8,3 Robert's Coffee Kluuvi, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 66. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Yasemin C.

erinomainen sijainti! Kluuvin Robert's Coffee sijaitsee Sokos Hotellia vastapäätä. Helsingin päärautatieasemalta kävelee kahvilalle noin 10 minuutissa. Robert's Coffee tarjoaa ruhtinaallisen makuelämyksen asiakkailleen. Kahvilan listoilta on tilattavissa normaalin kahvin lisäksi myös espresso - , Housenblend - , Jawa Chawa - , latte - , Mocha - , sekä Cappuchino kahvia. Jokaisesta kahvista on myös saatavilla erikois muunnelmia. Kahvin lisäksi tarjolla on teetä, sekä herkullisia suolaisia ja makeita leivonnaisia. Vierailin Kluuvin Robert's Coffeessa yhdessä poikaystäväni kanssa kahvilla. Kahvilan tilat olivat pinta - alaltaan suuret ja sisällä oli paljon vapaita pöytiä asiakkaita varten. Iltapäivällä ei ollut suurta ruuhkaa ja pääsimme tekemään tilauksemme lähes samantien. Ostin yhden kupin normaalia kahvia, sekä suklaakakun palan. Maksoin ostoksistani yhteensä hieman reilut 7 euroa. Hinta oli mielestäni melko korkea. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Kahvilan työntekijä oli ystävällinen ja kertoi mielellään tarkemmin poikaystävälleni listoilla olevista erikoiskahveista. Kahvilan tunnelma oli viihtyisä ja pystyimme keskustelemaan asioistamme kaikessa rauhassa. Kahvi oli sopivan vahvuista ja suklaakakku maistui todella herkulliselta. Myös kahvilan sijainti oli erinomainen ja meidän oli vaivatonta suunnistaa Kaisaniemen metrolta perille kahvilaan. Kluuvin Robert's Coffee on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 7.00 - 20.00, lauantaisin klo. 9.00 - 20.00, sekä sunnuntaisin klo. 11.00 - 19.00. Olin erityisen tyytyväinen saamaani hyvään palveluun, sekä syömääni herkulliseen suklaakakkuun. Voin suositella Kluuvin Robert's Coffeessa asiointia lämpimästi kaikille!

8
Heidi T.

Kluuvin Roberts Coffee on ketjun parhaimpia kahviloita. Siisti ja miellyttävästi sisustettu kahvila houkuttelee istumaan pitkään. Loistava erikoiskahvien valikoima. Kahvi on hyvää ja lisäksi maukkaita leivonnaisia, joten suosittelen.

9
Juliana H.

Ei mitenkään ihmeellinen Roberts coffee. Siisti ja uudistettu sekin Kluuvin kauppakeskuksen uudistamisen yhteydessä. Viihtyisä pikkukahvila, jolla on myös kesäterassi. Sopii tulla lattelle, marjapiirakalle tai paninille. Ne ovat varma valinta.

8
Minni S.

Jos haluaa herkutella erikoiskahveilla, voi Robert's Coffeen laatuun luottaa. Yliopistorakennuksia lähellä sijaitsevasta Kluuvin kahvilasta saa lisäksi opiskelija-alennuksen. Kahvin saa nopeasti mukaansa take awaynä, palvelu on ripeää ja yleensä hyvin ystävällistä. Kahvilasta löytyy myös paljon erilaisia leivonnaisia ja leipiä. Ne ovat suhteellisesti kalliimpia kuin kahvi, mutta eivät kuitenkaan ylihinnoiteltuja. Kahvijauhoja voi myös ostaa mukaan. Istuskelutilat kahvilassa ovat melko ahtaat, mutta paikka on kyllä viihtyisä.

Nauttimaan erikoiskahveista, Nopeasti mukaan Hinta kohdallaan
9
Sini K.

Roberts Coffeessa tasaisesti laadukkaat kahvit. Täällä tietää mitä saa kun tilaa esim latten tai cappucinon. Siksi kahvi on kiva napata täältä mukaansa ohi kulkiessa. Take away mukit ja pidikkeet ovat kivat ja kestävät. Pidän myös Robert´sin kahvileipä, leivonnais ja leipävalikoimista. TUottteet ovat tuoreita ja maistuvia. Robertsista jää kyllä erityisenä mieleen laaja ja laadukas erikoiskahvivalikoima ja kohtuulliset hinnat. Tänne tulee palattua aina uudestaan. Uusin plussa koko Kluuville upeasta muodonmuutoksesta!

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista Hinta kohdallaan
9
Saila M.

Poikkesin nappaamassa kahvin mukaani Kluuvin Robert's Coffeesta. Paikassa on mukava valikoima erikoiskahveja, teetä ja kylmiä juomia. Makean ja suolaisen purtavan tarjonta ei puolestaan ole yhtä laaja, mikä johtunee osittain myös kahvilan pienuudesta. Tämä paikka onkin omiaan nopeaan kahvitteluhetkeen silloin, kun liikkuu keskustassa ja kahvihammasta alkaa kolottaa.

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Kavereiden kanssa istuskeluun kahvila ei kuitenkaan ole paras mahdollinen, sillä sieltä ei löydy mukavaa soppea, johon asettua juttelemaan. Sisustus onkin hieman valju, joten kovin kotoisaa fiilistä kahvilasta ei välity. Kesäaikaan kahvilan terassi toimii mukavana lisätilana, ja auringon paistaessa siinä voisi kuvitella istuvansa pidemmänkin aikaa.

Kiireiseen kahvintarpeeseen Robert's Coffee on mainio, sillä erilaisia kahveja on tarjolla runsaasti ja palvelu on nopeaa. Lisäksi kahvila sijaitsee kätevästi keskustan tuntumassa. Pidempiaikaisempaan istuskeluun valitsisin kuitenkin itse hieman tunnelmallisemman paikan.

Nauttimaan erikoiskahveista Hinta kohdallaan
7
Arto M.

yksi suosikahviloista mitä ketjuihin tulee. tässä liikkeessä palvelu voisi parantaa. ciabatat todella hyviä.

8
Sari Z.

Ainoita paikkoja kaupungissa, jossa saa kofeiinittoman soijalatten. Respect

9
Tommi T.

Rauhallinen kahvila, jossa hyvät tuoreet tuotteet. Käytän usein ja haen ohimennessä kahvinkin mukaan.

8

Miksi juuri tänne?

1. Nauttimaan erikoiskahveista
2. Hemmottelemaan herkuilla
3. Nopeasti mukaan

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta