6,4 Cafe Picnic, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 185. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Juliana H.

Vaikka muuten tykkään Picnicista, tämä oli hieman pettymys. Valikoimasta ei löytynyt enää kuin yksi patonki, yksi pulla ja pari kruasanttia, sisäänkäyntinä on harmaa ovi, jota ei tajunnut oveksi, sisällä hirveä läjä tuoleja, mikä kuormittaa silmää hieman turhaan. Visuaalisesti paikassa olisi siis parannettavaa. Myyjää ei näkynyt myöskään. Siellä se jossain puuhasteli takahuoneessa. Aukioloajat melko lyhyet. Ei ehkä Picnicin parhaimmistoa.

6
Jukka P.

En suosittele tätä ravintolaa lounasaikaan, koska lähellä olevien yritysten työntekijät käyvät täällä syömässä. Yksi keskustan viihtyisimmistä Picniceistä ja kesällä terassi mahdollisuus katoksella. Tapanani on syödä salaatti koska patongit ovat liian rapeita makuuni. Salaatin lisukkeet ovat tässäkin Picnicissä yhdessä kasassa, joka ei ole kovin herkullisen näköistä. Salaatti on kuitenkin syötävää.

7
Krista M.

Ruoholahden cafe Picnicin pääasiallinen asiakaskunta on läheisten toimistojen työntekijät, mutta osuu joukkoon jonkun verran nuorisoa ja esim. Kaapelitehtaan kultturiporukkaa. Picnicin sisustus on melko geneerinen eikä välttämättä houkuttele istuskelemaan kahvilassa kovin pitkään - toisaalta se tukee kahvilan konseptia, johon kuuluu helppo ja nopea ruokailu. Tarjolla on tuoreita paikallapaistettuja- ja täytettyjä patonkeja sekä esim. keittoja ja toasteja. Palvelu on ystävällistä ja tehokasta, eikä jonossa joudu yleensä kovin kauaa odottelemaan.

Hinta kohdallaan
7
Kimmo K.

Ruoholahden Cafe Picnic on tulee parhaiten kyseeseen silloin kun tarvitsee kiireesti mukaan työpisteelle tai autoon haukattavaa, eikä halua käydä tien toisella puolella McDonaldsissa. Kuten muissakin picnikeissä annokset ovat pienehköjä, eivät mieleen painuvia ja suhteellisen hintavia. Ruoholahden Picnikin sisustus on jotenkin kolkon oloinen ja se tuntuu enemmän ruokalalta kuin viihtyisältä kahvilalta. Plussaa asiakkaiden luettavana olevista iltapäivälehdistä sekä henkilökunnan kauniista hymyistä.

Lukemaan lehtiä tai kirjaa Ylihinnoiteltu
5
Peetu S.

Palvelu ihan ok, mutta itse en paikan patongeista hirveästi välitä. Lounas aikaan yleensä aika täynnä.

6
Antonio D.

Good location to eat for workers around in nokia building.

7
Jere T.

Patonki, jonka söin oli suht kuivaa. Hintaan nähden pettymys.

6

Miksi juuri tänne?

1. Lukemaan lehtiä tai kirjaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta