Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
9,4/10 10 arviota

Ravintola Luomo

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 4. paras yritys Helsingissä

Michelin-tähdellä palkittu tasokas ruokaravintola kauppatorin laidalla.


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Suvi A.
2 vuotta sitten
9

Jos olet todella kiinnostunut ruuasta ja juomista,

eri makuelämyksistä ja estetiikasta niin Ravintola Luomo on täydellinen paikka juuri sinulle. Ravintolan tilat ovat pienet, intiimit ja kauniit, jossa on helppoa syventyä keskusteluun ystävien kanssa ja maistella ruokia ja juomia kaikessa rauhassa. Annoksissa on käytetty paljon erilaisia makuyhdistelmiä ja paljon mielikuvitusta myös asettelun suhteen. Parasta on annosten kanssa tarjoiltava ihanan tuore leipä, joka suorastaan sulaa suussa. Palvelun taso on loistava, henkilökunta on aina ystävällistä, palvelualtista ja asiantuntevaa.

Makunautintoja ja elämyksiä, Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet

Ylihinnoiteltu

Pauliina R.
2 vuotta sitten
10

Luomossa kaikki on viimeisen päälle mietittyä ja valmisteltua

ja kaikki hoituu just niin kuin pitää. Luomossa keskeinen juttu on ruoka ja juoma, joista tarjoilijat selittävätkin tarkasti ja asiantuntevasti. Ruoka on täydellisen hyvää ja jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Luomon ruoka on myös kekseliästä ja mielikuvituksellista; täällä saa maistaa todella jännittäviä makuyhdistelmiä. Palvelu Luomosa on huippuluokkaa; erittäin kohteliasta ja ystävällistä. Luomossa on ollut myös hirveen kiva fiilis ja rauhaisa tunnelma on mielestäni sopinut erittäin hyvin paikan henkeen.

Makunautintoja ja elämyksiä, Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet

Mirka L.
2 vuotta sitten
10

Kikkailua ja hifistelyä ruoalla!

Annoksissa on todellakin käytetty mielikuvistusta ja täällä saa maistella sellaisia makuyhdistelmiä, joita ei ole edes osannut kuvitella. Ruoka on todella hyvää, mutta kannattaa siis suhtautua avoimin mielin. Annokset ovat kauniita ja viimeisteltyjä. Ruoan kanssa saa nautiskella myös erialisia ihania tuoreita leipiä. Palvelu on todella hyvää ja asiantuntevaa. Ravintola on pieni ja intiimi. Sisustus on pelkistetty ja ruoka on täällä pääroolissa. Tällaiset ravintolat ovat hiukan huonoja paikkoja seurusteluun, koska viinien, keittiön tervehdyksien, leipien ja itse ruokien tarjoilun väliin ei juuri jää aikaa keskustelulle pöytäseurueen kanssa. Suosittelen kaikille ruoasta kiinnostuneille!

Hinta kohdallaan

Heidi J.
2 vuotta sitten
9

Luomo on ravintoloista oman tiensä kulkija - tarjolla on aina

jotain sellaista, jota et olisi kuvitellut yhdistettävän lautasella. Sijainti Kruunuhaassa on ollut sympaattinen ja antanut oikean kortteliravintolan fiilistä, mutta ravintola muuttaa nyt Pohjoisesplanadille. Toivon todella, että se säilyttää saman tunnelman kuin mitä Kruunuhaassa oli! Ravintola on kuitenkin vaikea ruokarajoitteiselle, sillä se tarjoilee aina yhden menun kerrallaan. Minulle konsepti sopii kuin nakutettu syön mitä tahansa ja haluan kokeilla uutta. Miehelläni on puolestaan listalla useampi raaka-aine, jota hän ei suostu millään syömään ja näin ollen en ole häntä tänne tuonutkaan, jotta ei menisi rahat hukkaan. Olen kuitenkin syönyt aina valloillaan olevan menun ystävättärieni kanssa useampaan kertaan ja kertaakaan en ole pettynyt.

Makunautintoja ja elämyksiä, Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Teija S.
2 vuotta sitten
10

Luomo edustaa innovatiivista molekyylikeittiötä ja on suosikkini

Helsingin Michelin-ravintoloista. Jokaisesta menusta löytyy joku wow-kokemus, kuten järisyttävän herkullinen vihreä etana-spelttipuuro.
Paikka on melko pieni ja intiimi ja pöytä kannattaa varata reilusti etukäteen. Tasostaan huolimatta tunnelma ei ole lainkaan jäykkä ja henkilökunta on todella ystävällistä ja luovat hyvän kontaktin asiakkaisiin eivätkä ole niin konemaisesti käyttäytyviä kuin monessa vastaavan tason paikassa.

Luomossa on tarjolla n. kerran kuussa vaihtuva menu, jonka voi valita haluamansa pituisena. Pitkän kaavan mukaan (9 ruokalajia väliyllätyksineen) syödessä aikaa vierähtää helposti yli 4 tuntia.

Makunautintoja ja elämyksiä, Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet

Erinomainen

Pikaiset kommentit

10
Ruoka on yksinkertaisesti LOISTAVAA. intiimit ja kaunis ravintola, loistava palvelu, pöytä kannattaa varata reeeeeeeeeilusti etukäteen.
Hanna-Mari M.
8 kuukautta sitten
10
Ilahduttava esimerkki Helsinkiläisen ja Suomalaisen ravintola kulttuurin loistavuudesta. Lähentelee konseptiltaan maailmanluokan ravintoloita suomalaisin maustein ja ominaisuuksin.
Anssi L.
2 vuotta sitten
10
Loistavia oivalluksia annoksissa, palvelu erinomaista.
Kalle T.
2 vuotta sitten
10
Paras ravintolakokemus Suomessa. Kaikki menun annokset erinomaisia ja mielenkiintoisia. Menen uudelleen.
Johanna I.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 8 Fiiniä ja tyylikästä Arvioi
 2. 2 7 Makunautintoja ja elämyksiä Arvioi
 3. 3 6 Laadukkaat raaka-aineet Arvioi
 4. 4 1 Bisnestapaaminen Arvioi
 5. 5 1 Mainio lounas Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Ravintola)

 1. Ravintola Muru 2
  9,5
  Fredrikinkatu 41
 2. Kasvisravintola Zucchini 3
  9,5
  Fabianinkatu 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ravintola Luomo