8,3
Meze Point, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 161. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Söimme ystävämme kanssa Mezelautaset. Annos oli sopivan kokoinen eikä paikasta tarvinut lähteä nälkäisenä. Mezet olivat oivaltavia ja monipuolisia, ja myös kasvisyöjä saa vatsansa täyteen. Henkilökunta on ystävällistä ja vitsikästä ja palvelu melko nopeaa. Tilat tosin eivät ole järin suuret, joten en tiedä kuinka helppoa paikasta on saada viikonloppuisin pöytä.

Ravintola pärjää ehdottomasti luokassaan, ja turkkilaiset tapakset ovat mukavaa vaihtelua espanjalaisiin, joita löytyy jo hyvin monesta paikasta Helsingistä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka!

Eksoottista, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
9

Välimerellinen tunnelma syntyi jo heti ovella, kun meidät toivotettiin tervetulleiksi. Viihtyisässä ravintolassa on kotoisa vaikkakin fiini tunnelma, jonka maukas ruoka kruunaa. Tapasvalikoimalautanen oli parasta antia tämän tyylisissä ravintoloissa pitkään aikaan. Kylmät ja lämpimät tapakset olivat sopivassa molemmat hyviä, raaka-aineet tuoreita ja maut aitoja, aivan kuten Kreikassa. Tarjoilija antoi myös hyvän viinisuosituksen. Myös jälkiruuat olivat suussasulavia, ja baklava oli parasta Suomessa saamaani. Hieman lisätilaa ja kauniimpi näköala ravintolan ikkunasta ulos eivät olisi pahitteeksi, mutta muuten puitteet, palvelu ja ruoka ovat hintansa arvoiset.

Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9

Kevyen välinmerellistä tunnelmaa Helsingin ytimessä. Meze point loi heti alkuun laadukkaan ja ystävällisen tunnelman. Ruokalistalta löytyy kattava valikoima erilaisia välimeren herkkuja sekä monipuolisia Meze lautasia, joissa on tapas tyylisesti pieni suupala useampaa ruokalajia. Meze lautanen on erinomainen tapa tutustua välimeren monipuoliseen ruokakulttuuriin pikkurahalla. Loistava paikka istahtaa rentoutumaan työkavereiden kanssa töiden jälkeen pienen naposteltavan ja edullisen viinilasin ääreen.

Isommalla porukalla, Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet Hinta kohdallaan
8

Lisäys allaolevaan vanhaan arvioon: viime kerralla palvelu tökki ja jotkin annokset olivat loppuneet. Taso ei lähelläkään entistä.

vanha arvio:
Yksi parhaista "oman rahan paikoista" Helsingissä. Herkullisia mezejä, edullista viiniä. Raaka-aineet tuoreita ja laadukkaita. Palvelu myös erinomaista. Suosittelen!

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla, Kevyttä ja terveellistä Hinta kohdallaan
6

Miksi juuri tänne?

1. Kevyttä ja terveellistä
2. Laadukkaat raaka-aineet
3. Isommalla porukalla
4. Makunautintoja ja elämyksiä
5. Bisnestapaaminen
6. Eksoottista

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta