7,1
Hesburger Helsinki Tennispalatsi, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 101. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Tennispalatsin Hesburger on aika iso pikaruokaravintola Kampin kauppakeskuksen ja Kampin metron, sekä tietysti Tennispalatsin välittömässä läheisyydessä. Ruoka on hyvää, kuten kaikissa standardiheseissä, mutta mielestäni ylihinnoiteltua, ikävä on maksaa 10 euroa nykyhampurilaisateriasta. Paikka on kohtuullisen viihtyisä.

Krapularuokaa, Laadukkaat raaka-aineet, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
8

Jotenkin tämä Hese ei ole viihtyisä. Todella tilava kyllä, ehkä liiankin. Sisustuksen värit eivät inspiroi, päinvastoin masentavat: harmaata ja tummansinistä. Paikka on pimeä ja synkkä. Tiski on iso ja vilkkaimpinakin aikoina palvelu toimii hyvin - monta kassaa auki ja ruoat saa kohtuullisen nopeasti. Tämä Hese sijaitsee samassa rakennuksessa leffateatterin kanssa, mikä on kätevää. Sopii siis tulla ennen leffaa tai leffan jälkeen syömään. Sopii tulla muuten vain istuskelemaan ja herkuttelemaan donitsilla leffaa odotellessa.

Krapularuokaa, Kunnon mättöä, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
5

Tennispalatsin Hesessä on ihan oma tunnelmansa. Onneksi siis verrattuna muihin pikaruokapaikkoihin. Se sijaitsee elokuvateatterin kanssa samassa rakennuksessa, joten täällä on kätevä käydä syömässä ennen tai jälkeen leffan. Sijainniltaan tämä on myös rauhaisampi kuin lähialueen katutasossa olevat pikaruokapaikat. Ison ja avaran vähän myös hallimaisen Hesen Ikkunapaikoilta voi tarkkailla Kampintorin tapahtumia.

Hesburgerin ruoka on samaa kuin muissakin Heseissä. Kyllä sitä kiireessä syö jos on nälkä.

Krapularuokaa, Kunnon mättöä Hinta kohdallaan
8

Tennispalatsi Hesburger on ehkä kaupungin paras hampurilaispaikka. Sen sijainti on täydellinen: ravintola on aivan Kampin tuntumassa, mutta silti rauhallinen. Ohikulkijoita ei juurikaan näy, joten mikäli ruokatauon ajoitus ei ole mennyt täysin pieleen, saa hampurilaisista nauttia kohtuullisen rauhassa. Harmillista Hesburgerissa on se, ettei yksittäisten hampurilaisten ostaminen ole oikeastaan kannattavaa, vaan kaikki kannttaa ostaa aterioina. Laatu pääsee kuitenkin välillä yllättämään, sillä Hesessä kaikki ei aina maistu pelkältä grilli- ja roskaruualta.

Krapularuokaa, Kunnon mättöä, Pientä naposteltavaa Hinta kohdallaan
6

Tennispalatsin Hesburger on varmaan Helsingin Heseistä se mitä olen eniten käyttänyt (tosin Assemblyjen takia Hartwall-areenan paikka voi mennä yli). Jonoja ei yleensä ole liikaa ja tilaa on hyvin.

Hesburgerin hampurilaiset ovat hiukan Mäkkärin tuotteita kalliimpia mutta itse pidän niistä myös enemmän. Hesen purilaisissahan on se jakava tekijä, että niissä on paljon majoneesia, mutta omasta mielestäni kastikkeita ei voi olla ikinä liikaa. Hese saa myös pisteitä Megahampurilaisesta (ja Gigasta silloin kun se on valikoimissa), sillä muut hampurilaiset ovat lähinnä suupaloja.

Kunnon mättöä Hinta kohdallaan
7

Yksi parhaista Hesburgereista
Sijaintinsa puolesta Tennarin Hese on lähes täydellinen. Toki elokuvakansa täyttää paikan aika nopeasti, mutta päivisin (vaikka lounastauolla) paikka on oikein näppärä. Jonottaa ei juurikaan tarvi, töissä on aina riittävä määrä henkilökuntaa ja asiakaspaikkoja on yllinkyllin. Telkkareissa pyörivistä trailereista saa pientä tekemistä syömisen lomassa. Sapuska on taattua Hese-laatua. Tennarin Hese on ehdottomasti varteenotettava ehdokas, jos etsii päivällä kätevää ruokapaikkaa. Iltaisin ja viikonloppuisin saattaa olla vähän heikompi vaihtoehto.

Kunnon mättöä
8

Hesburgerissa on hyvää kaikki paitsi liika majoneesi! Periaatteessa kannatan Suomalaista pikaruokayrittäjää - ostan mielelläni kotimaiselta ketjulta mutta vain ilman majoneesia. Sitä on aina liikaa, mutta nämähän ovat makuasioita. Kilpailijoihin verrattuna verrattaen arvokas, muttei myöskään niin geneerinen ja liukuhihnamainen kuin McDonalds. Hesellä voi valita myös tortillan tai salaatin ja kahvileipiä, sekä hyviä kahveja. Hesburger Tennispalatsi sijaitsee myös loistavasti leffateatterin kyljessä. Sijainti optimaalinen pikaruokaravintolalle.

Kunnon mättöä Ylihinnoiteltu
7

On hyvä juttu, että Tennispalatsin yhteydessä on useampi pikaruokaa tarjoava yritys, jotta ennen elokuvien alkamista syntyvät jonot jakautuvat tasaisemmin ja asiakkailla on valinnanvaraa. Valitettavasti Tennispalatsin Hesburgerissa on välillä melko pitkät jonot ja asiakaspaikkojakin voisi olla hieman enemmän. Ravintola tarjoaa normaalin ketjuidentiteettinsä mukaisesti hampurilaisia, ranskalaisia, virvoitusjuomia, kahveja, salaatteja sekä kanatuotteita. Palvelu on reippaan ystävällistä, mutta paikka ei houkuttele viihtymään kovin pitkään. Hintataso on edullinen.

Kunnon mättöä, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Tennispalatsin Hesburgerissa on tarjolla perus heseruokaa lyhyellä odottelulla. Ongelmana tälle hesburgerille kuitenkin muodostuu sen sijainti ja ennen suosittujen elokuvien alkamista jonot ovat ajoittain huomattavan pitkiä ja ruokaa saa odottaakin hermostuttavan pitkään. Yleensä ruoan kuitenkin ehtii tilata ajoissa, mutta joskus jonot ovat aivan liian pitkiä. Kuitenkin jonojen kausittaisen luonteen vuoksi tänne voi poiketa vaikka muuta asiaa Tennispalatsiin ei olisikaan sillä elokuvien jo pyöriessä pääsee näppärästi kassalle käytännössä suoraan ja purilaisen saa eteensä hyvin nopeasti.

Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
6

Miksi juuri tänne?

1. Kunnon mättöä
2. Krapularuokaa
3. Ystävällinen henkilökunta
4. Laadukkaat raaka-aineet
5. Pientä naposteltavaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta