Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
?/10

Sex-Shop Finland Oy

Piristä arkeasi - vieraile liikkeessämme tai verkkokaupassamme.


SexShop Finland Oy on 100%:sti suomalainen yritys, joka on toiminut vuodesta 1972. Maahantuomme ja markkinoimme eroottisia tuotteita aina asuista välineisiin ja aikuisviihdetuotteisiin.


Liikkeemme löydät helposti kulkemalla Sörnäisten metroasemalta noin 150 metriä. Liikkeeseemme olet tervetullut myös tutustumaan uutuuksiimme - asiakaspalvelijamme tarjoavat hyvää ja luotettavaa palvelua. Liikkeestämme löydät suurimman osan myös verkkokaupassa myytävistä tuotteistamme. Saatavuuden voit myös tarkistaa asiakaspuhelimeen soittamalla.


Luotettava palvelu on myös postimyynnissä meille kunnia-asia. Toimitus voidaan hoitaa myös postiennakolla, jolloin voit noutaa pakettimme postista anonyymissa pakkauksessa.


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Mikko M.
2 vuotta sitten
4

Pengerkadun Sex-Shop Finland sijaitsee kaverini alakerrassa.

Ystäväni ovatkin lähettäneet kortteja kaverilleni osoitteella Sex-Shop Finlandin yläkerta. Perille ovat menneet. Voin siis vain olettaa, että perille menevät myös Sex-Shop Finlandin tuotteet. Tuotteita on esitelty kattavasti liikeen pengerkadulle avautuvissa näyteikkunoissa. Ja niitä tutkimalla voi vain kuvitella kuinka höpöltä tuntuu, kun tuote pääsee perille. Kuten kortit ystävälleni. En ole kuitenkaan liikkeessä käynyt, koska en ole moraalisesti rappeutunut yksilö.

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Katso kuvat ja videot

Helsingin TOP 3 (Erikoistavarakauppa)

 1. Ekovintti 1
  9,5
  Mannerheimintie 98
 2. Ruohonjuuri Oy 2
  8,8
  Salomonkatu 5 E
 3. 3
  8,6
  Itäkatu 1-5 B 69
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Sex-Shop Finland Oy