8,3
Robert's Coffee Kluuvi, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 61. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jos haluaa herkutella erikoiskahveilla, voi Robert's Coffeen laatuun luottaa. Yliopistorakennuksia lähellä sijaitsevasta Kluuvin kahvilasta saa lisäksi opiskelija-alennuksen. Kahvin saa nopeasti mukaansa take awaynä, palvelu on ripeää ja yleensä hyvin ystävällistä. Kahvilasta löytyy myös paljon erilaisia leivonnaisia ja leipiä. Ne ovat suhteellisesti kalliimpia kuin kahvi, mutta eivät kuitenkaan ylihinnoiteltuja. Kahvijauhoja voi myös ostaa mukaan. Istuskelutilat kahvilassa ovat melko ahtaat, mutta paikka on kyllä viihtyisä.

Nauttimaan erikoiskahveista, Nopeasti mukaan Hinta kohdallaan
9

Roberts Coffeessa tasaisesti laadukkaat kahvit. Täällä tietää mitä saa kun tilaa esim latten tai cappucinon. Siksi kahvi on kiva napata täältä mukaansa ohi kulkiessa. Take away mukit ja pidikkeet ovat kivat ja kestävät. Pidän myös Robert´sin kahvileipä, leivonnais ja leipävalikoimista. TUottteet ovat tuoreita ja maistuvia. Robertsista jää kyllä erityisenä mieleen laaja ja laadukas erikoiskahvivalikoima ja kohtuulliset hinnat. Tänne tulee palattua aina uudestaan. Uusin plussa koko Kluuville upeasta muodonmuutoksesta!

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista Hinta kohdallaan
9

Poikkesin nappaamassa kahvin mukaani Kluuvin Robert's Coffeesta. Paikassa on mukava valikoima erikoiskahveja, teetä ja kylmiä juomia. Makean ja suolaisen purtavan tarjonta ei puolestaan ole yhtä laaja, mikä johtunee osittain myös kahvilan pienuudesta. Tämä paikka onkin omiaan nopeaan kahvitteluhetkeen silloin, kun liikkuu keskustassa ja kahvihammasta alkaa kolottaa.

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Kavereiden kanssa istuskeluun kahvila ei kuitenkaan ole paras mahdollinen, sillä sieltä ei löydy mukavaa soppea, johon asettua juttelemaan. Sisustus onkin hieman valju, joten kovin kotoisaa fiilistä kahvilasta ei välity. Kesäaikaan kahvilan terassi toimii mukavana lisätilana, ja auringon paistaessa siinä voisi kuvitella istuvansa pidemmänkin aikaa.

Kiireiseen kahvintarpeeseen Robert's Coffee on mainio, sillä erilaisia kahveja on tarjolla runsaasti ja palvelu on nopeaa. Lisäksi kahvila sijaitsee kätevästi keskustan tuntumassa. Pidempiaikaisempaan istuskeluun valitsisin kuitenkin itse hieman tunnelmallisemman paikan.

Nauttimaan erikoiskahveista Hinta kohdallaan
7

Ainoita paikkoja kaupungissa, jossa saa kofeiinittoman soijalatten. Respect

9

Miksi juuri tänne?

1. Nauttimaan erikoiskahveista
2. Hemmottelemaan herkuilla
3. Nopeasti mukaan

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta