Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 100 rehellistä arviota.
8,5/10 6 arviota

Ravintola Thalassa

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 103. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Aleksi I.
4 kuukautta sitten
9

Todella mainio palvelu ja hyvää,

hyvistä raaka-aineista valmistettua ruokaa. Kun perheen pienin osoittautuikin liian väsähtäneeksi ravintolavierailuun, laitettiin kaikki ruoat ystävällisesti mukaan - keittoa myöten ja päälle vielä reilu alennus kesken jääneen illan piristämiseksi. Voi vain suositella ravintolaa, jonka henkilökunta osoittaa näin vahvaa tilannetajua!

Cee S.
1 vuosi sitten
8

Tässä toinen Kreikkalainen ravintola syvällä Herttoniemen rannan

leppoisassa tunnelmassa. Ravintola on hyvin välimerelliseksi laitettu, niin musiikin kuin sisustuksenkin puolesta. Ravintola ei ole kovin iso. Ruuat vaikuttivat laadukkailta.

Makunautintoja ja elämyksiä, Laadukkaat raaka-aineet

Ylihinnoiteltu

Tarja H.
1 vuosi sitten
10

Tunnelma ja sisustus kuin Kreikassa konsanaan,

ihana kreikkalainen musiikki soi taustalla, tuoden matkojen muistot mieleen. Musiikki ei liian kovalla, seurustelu ystävien kanssa onnistui hyvin jopa kahdeksan hengen pöydässä. Ruokien odostusaika kohtuullinen, palvelu erittäin ystävällistä. Annokset runsaita ja maukkaita. Erittäin onnistunut illanistujaispaikka isollekkin ryhmälle. Tänne mennään toistekin. Matka Herttoniemen metroasemalta bussilla kesti reilut 5 minuuttia ravintolan läheisyyteen. Paikka sopii hyvin myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Makunautintoja ja elämyksiä, Isommalla porukalla, Intiimisti yhdessä

Hinta kohdallaan

Valtteri L.
2 vuotta sitten
9

Keskustasta fillarimatkan päässä Herttoniemenrannassa sijaitseva,

lämminhenkinen ja hienoilla näkymillä varustettu kreikkalainen ravintola. Neitojenrantaan voi saapua myös omalla jahdilla tai jättää vene yöksi lepäämään, jos Hevossalmen silta on ennättänyt sulkeutua eikä mastonkorkeus salli suuntaamista idemmäs (vierasvenepysäköinti 24h). Ystävällinen ja kansainvälinen palvelu, raikas menu, tzatziki aivan ylivoimaista.

Makunautintoja ja elämyksiä, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Mirka L.
2 vuotta sitten
7

Herttoniemenrantaan on muutaman viime vuoden aikana alkanut putkahdella

oikein hyviä ja suositeltavia ravintoloita. Thalassa on yksi näistä. Ravintola sijaitsee kerrostalon alakerrassa, lähellä rantaa. Tila on kerrostalon kerhotila tai vastaava, mutta ihan mukava merellinen ilmapiiri tänne on saatu luotua. Palvelu on ystävällistä ja miellyttävää. Ruokalista on todella laaja. Täältä löytyy varmqaan kaikki mahdollsiet kreikkalaiset ruoat, joita nyt ylipäätään osaa kaivata. Ruoka on ihan maistuvaa. Viini on edullista, erityisesti hanaviini ja talon viini. Täältä saa myös lounasta. Kivaa, että hyviä ruokapaikkoja löytyy nykyään keskustan ulkopuoleltakin!

Kotiruokaa, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Pauliina R.
2 vuotta sitten
8

Thalassa on suosittu kreikkalainen ravintola Herttoniemenrannassa,

jossa muuten on useampia hyviä ruokaravintoloita. Thalassan sisustus tuo mieleen kreikkalaisen fiiliksen, sinistä ja valkoista väriä on paljon ja löytyy myös ruudulliset pöytäliinat. Thalassa menu on mielenkiintoinen ja houkuttelevia vaihtoehtoja löytyy vaikka kuinka. Ruoka on täällä oikein maukasta. Thalassa on hinnoiltaan aika edullinen ravintola. Annokset olivat kooltaan myös runsaita, joten täällä saa varmasti vatsansa täyteen. Kelpo ruokaa oivaan hintaan.

Makunautintoja ja elämyksiä, Isommalla porukalla

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 4 Isommalla porukalla Arvioi
 2. 2 4 Makunautintoja ja elämyksiä Arvioi
 3. 3 1 Intiimisti yhdessä Arvioi
 4. 4 1 Kotiruokaa Arvioi
 5. 5 1 Laadukkaat raaka-aineet Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Ravintola)

 1. Ravintola Muru 2
  9,5
  Fredrikinkatu 41
 2. Kasvisravintola Zucchini 3
  9,5
  Fabianinkatu 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ravintola Thalassa