainakin allekirjoittaneen kohdalla lähes täydellisesti myös varsinaisesti mallien toteuksessa.

Hiustenleikkuun hintaan kuuluu koko hoito hiustenhoitoineen ja päänahkahierontoineen, ja hiustenleikkuun lomassa tarjoillaan useimmiten vaikkapa kahvia tai teetä. Vaikka hinta hiustenleikkuulle onkin runsaanlainen, palvelu on kokonaisuutena useimmiten aina hintansa veroinen.

Suosittelee ja ehdottaa, Huolellisesti ja ajan kanssa, Kuuntelee asiakasta

Hinta kohdallaan

Anna-Kaisa E.
2 vuotta sitten
9

Olen "eksynyt" tänne ensimmäisen kerran liikkeen keskeisin sijainnin

vuoksi. Enpäs silloin muutama vuosi sitten arvannut, että tästä kyseisestä paikasta tulisikin vakiokampaamoni. Käyn aina samalla kampaajalla ja tödennäköisesti muuttaisin paikkaa, jos hänkin näin tekisi. Liiketila on viihtyisä ja sinne on mukava mennä. Ainao pieni miinus on melko korkeat hinnat (normaalihintataso kuitenkin verrattuna Helsingin keskustan hintoihin).

Sampo K.
2 vuotta sitten
7

Laadukas parturi-kampaamo Helsingin ytimessä.

Tilat avarat ja valoisat, henkilökunta iloista ja puheliasta. Ennen oli vakioparturi, mutta nykyään käyn muualla, ihan sijainnista johtuen. Jos asuisin lähempänä, tulisi varmaan käytyä useamminkin. Hinnat nousevat vuosittain vähän liikaakin.

Kuuntelee asiakasta

Ylihinnoiteltu

Hanna P.
2 vuotta sitten
9

Asiantuntevaa palvelua tarjoava parturi-kampaamo.

Vierailin itse paikalla tavoitteena saada hiuksiin jotain uutta ja lähtiessäni en olisi voinut olla tyytyväisempi. Kampaaja oli äärimmäisen mukava ja kokenut. Ehdotti ja suositteli minulle sopivia asioita, joista saatiin valittua sopiva kokonaisuus. Paikka on tilava ja aika on helppo saada varattua. Palvelu on äärimmäisen ystävällistä ja hiusten pesupaikka ihanan tunnelmallinen ja erillään kivasti muusta kampaamosta. Hintatasoltaan aivan normaali, ei kallis, mutta ei se edullisin vaihtoehtokaan. Suosittelen tämän kampaamo-parturin palveluja ehdottomasti.

Suosittelee ja ehdottaa, Kuuntelee asiakasta

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 4 Kuuntelee asiakasta Arvioi
 2. 2 2 Suosittelee ja ehdottaa Arvioi
 3. 3 1 Edullinen ja nopea Arvioi
 4. 4 1 Huolellisesti ja ajan kanssa Arvioi
 5. 5 1 Siisti ympäristö Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Katso kuvat ja videot

Helsingin TOP 3 (Parturi-kampaamo)

 1. Salon Royal 1
  10,0
  Purotie 1
 2. Parturi-kampaamo Sisters 2
  9,9
  Vaasankatu 4
 3. Nette's hair & beauty 3
  9,8
  Harjannetie 47
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Parturi-Kampaamo Naps