7,8 William K. Tennispalatsi, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 105. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Joonas L.

todella kattavat valikoimat erilaisia oluita ja siidereitä. Talon viinit halpoja ja laadukkaita esimerkiksi 16cl 7.70e. Mukava tunnelma, joka pöydässä kynttilöitä ja musiikki hiljaisella taustalla. Helppo löydä elokuvan jälkeen yhdellä.

8
Tuomas N.

Erinomaiset erikoisoluet mukavassa paikassa, jossa voi ajankuluksi pelata lautapelejä. Oluen kumppaniksi voi ottaa myös paahdettuja voileipiä.

9
Heikki P.

William K:n olutvalikoima on aina aika hyvä. Laadusta joutuu toki maksamaan, mutta täällä se useimmiten on sen arvoista. William K on sijaintinsa puolesta hyvä paikka mennä odottamaan leffan alkamista.

Kapakasta löytyy WiFi, jonka käyttäminen kuitenkin osoittautui aika monimutkaiseksi. William K:ssa on mukava jutella isommallakin porukalla, mutta kapakkatunnelmaa ei sieltä minusta kauheasti löydy.

En ehkä tulisi kauempaa varta vasten tänne, mutta mikäli satut olemaan kulmilla ja mieli tekee laadukasta olutta, on William K hyvä valinta.

Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Ylihinnoiteltu
5
Laura J.

Tennispalatsin William K olutravintola on oivallinen paikka odotella leffan alkamista, nähdä ystäviä tai aloitella iltaa ennen muualle siirtymistä. Paikka on hieman slaavilaiseen henkeen sisustettu ja baaritiski on tyylikäs. Henkilökunta on ystävällistä ja asiantuntevaa ja etenkin oluita löytyy hyvä ja kattava valikoima. Täällä on myös mahdollista istua iltaa isomman seurueen kesken ja pelata lautapelejä, joita voi kysellä baaritiskiltä. Rauhallinen, rento fiilis ja maltillinen, normaali hintataso. Välillä täällä voisi olla vaikka livemusiikkia Molly Malone'sin tyylisesti.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Paras olutvalikoima Hinta kohdallaan
8
Jonas Ö.

Detta ölställe har kanske bäste läget en bar kan ha. I och med läget i huset så är det ett måste att titta in en stund före varje bio besök och högst antagligen också efter. Stället är dessutom lagom nära kampen för att man skall titta sig in på en eller två godare öl. Utbytet och inredningen är typiskt kedjan, likaså S rabatterna som ges på ett ganska brett utbud öl. För övrigt är stället lite för litet för att alla skall rymmas in, men det bidrar i stället till den intima och fina stämningen innanför.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
8
Suvi N.

Tennispalatsin William K. on ihan mukiinmenevä, kotoisan oloinen baari hyvällä paikalla. Ravintola on suhteellisen pieni, joten joskus tilaa voi olla vaikea löytää. Takaosan pidempiin pöytiin mahtuu suuremmallakin seurueella, ja paikassa onkin tullut vietettyä useampi rento ilta isommalla porukalla. Baarissa on myös hyvä lautapeliarsenaali. Oluita löytyy laaja valikoima, josta henkilökunta on valmis antamaan hyviä suosituksia. Hintataso on tosin melko korkea, mutta S-etukortilla saa joitakin etuuksia. Pientä perusbaaripurtavaa löytyy myös.

Rentoutumaan töiden jälkeen
7
Jenni J.

Myös Kampin William K. on monta kertaa todettu vähintäänkin yhtä laadukkaaksi kuin ketjun muutkin ravintolat. Olutvalikoima on laaja ja valikoimaa löytyy runsaasti niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin merkeistä. Paljon erilaisia siidereitä on myös edustettuina perus goldencapien lisäksi, josta paljon plussaa. Henkilökunta on tuttuun tapaan asiantuntevaa ja ystävällistä, pöydät siivotaan tyhjistä tuopeista nopeasti ja paikka on muutenkin siisti sisältä. Tällaisissa istuskelubaareissa on hyvä lisä se, että pelivalikoima on myös melko kattava ja vaihtoehtoja löytyy aina klassisesta Monopolista tietovisailuihin asti. Hyvä paikka tulla istumaan alkuiltaa kavereiden kanssa.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
7
Sini K.

Sopii miehille ja oluenystäville. Laajat olutvalikoimat ja kausittain vaihtuvia erikoisoluita. Perus baaritunnelma, hiukan geneerinen. Tennispalatsi on oiva paikka kaikenlaisille ravintoloille ja baareille, sillä sen yhteydessä liikkuu massoittain ihmisiä elokuviin ja töihin Kampin eri liikkeisiin. William K:ssa voit istahtaa alas leffan jälkeen ja maistella oluita porukalla. Myös hyviä englantilaisia ja irlantilaisia omenasiidereitä löytyy ja näitä voin suositella lämpimästi. Esimerkiksi Magners on maistamisen arvoista!

Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Ylihinnoiteltu
9
Antti K.

Mukava "pikkumesta" hyvällä valikoimalla. Sopii etenkin sille "yhdelle" työpäivän jälkeen.

Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen
8
Alexander F.

Här kan man dricka sin öl. Tennispalatsets William K representerar en ganska typisk ölrestaurang i S-kedjan, vilket ju inte nödvändigtvis är dåligt. Så som dess syskon är framför allt ölutbudet mycket brett och vill man ha t.ex. en whisky finns det också en hel del att välja mellan. Läget är ypperligt t.ex. för att sticka in sig på ett par stop före man går på bio. Vill man bara ha en enkel öl finns det dock passligare -eller framför allt billigare- ställen. Har man råd är detta ändå ett ypperligt ställe för att unna sig några goda kvalitetsöl och t.ex. äta en rejäl toast som man garanterat blir mätt på.

Paras olutvalikoima Ylihinnoiteltu
7
Johannes J.

Ihan mukava S-ketjun tusinabaari. Williamin intohimona ovat pöydille levitetyt imeväiset matot, jotka keräävät syljen, oluen, viinin, virtsan, oksennuksen, pölyn, tuhkan ja melun, joita ihmiset jääväämättä humaltuessaan tuottavat. Tällaiset heijastamattomat pinnat ovat melunhallinnassa käteviä, mutta niiden koskeminen vaatii hieman itsehillintää (ja kasvattaa vastustuskykyä!) Oluita on aika paljon, ja esim. viskiolut oli itselleni uusi yllätys. Viskilista on myös varsin kattava. Hinnat kattavat kuitenkin vain ylemmän neljänneksen ja viikon ruokaostoksilla saa n. 3 olutta. Mikä kyllä riittääkin viikossa, ei tämä niin viihtyisä ole. Niin, ja S-ryhmän niljakas logo takaa huonolaatuiset ruoat täälläkin.

Rentoutumaan töiden jälkeen Ylihinnoiteltu
6
Moona K.

Helsingin keskustan paras pubi. Sijainti tällä baarilla on erinomainen ja osaksi siitä syystä sieltä on välillä vaikeaa löytää vapaata pöytää. Tänne on onnistuttu luomaan rehellinen pubi-tunnelma omalla twistillä. Käymme usein porukalla pelailemassa täällä lautapelejä, joita löytyykin kattava valikoima. Juomat ovat normaalihintaisia, mutta erikoisoluet hintavampia. Valikoima vaihtelee jonkin verran. Baarin henkilökunta on huumorintajuista ja asiantuntevaa. Iso plussa siitä, että musiikki ei soi liian kovalla. Paikka soveltuu siis erinomaisesti keskusteluun, rentoutumiseen ja miksei vaikka lehtien lukemiseenkin.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Rentoutumaan töiden jälkeen
9
Kalle F.

Sopeutuu keskustelulle drinkin äärellä toisin kuin monet baarit alueella. Juomavalikoima on hyvä ja siihen kuuluu erikoisuuksia jotka vaihtelevat ajan myötä. Sisustus on mukavan kodikas ja kaikesta, asiakkaisiin myötä, huomaa että tänne tullaan nauttimaan rauhallista aikaa ystävien kesken. Baarinpitäjät ovat ammattimaisia ja osaavat työnsä. Kaltaiseni asiakas todella arvostaa asioita kuten juomien oikeaoppista kaatamista, siinä tuntee heti saavansa rahallensa vastinetta enemmän. William K. On baari johon palaa mielellään.

Drinkille, Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
9
Pia J.

Great location, great service and great atmosphere! I keep coming back to this place because of its good beer and cider selection and reasonable prices. If you get the munchies during your drinking, I recommend you getting one of their huge toasts (pricey, but easy to share with friends!). Might be crowded during weekends so I recommend getting there in time if you want a table. The other thing I appreciate about this bar is that their music is good and not too loud, just perfect for hanging out and talking to your friends without having to raise your voice.

Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
9
Jori J.

Tennarin William K. on Rotterdamin lisäksi toinen hyvä vaihtoehto olutmaisteluun. Valikoima on melko laaja ja tilaa riittää isommallekin porukalle. Kausituotteet ovat hyviä ja usein tarjolla on myös erikoisia siidereitä. Hintataso on Kampin normin mukainen eli melko kallis.

Henkilökunta on ystävällistä, opiskelijamyönteistä ja asiantuntevaa. Läpän heittäminen on sallittua.

Sopii leffan jälkeen yksille menemiseen ja pidempiaikaiseen hengailuun niin kaksin kuin porukassakin. Pidempään hengaillessa saa nälän yllättäessä paikasta myös pientä purtavaa, lähinnä snackplaten muodossa.

Voi suositella hyvän oluen ja siiderin ystäville.

Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
8
Toni L.

Todella suuri olut valikoima. Mukava palvelu ja lautapelivalikoima. Hinnat hieman korkeammat.

9
Scoopshot

Hyvää helsinkiläistä pubitasoa. Real-ale puuttuu.

7

Miksi juuri tänne?

1. Rentoutumaan töiden jälkeen
2. Paras olutvalikoima
3. Aitoa kapakkatunnelmaa
4. Drinkille

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta