8,3 Change Group Helsinki Oy, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Pankkitoiminta-kategorian 6. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Tuuli V.

Tilasin (ja maksoin) netin kautta USAn dollareita, sillä kurssi oli sillä tavoin ehdottomasti paras löytämäni. Valuutanvaihdosta luvattiin vielä Finnair Plus -pisteitä, joita ei tosin tililläni vielä kahden kuukauden jälkeen ole näkynyt. Tilasin valuutat suoraan lentokentän kakkosterminaalin, mistä nouto oli helppoa. Outoa oli se, että virkailija ojensi minulle suljetun kirjekuoren missä rahat olivat, eikä siis laskenut niitä minun nähteni, mikä olisi ollut molempien etu. Ja totta kai halusin itse laskea ne, joten menin vähän sivummalle dollaripinkkani kanssa ja laskin pariin kertaan. Oloni oli tästä hieman vaivaantunut. No, summa kuitenkin täsmäsi.

Erinomainen
9

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta