8,9 K-supermarket Mustapekka, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 2. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Nimetön

Tänään keskiviikkona oli tarjouksessa "Omilta lihamestareilta naudan paistijauheliha 7,95kg".

Huijausta, paistijauhelihan päälle oli laitettu tuoretta punakkaa jauhelihaa silmänlumeeksi, mutta heti pinnan alla oli ruskeaksi mennyttä, juuri vanhaksi menevää jauhelihaa. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun menen tuohon vanhaan jekkuun. Asiointini Mustapekassa vähenee tämän tapauksen seurauksena väkisinkin.

2
Toni R.

Runsaat valikoimat - Kävin tutustumassa kauppaan, koska se oli saanut paljon positiivista palautetta, eikä aiheetta.

Kattavat valikoimat, Luomua ja lähiruokaa, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
9
Asmo H.

Helsingin ruokakauppojen ehdotonta aatelia. Melkein kuin ulkomailla kävisi - valikoimat tuntuvat paikoin niin runsailta. :) Jos jotain miinusta hakee, niin paikoin kauppa on hivenen ahdas, ja suosion myötä ruuhkiakin piisaa.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski Hinta kohdallaan
9
Vesa G.

K-supermarket Mustapekka on ruokakauppa vaativille asiakkaille.
Kauppa valittiin 2009 Pk-seudun, 2010 koko Suomen ja 2011 taas uudestaan Pk-seudun parhaimmaksi K-supermarketiksi.
Valikoima on yli 25.000 tuotetta, joka on tuoretavarapainotteinen, lähiruokaan ja luomuun painottuva sekä jatkuvasti uudistuva.
Kauppa on poikkeuksK-supermarket Mustapekka on ruokakauppa vaativille asiakkaille.
Kauppa valittiin 2009 Pk-seudun, 2010 koko Suomen ja 2011 taas uudestaan Pk-seudun parhaimmaksi K-supermarketiksi.
Valikoima on yli 25.000 tuotetta, joka on tuoretavarapainotteinen, lähiruokaan ja luomuun painottuva sekä jatkuvasti uudistuva.
Kauppa on poikkeuksellisen aktiivinen eri ruokasesongeissa, joista mainittakoon suomalaiset marjat ja Järvi-Suomen ravut.ellisen aktiivinen eri ruokasesongeissa, joista mainittakoon suomalaiset marjat ja Järvi-Suomen ravut.Kauppa on poikkeuK-supermarket Mustapekka on ruokakauppa vaativille asiakkaille.
Kauppa valittiin 2009 Pk-seudun, 2010 koko Suomen ja 2011 taas uudestaan Pk-seudun parhaimmaksi K-supermarketiksi.
Valikoima on yli 25.000 tuotetta, joka on tuoretavarapainotteinen, lähiruokaan ja luomuun painottuva sekä jatkuvasti uudistuva.
Kauppa on poikkeuksellisen aktiivinen eri ruokasesongeissa, joista mainittakoon suomalaiset marjat ja Järvi-Suomen ravut.ksellisen aktiivinen eri ruokasesongeissa, joista mainittakoon suomalaiset marjat ja Järvi-Suomen ravut. se on hyvä kauppa siellä on erinomainen asiakas palvelu

7
Kurre L.

Hyvä palvelu, tavanomaista paljon parempi. Hyvä kala-, liha ja leikkeletiski. Erinomainen juustovalikoima.

10
Juho P.

Mustapekasta löytää aina kaiken tarpeellisen ja vähän enemmänkin. Ruokatarvikevalikoima on runsas, lihatiski tämän koon kauppaan nähden loistava ja löytyy luomu- ja lähiruokaa. Myös kattava juustovalikoima löytyy. Ainoa miinus ajoittaisesta ruuhkautumisesta, tosin kauppias on varautunut tähänkin varaamalla riittävästi henkilökuntaa ruuhka-ajoiksi.

Kattavat valikoimat, Luomua ja lähiruokaa, Oma lihatiski Hinta kohdallaan
9
Ville R.

Päivittäistavarakaupaksi laaja valikoima lähes kaikkea. Runsaasti luomu- ja lähiruokaa, sekä tuoretuotteita. Oma osasto juustoille ja suuri valikoima oluita. Tuotteet hyvin esillä. Nopeat kassat eikä suurempia jonoja vaikka asiakkaita paljon. Helppo saapua autolla ja p-paikkoja hyvin.

9
Tiina T.

Loistava ruokakauppa ja paljon erilaisia palvelutiskejä. Tämä kauppa on hyvä esimerkki siitä miten tilaan saa mahdutettua erikoistuotteita, tilan olematta kuitenkaan ahdas. Kauppa on erittäin suosittu ja se näkyy asiakasmäärissä, kassajonoja ei silti synny. Henkilökuntaa on siis riittävästi.

10
Larissa R.

lähikauppa on vaisu kuvaus mustapekasta. paras ruokakauppa ikinä; valikoima erinomainen, aukioloajat täydelliset, palvelu moittetonta (erikoisterkkuja samulille...) jatkakaa samaan malliin. Kiitos! :)

10
Markus K.

Oulunkylän paras kauppa. Mustapekka on hyvällä valikoimalla varustettu laatukauppa, jossa on oma lihatiski, ystävälliset ja asiantuntevat myyjät, loistava sijainti ja erinomainen järjestely, selkeä ja pirteä kauppa!

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
9
Mathias F.

Hyvä kauppa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Hyvät ja pätevät osastot joissa hyvin koulutetut ja pätevät asiantuntevat myyjät. Liha / kalatiskit ovat varmaan pääkaupunkiseudun parhaat aina erillaisia tuotteita ja tarjouksia. Yleensä vähän jonoja ja rauhallinen tunnelma suosittelen käydä täällä ostoksilla.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10
Ilona M.

Mustapekka on parhaimpia suuria herkkukauppoja Helsingissä Stockmannin Herkun ohella, mutta Herkkuun verrattuna huomattavasti selkeämpi kauppa. Hyvät kala- ja lihatiskit sekä juustovalikoimat. Hedelmä ja bihannesosasto on runsas. Tähän mennessä kaikki ainekset ovat aina löytyneet vaativimpiin ja erikoisempiakin aineksia sisältäviin ostoslistoihin. K-supermarketin yhteydessä on myös Alko.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät
9
Juuli G.

Sisään tullessa on heti vastassa hyvin varusteltu ja erittäin runsas vihannes- ja hedelmäosasto. Löytyy myös "suoraan kasvattajalta" -tuotteita, kauden tuotteita, hyviä tarjouksiakin. Erityismainintana vielä, että osastolla on usein myyjä, joka ei vain täytä hyllyjä, vaan oikeasti neuvoo ja juttelee asiakkaiden kanssa. Erinomainen juustovalikoima. Lihatiskin luota voi ostaa myös mukaan ruoka-annoksia. Pari, kolme eri vaihtoehtoa joka päivä ja on myös salaatteja mukaan otettavaksi. Oikeastaan ainoa pienen pieni miinus tulee kassajonoista. Asioin yleensä keskellä päivää ruuhka-aikojen ulkopuolella ja silloin on vain pari kassaa auki ja pieni jono pääsee syntymään. Kassat ovat muuten kyllä erittäin ystävällisiä.

Auki 24 h, Perustuotteet nopeasti, Pieni ja edullinen Hinta kohdallaan
5
Heidi K.

K-Supermarketiksi loistava! Sisään tullessa on heti vastassa hyvin varusteltu ja erittäin runsas vihannes- ja hedelmäosasto. Löytyy myös "suoraan kasvattajalta" -tuotteita, kauden tuotteita, hyviä tarjouksiakin. Erityismainintana vielä, että osastolla on usein myyjä, joka ei vain täytä hyllyjä, vaan oikeasti neuvoo ja juttelee asiakkaiden kanssa. Erinomainen juustovalikoima. Lihatiskin luota voi ostaa myös mukaan ruoka-annoksia. Pari, kolme eri vaihtoehtoa joka päivä ja on myös salaatteja mukaan otettavaksi. Oikeastaan ainoa pienen pieni miinus tulee kassajonoista. Asioin yleensä keskellä päivää ruuhka-aikojen ulkopuolella ja silloin on vain pari kassaa auki ja pieni jono pääsee syntymään. Kassat ovat muuten kyllä erittäin ystävällisiä.

Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Roope L.

Mustapekka on useasti valittu pääkaupunkiseudun parhaaksi ruokakaupaksi. Eikä syyttä, sieltä löytyy todella monipuolinen valikoima eksoottisiakin tuotteita, joita ei useimmista ruokakaupoista löydy. Palvelu on asiantuntevaa ja hyvää. Tuotteetkin on suhthelposti löydettävissä, vaikka kävisikin ensimmäistä kertaa.

8
Susanna M.

Vuosien jälkeen palattuamme helsinkiin huomasin ilokseni miten on tämä kauppa kohentunut edukseen, ihana heviosasto!

Kattavat valikoimat, Luomua ja lähiruokaa, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
10
Cee S.

Hyvä Tuoretiski ja osaavat tiskityöntekijät! Tarjoukset on sijoiteltu myymälään niin ettei niitä välttämättä heti löydä. Pullokoneen kanssa on aina ongelmaa, se on ollut joka kerta viallinen kun olen kasseineni sinne ajanut.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
8
Iida L.

Laaja valikoima vaativampaankin makuun maustettuna erinomaisella palvelulla! Hevi osasto on siisti, monipuolinen ja tarjolla on myös suoraan viljelijältä tulleita tuotteita. Palveleva liha- ja kalatiski! Hinta laatusuhde kaupassa paikallaan ja asiointi on miellyttävää siistissä ympäristössä, jossa pieniin asioihin, kuten tuotteiden asetteluun on kiinnitetty paljon huomiota! Suosittelen lämpimästi!

Erinomainen
10
Hanna P.

K-supermarket Mustapekka on ehdottomasti ruokakauppojen aatelia. Etenkin erittäin iso ja kattava kala/lounasruoka-tiski on huippuluokkaa. Täältä tarttuu nälkäiselle matkaan jos minkälaista herkkua. Etenkin salaattibuffet-valikoima on aivan täydellinen. Muutenkin kaupan valikoima on katttava ja täältä on hyvä napata mukaan niin pienet kuin suuretkin ostokset. Sijainti on hyvä, tähän on helppo tulla töistä tai aloittaessa matkaa pidemmälle. Palvelu täällä on aina ihan huippuluokkaaa, harvoin ruokakaupassa kokee olevansa niin tervetullut. Jos kassoille jonoa alkaa kertymään niin ne kyllä katoavat nopeasti.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta
9
Viivi H.

Mustapekasta palvelua ja laatua. K-supermarket Mustapekka yllätti iloisesti, kun piipahdin siellä pyörämatkani varrella. Astuessani sisään itse kauppaan, ihastuin heti houkuttelevaan vihannes/hedelmäosastoon. Hedelmät ja vihannekset oli aseteltu näytille huolella ja tuotteet vaikuttivat korkealuokkaisilta. Vaikuttavaa oli myös kaupan pitkät tuore- ja valmisruokatiskit, jossa kävi kova kuhina. Marketin valikoimiin kuuluu niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin erikoisuuksia ja valinnanvaraa on yllinkyllin. Hintataso on hieman keskivertoverrokkiaan korkeampi, mutta etsiessään laadukkaita elintarvikkeita Mustapekka ei taatusti jätä kylmäksi. Kaupan yhteydessä on myös Alko. Hieman jäi harmittamaan se, että pyörälle ei tahtonut millään löytyä paikkaa. Autoileville on tarjolla hyvät parkkipaikat.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
9
Christa S.

Hyvät valikoimat herkkuja. Vähän tavanomaista kalliimpi.

8
Emil L.

Erinomainen valikoima ja sijaintikin on tarpeeksi lähellä kotia. Eli erityisesti valikoiman laajuus ja palvelu vakuuttavat!

10
Jenni J.

Legendan maineen saavuttanut Mustapekka kuuluisi ehdottomasti luottokauppoihini, jos vain sattuisin asumaan lähempänä. Ne muutamat kerrat jotka olen kaupassa käynyt ovat vakuuttaneet minut siitä, että seuraavalla kerralla asuntoa etsiessäni voisin ottaa tehtäväkseni etsiä sitä myös Mustapekan naapurustosta. Tämä todellakin on yksi parhaita ruokakauppoja, joissa olen käynyt.

Tarjonta on hyvin monipuolinen ja sitä on valtavasti – täältä löydän aina juuri ne tuotteet mitä en löydä mistään muualta (esimerkkinä maailman paras, ja ehkä myös kallein, omenamehu!). Hevi-osasto, liha- ja kalatiski ovat kaikki huippuluokkaa ja tavara näyttää aina tuoreelta. Henkilökunta on hyvin avuliasta ja ystävällistä ja valmis vastaamaan tyhmimpiinkin kysymyksiin. Hinnoittelu osuu mielestäni aika nappiin ja välillä tarjoushintojen ansiosta täältä tekee melko hyviä löytöjä.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
9
Jude V.

Helsingin parhaita ruokakauppoja, jossa mm. hyvät valkoimat luomutuotteita. Ansiokas liha- ja kalatiski sekä hyvät oman keittiön valikoimat. Koko ruokapuoli on kokonaisuudessaan hyvin hallussa – juustot, leivät, maitotuotteet ja poikkeuksellisen laaja valikoima hyvää olutta. Olutvalikoima peittoaa naapurissa sijaitsevan Alkon olutvalikoiman mennen tullen. Mustan Pekan hyllyiltä voi haeskella hieman eksoottisempiakin tuotteita. Kauppa on taidettu jo muutamaan oteeseen palkita Suomen parhaaksi K-kaupaksi, eikä syyttä.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät
9
Kimmo K.

Mustapekka vetää maineensa veroisesti vertoja Stockan herkulle, mitä tulee valikoimiin - ja myös hintaan. Varsinkin lihatiskin valikoimat aina raakamakkaroita myöten ja pakastealtaista löytyvät korkeatasoiset pakastemarjat ovat olleet meidän suosikkeja. Palvelu on perus K-kauppaa asiantuntevampaa ja ystävällisempää, mutta tässä on vielä kurottavaa Stockan kiinni saamiseksi. Miinuksia tulee K-supermarket -maisesta sisustuksesta sekä syrjäisestä sijainnista, mutta jos sattuu asumaan näin kaukana keskusta niin Mustapekka on mukava naapuri.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Ylihinnoiteltu
8
Noora H.

Jotkut ruokahifistit väittävät, että Mustapekka olisi Helsingin paras ruokakauppa, vielä Stockan Herkkuakin parempi. Tuota en osaa itse todentaa, mutta erittäin hyvä Mustapekka kyllä on. Valikoima on todella laaja, ja kasvissyöjää ilahduttaa etenkin monipuolinen ja erittäin hyvin hoidettu HeVi-tiski. Tuoretiskit (liha- ja kala-) ovat kaupassa aina plussaa, ja muutenkin valikoima on todella laaja kaupan olematta kuitenkaan liian valtavan kokoinen. Kaupan eteisessä on postin automaattinen paketinlähetyspiste sekä mukavan kokoinen Alko ja kaupan ulkopuolella roskikset (lasi, pienmetalli, vaatteet, pahvi, kartonki, paperi, patterit...), joten yhdellä reissulla hoituu monta asiaa. Autoilevat saavat autonsa tarvittaessa parkkihalliin.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
9
Pauliina R.

Ihan huippua, että lähikauppana on juurikin Mustapekka. Kauppa on minun makuuni sopivan kokoinen, täällä ei tarvitse kävellä kilometrin pituisia käytäviä pitkin. Mustapekasta löytyy kaikki mahdollinen ;). Valikoima on erittäin laaja ja monipuolinen ja täältä löytyy hyvä kala- ja lihatiski. Juusto-osastolta löytää vaikka mitä ihania juustoja ja palvelu on erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Kaupan henkilökunta on älyttömän ystävällistä ja aina saa ystävällistä palvelua. Kassoilla on aina töissä iloista porukkaa. Kaupasta löytyy myös hyvä valikoima luomutuotteita.

Kattavat valikoimat, Luomua ja lähiruokaa, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10
Terhi N.

Todella täyden kympin ruokakauppa. Asuessani Oulunkylässä tämä taisi olla ainoa kauppa, jossa kävin. Valikoima on mahtava. Perustuotteet on tietysti saatavissa, mutta joka kerta löytyi kauppakassiin jotain hieman erikoisempaa. En myöskään heti keksi montaa kauppaa, jossa palvelu olisi parempaa. Pidän erityisesti liha- ja kalatiskin palvelusta: aina ystävällistä ja aina sai myös suosituksia omiin tarpeisiinsa. Ainoa syy, miksi en enää asioi kyseisessä kaupassa, on epäkätevä sijainti tämän hetkiseen kotiin nähden.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10
Mari S.

K-supermarket Mustapekka on todella laadukas ruokakauppa. Aukioloajat ovat normaalit ja riittävät. Mustapekka sijaitsee Tuusulanväylän kupeessa ja sinne on helppo tulla niin kävelle, pyörällä kuin autollakin. Parkkipaikka on hieman ahdas ja kolarialtis. Kaupan valikoima on hyvin laaja. Etenkin hedelmä- ja vihannesosasto on hyvin siististi pidetty ja suorastaan silmäniloa: usein hedelmät ovat aseteltu erilaisiin asetelmiin. Mustapekasta saa myös kattavasti erikoistuotteita.

Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
10
Andreas C.

Helsingin ja mahdollisesti koko Suomen parhaimmistoon kuuluva ruokakauppa, jonka kauppiaiden ammattiylpeys ilahduttaa. Oman kala- ja lihatiskin lisäksi esimerkiksi hedelmä- ja vihannespuoli on huippukunnossa ja valikoima muutenkin erittäin kattava erikoisuuksia myöten - Mustapekka järjestää tarvittaessa myös mm. rapujen kaltaiset erikoistilaukset erittäin luotettavasti. Palvelutiskien henkilökunta on myös erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Sijainti näppärästi Käpylän rautatieseisakkeen vieressä, joten tänne voi poiketa keskustasta ilman autoakin sopivalla lähijunalla.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
10
Pekka L.

Parhaat valikoimat

Kattavat valikoimat, Luomua ja lähiruokaa, Oma lihatiski Erinomainen
10
Jarno T.

Erinomainen K-Supermarket, jossa myydään myös lämpimiä lounasannoksia. Loistava palvelutiski.

9
Satu s.

Huippuvalikoimat, täältä löytyy ihan kaikkea. Vähän ahdasta liikkua, mutta autoille löytyy riittävästi tilaa. Hyvät luomuvalikoimat ja paljon kukkia.

9
Auth U.

Oh yeah

Auki 24 h, Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
8
Ville S.

Valittu Suomen parhaaksi K-supermarketiksi, eikä syyttä!

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
10
Sari Z.

Kaupungin paras valikoima vegaanista ruokaa ja sopivasti työmatkan varrella

10
Sari L.

palvelulihatiski tästä marketista löydät varmasti kaiken tarvitsemasi eikä tarvitse juosta7erikauppaa haet vaikka jotain exoottisempaakin

9
Anna T.

Sopivan kokoinen kauppa. Täällä ei tarvitse kävellä kilometritolkulla yhden maitopurkin takia. Ja kaikki tavarat löytää suhtkoht vaivatta. Loistava valikoima kaikkea mahdollista ja mahdotonta!

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10
Loco V.

Paras valikoima.

10
Satu N.

Laaja valikoima. Sijainniltaa hyvä minua ajatellen

9
Matti P.

Jonkinverran valikoimaa, myös vaihtuvia erikoistuotteita (esim. elävää hummeria). Alko löytyy samasta rakennuksesta.

Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
8
Koskinen T.

Ei ihme, että ko. kauppa on valittu koko Suomen parhaaksi!! Laatu, tarjonta ja ammattitaitoinen/ystävällinen henkilökunta 10+

10
Meri M.

Todella kattava valikoima luomua. Lihatiski, kalatiski ja tuoretori ovat parhaimmat kaupungissa.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
10
Riikka H.

Mustasta Pekasta löytyvät kaikki sesonginmukaiset raaka-aineet ja priimalaatuisina.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
10
Jussi O.

Erinomaiset palvelutiskit, tuotteet priimaa ja henkilökunta aktiivista ja ystävällistä. Hain juhliin rapuja. Tilaukseni oli valmiiksi pakattu suljettuun ämpäriin ja henkilökunta tarjosi juhliin tarvittavia neuvoja ja tilpehöörejä aktiivisesti.

Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10

Miksi juuri tänne?

1. Kattavat valikoimat
2. Tuoreet vihannekset ja hedelmät
3. Oma lihatiski
4. Ystävällinen henkilökunta
5. Luomua ja lähiruokaa
6. Auki 24 h
7. Perustuotteet nopeasti
8. Pieni ja edullinen

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta