Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
7,9/10 4 arviota

Heinon Tukku Oy Pikatukku

Asiakkaiden mielestä Elintarviketuotanto-kategorian 5. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Toni I.
6 kuukautta sitten
7

Melko suuri tukkuliike!

Sijainti on suunniteltu autollisille ihmisille, mutta kukapa nyt tukussa julkisilla kävisikään, toki sekin onnistuu. Liikkeeseen tarvitsee tukkukortin, jonka saa vain Y-tunnuksella. Heinon tukulla on kuulemma jossakin päin jo liike, jossa ihan normikansalainenkin voi käydä ostoksilla. Asiakaspalvelutiskillä kyllä kerrottiin, että joissain tapauksissa oikein isoja ostoksia tekeville voidaan myöntää osto-oikeus, mutta se kannattaa selvittää etukäteen, niin ei tule turhaa reissua

Tukusta löytyy monenlaisia tuotteita ruokatarvikkeista, kodin- ja siivoustarvikkeisiin. Valikoima on erittäin laaja ja siellä on sellaisiakin tavaroita, joita ei tosiaan normikaupasta saa. Tukussa on myös liha, yms. tuotteita saatavilla.

Monesti ajatellaan, että tukussa on halvempaa, mutta itse en ainakaan huomannut hinnoissa mitään suuria eroja, toki pakkauksia on saatavilla isompina joistakin tuotteista ja mahdollisuus ostaa reilumpia satseja.

Tukku on kooltaan valtava, joten kierrellessä voi kulua tovi jos toinenkin. Asiakaspalvelu oli jotakuinkin ystävällistä.

Monipuolinen tarjota

Hinta kohdallaan

Mirva C.
1 vuosi sitten
7

Valtaisa tukku,

jossa voi kierrellä tovin jos toisenkin eikä vieläkään ole tullut koluttua läpikotaisin. Heinon Tukku kuitenkin romutti mielikuvani tukusta, olin kuvitellut että sieltä saa kaikkea halvalla. No ei saa, usein ison marketin tarjoukset tulevat edullisemmaksi. Eli ennen tukkuun astelua on syytä olla oikeasti perillä siitä mitä mikin maksaa. Kannattaa metsästää tarjouksia ja isoja tukkupakkauksia, ne ovat usein edullisempia. Sekavahko ja jotenkin työläs järjestys ennen kuin paikkaan tottuu. Henkilökunta usein kiven alla isossa hehtaarihallissa.

Monipuolinen tarjota, Erikoisuuksia

Kristoffer K.
2 vuotta sitten
9

I've been to Heinon Tukku a couple of times,

mostly to buy food for larger parties. The location is easy to get to by car, and the actual 'store' is huge, but still well organized. Everything (well almost) is available in large packages (reminded me of my visits to Costco and Sam's Club in the US), and consequently the prices are a little lower compared to grocery stores. You have to be a member (or you have to have access to a membership card) to shop here though. The staff here is helpful, and the selection of food (and other food and drink related wares) is great. On my last visit I even bought some CO2 for beverage dispensing.

Monipuolinen tarjota, Erikoisuuksia, Hinta-laatusuhde kohdallaan

Hinta kohdallaan

Julia H.
2 vuotta sitten
8

Heinon tukussa on tullut monta kertaa käytyä yhdistysjuhlien

merkeissä, eli ruokaa ja muu juhlatavaraa ollaan hankittu Heinon tukusta 20-200 hengen juhlille. Heinon tukku on selkeä paikka ja löytää kyllä helposti sen minkä tarvitsee. Jos on varaa leikkiä ruoan kanssa, kannattaa seurata Heinon tukun alevihkosta joka löytyy heidän nettisivuiltaan. Sieltä löytyy melkein aina esim. jokin lihatuote alennuksessa. Jos tarvitsee suuria määriä lihoja, kannatta soittaa etukäteen, niin tukun henkilökunta pakkaa sen etukäteen. Näin voi myös olla varma että saa kaiken tärkeimmän eikä tuote lopu kesken. Henkilökunta on tavallisesti ystävällinen mutta voi olla välillä vaikea löytää. Erikoistuotteita löytyy myös tukusta, kuten suuri valkoima tapaksia jotka ovat mainioita juhliin. Jos on vähänkin isommat juhlat, kannattaa siis hankkia jostain tukkukortti, jolla pystyy tukusta ostamaan kamoja. On helpompaa ja ruuhkaa on hyvin harvoin. Säästää hermoja kun ei tarvitse seisoa supermarketin kassalla!

Monipuolinen tarjota, Erikoisuuksia, Hinta-laatusuhde kohdallaan

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 4 Monipuolinen tarjota Arvioi
 2. 2 3 Erikoisuuksia Arvioi
 3. 3 2 Hinta-laatusuhde kohdallaan Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Elintarviketuotanto)

 1. Helsingin Jäätelötehdas Oy 1
  9,5
  Mäkelänkatu 62
 2. 2
  8,7
  Keskuskatu 6 c/o Citykäytävä
 3. Atria Suomi Oy 3
  8,7
  Läkkisepäntie 23
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Heinon Tukku Oy Pikatukku