7 Tarjoustalo Helsinki Malmi, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 27. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Yasemin C.

laaja valikoima! Malmin Tarjoustalo sijaitsee kauppakeskus Malmin ensimmäisessä kerroksessa. Malmin juna - asemalta kävelee Tarjoustalolle vajaassa 7 minuutissa. Tarjoustalo on erikoistunut naisten, lasten, miesten, sekä nuorten vaatteiden ja kodin tavaroiden myymiseen. Myymälässä on runsas valikoima mm. erilaisia sekatavaroida, kodinelektroniikkaa, kosmetiikkatuotteita, leluja, sisustustavaroita, työkaluja jne. Tuotteiden valikoima on siis todella laaja. Vierailin Malmin Tarjoustalossa etsiessäni itselleni uutta valokuvakehystä. Myymälän tilat olivat pinta - alaltaan laaja ja tavaroita oli tosiaan esillä todella paljon. Tuotteiden esillepano oli toteutettu onneksi huolellisesti ja kaikkialla myymälässä pystyi liikkumaan esteettömästi iltapäivän ruuhkasta huolimatta. Valokuvakehysten valikoima oli laaja ja ne sijaitsivat omalla suurella osastollaan. Tuotteiden hinnat olivat edullisia ja saatavilla oli myös tunnettujen valmistajien tuotteita. Olin ensin hieman pihalla, että missä kehykset sijaitsivat. Onneksi ystävällinen myyjä tarjoutui heti avukseni ja opasti minulle tien kehysten luokse. Päätin ostaa kolme mustaa normaali kokoisille valokuville tarkoitettua kehystä. Kehysten hinnaksi tuli yhteensä noin 15 euroa. Hinta oli mielestäni todella edullinen. Myymälässä oli myös paljon tuotteita alennus - , sekä poistomyynnissä. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Auton kanssa asioidessa auton voi pysäköidä vierailun ajaksi maksuttomasti kauppakeskus Malmin suureen parkkihalliin. Malmin Tarjoustalo on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 9.00 - 20.00, sekä lauantaisin klo. 9.00 - 18.00. Myymälä on suljettu sunnuntaisin. Olin erityisen tyytyväinen saamaani hyvään palveluun, sekä myymälässä olleiden valokuvakehysten edullisiin hintoihin. Tarjoustalosta voi tehdä oikeasti todellisia löytöjä. Suosittelen kauppakeskus Malmin Tarjoustalossa asiointia lämpimästi kaikille!

8
Jussi K.

Kohtuullisen suuri kauppa hyvällä sijainnilla. Kaupan yleisilme on siisti, ja kohtuullisia tarjouksia aika-ajoin. Myyjiä vaikeata tavoittaa välillä, ja joitain tuotteita vaikea löytää. Yleisilme kuitenkin erittäin siisti ja viihtyisä.

8
Satu S.

Tosi siisti ja raikas tarjoustalo. Muodikkaan näköisiä vaatteita ja naisten alusvaateosasto oli positiivinen yllätys. Muuten vaatteita aika suppeat valikoimat ja kokoja nihkeästi. Liikkeen perällä tarjousosasto. Tällä kannattaa keskittyä ruoka- ja kosmetiikkapuoleen...Eiikä ollut varvastossuja.

8
Asta F.

Ahdas tarjoustalo missä minun mielestäni on sekava hylly järjsety.. se voi johtua siittä että suurimmassa osassa niissä tarjoustalossa jossa itse käyn on minulle selkeä järjestys.. toki tämä voi jollekkin muulle olla selkeä.. itse en vain koskaan löydä täältä etsimääni.
Henkilökunta on aika väsyneen näköistä eikä juurikaan hymyile vaikka itse olisit iloisella päällä..

Edullinen, Hyviä tarjouksia Hinta kohdallaan
6
Cee S.

Hyvä sijainti ja selvä järjestys. Henkilökunta ystävällistä. Tuotteet löytyvät helposti ja tarjoustuotteita on yleensä riittämiin. Myyjät ovat avuliaita ja kerkeävät kuuntelemaan. Lattioiden siisteyteen voisi kiinnittää huomiota.

Erikoistuotteita, Hyviä tarjouksia, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
7
Jaana H.

Helsingin Malmin Tarjoustalosta löytyy edullisia tuotteita. Usein hyviä tarjouksia. Helppo kulkea lastenvaunujen kanssa. Täällä voi tehdä halpoja löytöjä. Henkilökunta on ystävällistä. Kassalla on joitakin kertoja käynyt niin, että hinta on eri kassan tiedoissa kuin myyntipaikassa. Olen huomauttanut asiasta ja se on ystävällisesti korjattu. Pieni tarjonta lasten leluja, jotka nekin aika edullisia. Vaatepuolella löytyy ihan laadukkaitakin vaatteita halpaan hintaan. Laadun kanssa saa kuitenkin olla tarkkana.

Edullinen Hinta kohdallaan
8
C. Buda

Big and with a rich choice of products, the shop offers most of the products that you can find in other retail stores but much cheaper. If you needs new cooking pots, than this is the place. The store is a bit small and disorganized.

6
Anton O.

Edullisin, mutta sekalainen valikoima ja asettelu.

6
satu s.

täältä saa lähes kaikkea. Perus hygieniatuotteita tulee usein haettua ja löytyipä uudet koristetyynynpäälisetkin.

8
Tommi T.

Sekava Tarjoustalo ja henkilökuntaa vain kassalla. Jäi huono maku kun en saanut palvelua.

5

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyviä tarjouksia
3. Erikoistuotteita
4. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta