8,5 Helsingin kaupunginkirjasto Oulunkylän kirjasto, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kunnat-kategorian 7. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Noora K.

Oulunkylän kirjasto on moderni tiedon ja tarinoiden lähde keskellä idyllistä ja hyvien yhteyksien päässä olevaa Oulunkylää. Oulunkylän kirjastossa järjestetään monipuolisesti erilaisia tapahtumia vuoden ympäri, edellä mainitusta mainittakoon esim. Kirjastoklubi. Lisäksi perheen pienimmät on otettu huomioon palveluja suunniteltaessa: tasaisin väliajoin Oulunkylän kirjastossa järjestetään satutuokioita (tällä hetkellä kesätauolla). Asiakaspalvelu on kirjastossa sujuvaa ja henkilökunta kohteliasta ja ystävällistä: asiakasta neuvotaan niin hyvin kuin tilanne sallii. Kirjaston kirjat ovat selvästi esillä ja niiden löytäminen ei ole hankalaa selkeän yleisilmeen ansiosta. Oulunkylän kirjasto on remontoitu ja uuden yleisilmeen lisäksi on pyritty ottamaan huomioon myös esteettömyys ja viihtyvyys entistä paremmin, mm. runsaalla värien käytöllä ja hyllyjen paremmalla asettelulla. Opiskelijoiden iloksi Oulunkylän kirjastosta löytyy myös hiljainen lukusali, jossa on mahdollisuus lukea esim. pääsykokeisiin. Mitä tulee hintoihin, varatut aineistot jotka on tilattu kirjastoon henkilön lainattavaksi maksavat 50snt/teos, muutoin asiointi ja lainaaminen on ilmaista. Oulunkylän kirjaston aukioloajat ovat ma-to: klo 9-20, pe: 9-18, la-su: kiinni.

9
Ilona M.

Oulunkylän kirjasto remmontoitiin muutama vuosi sitten ja aiemminkin viihtysä kirjasto on saanut modernimman ilmeen. Täällä on hyvä valikoima kaunokirjallisuutta ja musiikkia sekä vieraskielistä kirjallisuutta ja lastenkijoja. Kaiken kaikkiaan viihtyisä kirjasto

9

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta