7,7 Lidl Pasila, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 89. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mika P.

Lidl Pasila on suht iso mutta ahdas myymälä. Pullonpalautus on sisääntuloaulassa liukuportaiden takana ei Lidl myymälässä. Täältä toisinaan löytää muualta jo loppuneet sesonkituotteet. Kassat on usein ruuhkaisia. Paikassa hyvä parkkiluola jossa sisäänmeno hissillä joka vaatii kulkukoodin parkkilipussa. Hyvä myymälä jossa säästää. Mukana Gizlo mobiilipanelista. Täältä saa matkaeväät junaan halvemmalla.

9
Outi A.

Liike on uudistunut paljon. Tuotevalikoima on lisääntynyt. Laadukkaita tuotteita myynnissä edulliseen hintaan. Tarjouksiakin löytyy. Henkilökunta on ystävällistä ja ripeää. Siistit käytävät. Asiakkaita riittää ja kassoille jonoksia asti, mutta lisää kassahenkilökuntaa kuulutetaan paikalle purkamaan jonoja, eikä jonotus kestä kauaa. Ehdoton suosikkini alueen kaupoista.

Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
9
Mika P.

Erinomainen laatikkomyymälä. Jos haluat edullisen ruokakassin tämä on paikkasi, samoin vaihtelevasti eri maiden tuotteita kun Lidlin teemapäivät pyörii. Välillä ruuhkainen mutta jonot vetää hyvin. Jos lähdet junalla matkalle osta evääsi Lidlistä mukaan, sämpylä/kolmioleivät sisäänkäynin lähellä kylmäaltaasta sekä mysö takaseinällä vanhemmat tuotteet. MUISTA: junassa Visa Electron ei toimi, Lidlistä toimii.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
10
Asta F.

Lidl hyvällä paikalla Pasilan rautatieaseman läheisyydessä.
Tästä on tullut haettua eväitä niin töihin, kuin ohi kulkiessa lintsille perheen kesken.
Myymälässä hyvä valikoima ja tuoreet tuotteet. Henkilökunta on kiireistä mutta mukavaa. Myymälän käytävät ovat siistit.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
8
Pirjo T.

hyvä palvelu,ystävälliset työntekijät,siis ne jotka ovat olleet alusta alkaen lidlissä töissä.ennen kaikkea myymäläpäällikkö,koska sain erittäin hyvää palvelua häneltä..hyvät tavaravalikoimat,mutta llian vähän koska aina kun menen ostamaan lastenvaatteita niin kokoja ei ole tarpeeksi..lidlissä saisi olla rajoitus tuotteille,kuinka monta yksi talous saa ostaa,esim.kengät,paidat,lasten vaatteet jne..kassajonot ovat yleensä tosi pitkät ja toisen myyjän kutsuminen/tuleminen kestää,et sit asiakkaat ja myyjät sanailevat toisilleen,et se ei oikein toimi..muuten on hyvä kauppa lähellä ja halpa,kiitos!

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
9
Mathias F.

Lidli kiva paikka. Aika paljon ihmisiä aina kun olen käynyt. Samat perustavarat mitä muissakin liitereissä. Myyjät ovat aika kuormitettuja pari kertaa tullu äkäsiä vastauksia, varmaan huono päivä. Muuten ihan pätevä kauppa. saa halvalla perus elintarvikkeita.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Pieni ja edullinen Hinta kohdallaan
6
Maria K.

Sijainti on melko hyvä, aseman lähellä. Liike on varsin iso ja valikoima kohtuullinen. Useinmiten normaalivaikoiman tuotteita on hyllyssä. Tuoreesta leivästä erityisplussa. Siisteys on keskimääräistä parempi kuin monissa muissa Lidlin myymölöissä.

Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
6
Pätkä R.

Olen lopen kyllästynyt ulkoiluttamaan Lidlin palautuspulloja!!!
Tämä Lidlin ja Alkon yhteinen palautuskone ei ole ikinä toiminut, eikä näköjään tule ikinä toimimaankaan. Koskaan eivät kaikki kolme automaattia ole yhtäaikaa toiminnassa. Hyvä jos yksi, johon on hirveä jono. Taistelin suuresti jotta en olisi käyttänyt laajaa kirosanavalikoimaani tähän viestiin.
Nyt nimittäin meni hermo. TAAS!

Hinta kohdallaan
6
Juha S.

Tämä Lidl ei ole kovinkaan mukavan ja siistin seudun saanut ympärilleen. Virtsa ja uloste haisee ulko-ovilla. Itse liiketila on suhteellisen siistinoloinen ja henkiläkunta näyttää työpaikallaan viihtyvän. Lidl on halpa!

Perustuotteet nopeasti, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
6
Jarkko L.

HYVÄÄ:
* Rusina-pähkinät hyviä!

* Kiva henkilökunta!

HUONOA:
* Aivan liian pitkät jonot => jos on kiire käyn muualla ostoksilla => Lidl menettää myyntiä!!

* Järkeä käydä vain aamulla, koska klo 21 kaikki on loppu!

Edulliset hinnat, Pieni ja edullinen, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
8
Aino L.

Pasilan Lidl on mukava paikka tehdä ruokaostoksia, koska tilat ovat valoisat ja avarat ja yleistunnelma rauhallinen (ei esim. taustamusiikkia). Lidlin valikoima on kiintoisa ja hyvää vaihtelua tavallisille K- ja S-ketjujen suomalaisvalikoimille. Oli kiva huomata, että laktoosittomiakin tuotteita löytyy. Tarjonta tuoreissa vihanneksissa ja hedelmissä saattaa olla puutteellinen, esimerkiksi tavallisena tiistaipäivänä kuuden maissa osasto oli puoliksi tyhjä. Hinnat ovat huokeat, ja etenkin hyvää ja halpaa tuorepuristettua appelsiinimehua ostaisin mukaani enemmän kuin jaksan kantaa.

Edulliset hinnat Erinomainen
8
Sampo K.

Kätevästi juna-aseman ja bussipysäkkien vieressä sijaitseva Pasilan Lidl on loistava paikka tutustua anglosaksiseen ruokakulttuuriin. Täältä saa bratwurstit ja saksalaistyyppiset kahvit sekä konvehdit. Valikoimissa on myös suomalaisia tuotteita, kuten Vaasan ruispalat, Juhla Mokka, jne. Täällä voi siis käytännössä tehdä viikonlopun ruokaostokset! Joidenkin tuotteiden kohdalla laatu on parempaa kuin ns. normikaupoissa, joidenkin kohdalla taas joutuu pettymään. Lidl onkin siis hyvä kauppa seikkailumielisille! Vastapäätä sijaitsee muuten Alko, josta voi pahimpaan pettymykseen hakea vähän mökäöljyä.

Ei jonoja, Kattavat valikoimat, Luomua ja lähiruokaa Erinomainen
9
Jarno K.

Helppo tulla junalla ja autolla. Vähän ruuhkanen kauppa. Kassat ripeitä ja ystävällisiä. Tarjoustuotteita liian vähän.

9
Petri P.

Huomasin tänään, että olivat uudistaneet ilmettä. Nyt tarpeelliset tavarat on hyvin sijoiteltu..

8
Maunu W.

Tietyt tuotteet ovat edullisia, mutta viereinen Alko houkuttelee asiakkaiksi ja ulkopuolelle mm. itsekseen puhuvia, joskus jopa aggressiivisia laitapuolisia.

6
Jani P.

Jonot tippaan olemaan melkein aina pitkiä. Ja valikoimat on suppeita. Mutta hinnat alhasia!

7

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Kattavat valikoimat
3. Tuoreet vihannekset ja hedelmät
4. Perustuotteet nopeasti
5. Pieni ja edullinen
6. Ei jonoja
7. Luomua ja lähiruokaa
8. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta