Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
8,7/10 4 arviota

Hostel Academica Summer Hostel

Asiakkaiden mielestä Majoitus-kategorian 7. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Cee S.
1 vuosi sitten
7

Hietaniemessä sijaitseva kiva pieni Hostelli.

Kesällä Helsinki-majoitukseen tosi sopiva. En yleesä hostelleita käytä (Hotelleja enemmänkin), mutta tästä äi ihan hyvä fiilis. Aamupala oli ihan ok eikä huoneissakaan siihen hintaluokkaan ollut paljoakaan valittamista. Yön sai nukkua rauhassa.

Rento ja huoleton ilmapiiri, Hinta-laatusuhde kohdallaan

Hinta kohdallaan

Juliana H.
2 vuotta sitten
10

Paras hostelli Helsingissä.

Yksinkertaiset, siistit huoneet, joissa kaikissa oma suihku, jääkaappi ja liesi kesäkauden ulkopuolella toimivat opiskelija-asuntolana. Todella ystävällinen ja avulias henkilökunta auttaa mielellään turistia pulmassa. Edullinen aamupala ja wi-fi aulassa.Omaankin huoneeseen saa netin, jos vuokraa kaapelin. Iloinen sisustus - joka kerroksessa huoneiden ovet ovat erivärisiä. Hostellin sijainti on myös kiva - vähän rauhallisemmalla alueella, mutta kohtuullisen lyhyen matkan varrelta keskustan vilinästä.

Juliana H.
2 vuotta sitten
10

Todella miellyttävä hostelli Helsingin keskustassa.

Hostelli on vasta remontoitu, siisti, hieno design - joka kerroksessa erivärisiä ovia - kivoja väriyhdistelmiä. Huoneet ovat yksinkertaisia ja siistejä. Jokaisessa huoneessa on jääkaappi, liesi ja suihku. Käytännössä huoneet ovat pikkuyksiöitä, sillä muulloin kuin kesällä hostelli toimii opiskelijoiden asuntolana. Hostellilla on mukava henkilökunta - hymyileviä nuoria, jotka auttavat mielellään kaikennäköisissä pulmissa, oli se biljardibaarin löytäminen tai opastus jollekin paikalle. Hostellilla saa aamupalaakin. Hinta ei ehkä kovin pieni - 7 €, mutta Suomi on kallis maa. Hostellilla on kaikenlaisia esitteitä, on mahdollisuus varata opastuskierroksia kaupungilla, tietysti wi fi. Omaan huoneeseen ei toki wi-fi:tä saa ellei hommaa kaapelia, jonka vuokra oli muistaakseni 3 €. Hostellilla on tilava kerhohuone, jossa on tv ja jossa voi tutustua muihin travellereihin. Olen matkustellut paljonkin ja nähnyt erilaisia paikkoja, ja tämä on hyvä. Olen tyytyväinen. Erittäin hyvä fiilis tästä jäi, voisin yöpyä täällä uudelleenkin.

Henkilökohtainen palvelu, Rento ja huoleton ilmapiiri, Hinta-laatusuhde kohdallaan

Erinomainen

Topi V.
2 vuotta sitten
8

Mukavanoloinen hostelli aivan keskustan ytimessä,

mutta kuitenkin vähän syrjässä kovimmalta liikenteeltä.
Vierailin hostellon 2hengen huoneessa, joka oli yllättävän tilava sisälsi sängyt, suihku-/wc-tilan, tilavan jääkaapin ja pakastimen, sähköuunin ja lieden sekä pöydän kahdella tuolilla.
Huoneissa on myös kiinteä internetyhteys ja jos ei mukaan sattunut internetpiuhaa sai sellaisen vuokrattua suht edukkaasti respasta.
Hostellissa on mahdollisuus nauttia myös aamiainen ja aamuisin voi halutessaan vierailla hostellin uima-altaalla sekä saunassa.

Rento ja huoleton ilmapiiri, Hinta-laatusuhde kohdallaan

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Hinta-laatusuhde kohdallaan Arvioi
 2. 2 3 Rento ja huoleton ilmapiiri Arvioi
 3. 3 1 Henkilökohtainen palvelu Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Majoitus)

 1. 1
  9,9
  Paasivuorenkatu 5
 2. Hotel Kämp 2
  9,5
  Pohjoisesplanadi 29
 3. Crowne Plaza Hotelli 3
  9,0
  Mannerheimintie 50
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Hostel Academica Summer Hostel