Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
8,2/10 19 arviota

Ravintola Teatteri

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 196. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Timo K.
9 kuukautta sitten
9

Tasokas ruokaravintola upeissa tiloissa ja loistava palvelu.

Täällä voit ruokailla hienostuneesti ja nauttia mainiota viiniä. Ravintolan menusta löytyy maistuvat salaatit, maukkaat kala ja kana annokset, sekä monia liha vaihtoehtoja eksoottisilla lisukkeilla ja kastikkeilla. Ruoka on todella hyvää ja ravintolan tilat upeat. Hintataso on hieman kallista, mutta joka euron arvoinen. Kannattaa poiketa myös suositulla ravintolan aurinkoterassilla. Mukava, siisti paikka ja loistava sijainti. Suosittelen.

Miikka H.
1 vuosi sitten
9

Teatteri koostuu neljästä erityyppisestä ravintolasta/yökerhosta.

Deli tarjoaa runsaita ja herkullisia salaatteja kohtuuhintaan. Teatterin Grilli on parempitasoinen ruokaravintola. Teatterin baari on suosittu baari loistavalla sijannilla; varsinkin kesäisin terassi on usein täynnä. Teatterin klubi on yksi Helsingin pitkäikäisimpiä yökerhoja ja yhä porskuttaa vähän vanhemman (ikäraja 24) väen paikkana varsinkin viikonloppuisin. Teatterin vip-tila on legendaarinen julkisten suosiossa oleva pienehkö baari ja terassi, joka kesällä laajenee suureksi kevyttekno-loungeksi.

Fiiniä ja tyylikästä

Hinta kohdallaan

Laura S.
2 vuotta sitten
3

Täysin ylihinnoiteltu paikka,

missään muualla et saa maksaa lähes 10euroa hiilihapottomasta tuopista vetistettyä lapin kultaa, mutta mahtava tila, ja hyvä paikka bongata julkkiksia ja rikkaita ihmisiä. Jos et ole miljonääri eikä ole todennäköistä että sellainen sinulle haluaa koko iltaa tarjota, niin suosittelen kunnon pohjia ennen paikalle menoa. silloin tarjoilijoiden tympeyskään eikä tunnin jonottaminen harmita läheskään niin paljon.

Bisnestapaaminen

Ylihinnoiteltu

Sini K.
2 vuotta sitten
9

Ravintola terassi on yksi Helsingin parhaita.

Ainoa miinuspuoli terassissa on sen sijainti aamuauringon puolella, eli iltaisin terassi on täysin varjossa. Päiväsaikaan terassilla voit nauttia maukkaan ja täyttävän salaatin, johon voit salaattibuffetista valita mieleisesi täytteet. Ravintolan henkilökunta on vertaansa vailla ja mohitot ja gintonicit vievätkin kielen menneessään. Iltaisin Teatterin valtaa kauniisti pukeutuneiden ihmisten kirjo ja niin Kellobaari kuin koko muukin ravintola onkin näkemisen arvoinen paikka, jo pelkästään sisustuksen vuoksi.

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen

Hinta kohdallaan

Jonas Ö.
2 vuotta sitten
8

Ravintola teatterin terassi kuuluu kesään.

Ravintola sijatsee aivan Helsingin keskustassa, mutta mukavasti vähän sivussa esplanadin päädyssä. Ruoka on hyvää, mutta annokset ovat melko pieniä varsinkin kun katsoo hintaa. Hyvin kallista ruokaa ja juomaa, ja palvelu ei ole ihan huippua. Kauan sai odottaa että sai tilata, vaikka tarjoilioita oli vapaana ja huomasivatkin että olimme valmiita tilaamaan. Sijainti on tietenkin kaikki kaikessa, siinä mielessä voikin maksaa vähän enemmän, mutta palevlu voisi kyllä pelata vähän paremmin.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet

Ylihinnoiteltu

Tero K.
2 vuotta sitten
8

Ravintola Teatteri tarjoaa tyylikkäitä drinkki-baareja sekä hyvän

ravintolan Helsingin sydämessä. Ravintolasta saa laadukkaita lounassalaatteja, ja yläkerran terassilla on mukava istua lämpimiä kesä-iltoja. Drinkkien hintataso kuitenkin varsin korkea. Palvelu on pääosin ystävällistä, mutta töykeä narikka on välillä latistanut tunnelmaa - typerää, ettei terassille saanut ottaa takkia mukaan viileänä kevätiltana.

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen, Mainio lounas

Ylihinnoiteltu

Jussi69 ..
2 vuotta sitten
10

Ravintola Teatteri tekee elämästä elämisen arvoista!

Parempaa sijaintia ei voisi kuvitellakaan.Kaikki teatterin baarit todella tyylikkäitä. Safka ei ole koskaan pettänyt ravintolan puolella ja Delin lounas salaatti on klassikko jota parempaa en ole stadista löytänyt. Palvelu on huippua ja ystävällisempää henksua saa hakea. VIP terassi kesällä tekee maailmasta taas vähän kauniiman. Helsingin ehdoton helmi.

Makunautintoja ja elämyksiä, Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen

Kaisa R.
2 vuotta sitten
9

Ravintola Teatteri on tunnettu erityisesti julkkisten keskuudessa,

mutta voi sinne mennä muutkin seurueet. Alakerrassa on erikseen salaattibaari, josta saa ihania salaatteja ja niitä voi syödä joko alakerrassa tai yläkerrassa tai terassilla. Baarimikot ovat mukavia ja palvelu soljuu mutkattomasti. Erityisen hyviä ovat drinkit ja skumppaakin saa kohtuuhintaan. Myöskin musiikkia soitetaan varsin letkeästi ja paikalla on iltaisin myös dj, joka pitää tunnelmaa yllä. Alakerrassa on siistit ja isot vessatilat ja ravintola on muutenkin sisustettu viihtyisästi.

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Laura J.
2 vuotta sitten
9

Ravintola Teatteri on Espan puiston kulmalla,

Stockan lähellä sijaitseva erittäin tyylikäs ravintola-baari ja yökerho. Alakerran Delistä saat herkulliset salaatit valitsemillasi täytteillä ja kastikkeella. Kahden täytteen salaatti kustantaa hieman yli 9 euroa ja hinta-laatu-suhde on kohdillaan. Ravintolaan on kiva poiketa myös lasillisella ystävän kanssa ja viikonloppuisin yläkerrassa sijaitseva yökerho on hyvin suosittu. Paikassa myös terassi kesäisin sekä oma tila vip-asiakkaille. Hintataso juomien suhteen hieman yläviritteistä.

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet

Ylihinnoiteltu

Kimmo K.
2 vuotta sitten
7

Teatteri toimii vuodesta toiseen kaupunkin varttuneemman (lue

yli 24) juhlaväen varmana ja tyylikkäänä juhlapaikkana. Varsinkin viikonloppuisin kannattaa tulla ajoissa tai varautua jonottamaan varsinkin puolenyön jälkeen. Kellobaari on oma suosikkini illanviettoon, jossa musiikki ei ole liian lujalla ja vielä kuulee jutellakin, samoin yläkerran tupakkaterasseilla on usein paras meininki. Alakerrasta saa päiväsaikaan kevyitä salaatteja, joita on mukava nauttia joko vehreällä terassilla tai kylmempään aikaan valoisassa alabaarissa.

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Ylihinnoiteltu

Ville L.
2 vuotta sitten
9

Nu är det en tid sedan jag har besökt Ravintola Teatteri,

så det kan vara att det har ändrat en del i och med Svenska Teaterns renovering. I vilket fall som helst är det här ett ypperligt, centralt ställe att träffas för en lätt lunch, som så många andra recensioner vill jag varmt rekommendera salladerna! Man väljer ingredienserna själv, och det är en stor portion med högklassiga råvaror. Själva inredningen är ganska modern, men ändå trivsamt (jag brukar föredra mera klassisk inredning). Som pricken på i:et är det mittemot Akademiska Bokhandeln, kanske mitt favoritställe i världen :)

Kevyttä ja terveellistä, Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Jori J.
2 vuotta sitten
9

Ravintola teatterissa on kaikki kohdallaan ja se sopii hienoon

illallistamiseen. Miljöö alkaa jo teatterin aulasta, joka on avara ja tunnelmallinen. Itse sali on loistelias vanhoine maalauksineen, myös korkeuserot tuovat tiloihin ilmettä. Sali kaikuu jonkin verran, mikä ei haittaa. Varsinkin koko salin täyttävissä vuosijuhlissa tai karonkoissa tila on loistava.

Palvelu on hyvää ja ystävällistä, ruoka erinomaista. Ainoa miinus tulee juomapuolen tosi kalliista hinnoista, pienestä oluesta saa maksaa saman verran kuin puolesta litrasta useimmissa keskustan juottoloissa.

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Julia W.
2 vuotta sitten
8

Teatterin Wine&Deli sopii loistavasti esimerkiksi lounaalle tai

after work -hengailuun. Takapihan terassilla voi nauttia kesäisestä Esplanadista ja ihmisvilinästä iltapäivän auringossa.

Erityismaininnan ansaitsee Wine&Delin salaattibaari, josta saa isoja ja taatusti tuoreita salaatteja. Salaatit ovat melko kalliita (9,30e), mutta hintansa arvoisia. Perussalaattipohjassa oli viime kerralla tavallisten tomaattien ja kurkkujen sijaan vesimelonia, mikä oli iloinen yllätys. Salaattiinsa saa itse valita kaksi täytettä sekä kastikkeen. Täytteissä valinnanvaraa on enemmän kuin tarpeeksi ja kastikkeet ovat jännittävän erilaisia peruskastikkeisiin verrattuna. Viimeksi söin salaatin, jossa täytteenä oli mozzarellaa ja mangomarinoitua kanaa ja kastikkeena hunaja-jogurtti. Yhdistelmä oli todella hyvä, suosittelen. :)

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Roope S.
2 vuotta sitten
8

Loistava lounas-salaatti ja after work.

Jo perinteeksi muodostuneet lounastreffit kaverin kanssa sisältävät aina Teatterin salaatin. Palvelu Teatterissa on hyvää ja ammattimaista ja runsas salaatti täyttää vatsan joka kerta. Salaattibaari on hyvin varustettu, minkä lisäksi kahvilapuoli tarjoaa hyvän valikoima muun muassa kahveja ja smoothieita. Kesäiltaisin Teatteri toimii after work paikkana, jossa voi illan ensimmäiset ottaa nautiskellen terassilla auringonpaisteesta ja ohikulkevista ihmisistä. Teatterin muista osista minulla ei ole kokemusta.

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Sini K.
2 vuotta sitten
9

Teatteri toimii sekä päivällä että illalla ja yöllä!

Päivällä Teatterin salaattibaarista löytyy Helsingin laajimmalla ja mielestäni tasoikkaimmalla täytevalikoimalla varustettu salaattibaari ja täällä tehdään myös tuoreleipiä ja myydään kahvit, kahvileivät ja erilaiset smoothiet ja mehut. Illalla Teatterin kellobaari ja terassi toimivat loistavina tapaamispaikkoina after work hengessä ja muuten vaan hyvistä drinkeistä nauttimiseen. Yöllä Teatterin alabaareista voi vähitellen siirtyä yläkerran tanssilattialle ja yläbaareihin tai viettää aikaansa hyvällä säällä Teatterin yläkerran lämmitetyillä ja säiltä suojatuilla terasseilla.

Fiiniä ja tyylikästä, Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Teija S.
2 vuotta sitten
8

Hyvää ruokaa hitaasti.

Lista on monipuolinen ja annoksissa yhdistellään kivasti elementtejä. Paikan tonnikala on aina toiminut! Ruuan puolesta Grilli on helppo valinta isommalle seurueelle, koska kaikki varmasti löytävät suosikkinsa. Mutta palvelu on yleensä tosi hidasta ja paikassa vierähtää lyhyelläkin kaavalla syödessä pidempi tovi.
Jotkut annokset ovat himpun hinnakkaita ja pidempää iltaa istuessa loppusumma saattaa kasvaa isoksikin siihen nähden että paikka ei ole kuitenkaan mitään fine diningia, mutta listalta löytyy edullisempiakin vaihtoehtoja. Myöskin lounas on hinnoiteltu bisneslounashenkisesti, mihin paikka hyvin sopiikin.

Ylihinnoiteltu

Heidi J.
2 vuotta sitten
7

Teatterin Grillin lista on pysynyt melko samanlaisena jo useamman

vuoden ajan, mutta toki sesonki tuo omat vaihtelunsa. Listalta löytyy varmasti jotain jokaisen makuun, mutta ihan yhdellä lounassetelillä ei laskusta selviä. Bisnestapaamiseen Teatterin Grilli antaa hyvät puitteet, koska pöydät ovat suhteellisen suojaisia. Itse suosin enemmän Teatterin salaattibuffaa, jossa saa kohtuuhintaan mainion ruokaisan salaatin. Mangokana, katkaravut, chevre ja mozzarella kera seesamivinegreten, seikkailevat useimmiten täytteenä lautasellani. Lounasaikaan kannattaa tulla ajoissa, koska muuten jono kasvaa hurjan pitkäksi. Aurinkoisella ja lämpimällä säällä, kannattaa istahtaa lounaalle terassin lämpöön.

Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet

Ylihinnoiteltu

Annukka M.
2 vuotta sitten
7

Trendikkäitä ihmisiä ja kauniita,

hyviä annoksia. Sijainniltaan loistava, mikä mielestäni mielestäni näkyy hinnoissa (ylihinnoiteltu). Sisustus viihtyisä, mutta etenkin viikonloppuisin täyttä.

Makunautintoja ja elämyksiä, Laadukkaat raaka-aineet

Ylihinnoiteltu

Pikaiset kommentit

9
Hyvä sijainti ja ruoka. Salaatit aivan mahtavia. tyylikäs ympäristö, tyylikkäitä ihmisiä, omaperäisen näköiset tarjoiluhenkilökunta.
Arto M.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 13 Bisnestapaaminen Arvioi
 2. 2 12 Fiiniä ja tyylikästä Arvioi
 3. 3 10 Laadukkaat raaka-aineet Arvioi
 4. 4 2 Isommalla porukalla Arvioi
 5. 5 2 Kevyttä ja terveellistä Arvioi
 6. 6 2 Makunautintoja ja elämyksiä Arvioi
 7. 7 1 Mainio lounas Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Ravintola)

 1. Ravintola Muru 2
  9,5
  Fredrikinkatu 41
 2. Kasvisravintola Zucchini 3
  9,5
  Fabianinkatu 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ravintola Teatteri