6,4 Shell Helsinki Itäkeskus, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Huoltoasema-kategorian 32. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Maria K.

Tänne on autolla helppo tulla, avoinna aina ja valikoimissa on jonkin verran elintarvikkeita ja hodariruokaa saa ympäri vuorokauden. Henkilökunta on pääsääntöisesti ystävällistä ja ihan jees, ruuhkan aikana hodarit voivat mennä sekaisin... WC on pieni, mutta aivan siisti.

Auki 24 h
6
Mikko H.

Shell on auki 24 tuntia ja sieltä voi hakea elintarvikkeita, kalliiseen hintaan kylläkin. Kun kävin yötyövuoron jälkeen pesemässä autoa täällä (-50% 21-06) ei pesulaite suostunut käynnistymään joten sain koodin joka toimii mihin aikaan vain. Kahvitkin olisi tarjottu mutta olin menossa nukkumaan joten jäi väliin.

Auki 24 h, Hinta-laatusuhde pesuissa kohdallaan Hinta kohdallaan
7
Tuuli V.

Palvelutankkaus - siinä syy asiointiini Shellillä. Rankan päivän jälkeen ajoin Itäkeskuksen Shellin pihaan ajatellen, kuinka hienoa on, että ei tarvitse nousta autosta, vaan joku muu tankkaa auton puolestani. Reipas, mukava, erittäin ystävällinen mies tulikin heti täyttämään tankkiani. Aivan mahtava juttu, tästä tulee vakiobensikseni, ajattelin. Kunnes työntekijä antoi minulle kuitin ja pyysi menemään sisälle maksamaan. Eih, jouduin kuitenkin nousemaan autosta. Päivä pilalla! Erittäin kalliin bensan lisäksi kassalla sai maksaa vapaaehtoisen euron palvelumaksun, jonka tietysti maksoin, sillä olin silti erittäin tyytyväinen miehen tarjoamaan palveluun - paraikaa hän pesi autoni tuulilasia. Seuraavan kerran aion kuitenkin asioida vasta sitten, kun voin istua penkissäni koko palvelutapahtuman ajan.

Tankkauspalvelu Ylihinnoiteltu
5

Miksi juuri tänne?

1. Auki 24 h
2. Hinta-laatusuhde pesuissa kohdallaan
3. Tankkauspalvelu

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta