8,2 Meze Point, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 224. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Tinja V.

Söimme ystävämme kanssa Mezelautaset. Annos oli sopivan kokoinen eikä paikasta tarvinut lähteä nälkäisenä. Mezet olivat oivaltavia ja monipuolisia, ja myös kasvisyöjä saa vatsansa täyteen. Henkilökunta on ystävällistä ja vitsikästä ja palvelu melko nopeaa. Tilat tosin eivät ole järin suuret, joten en tiedä kuinka helppoa paikasta on saada viikonloppuisin pöytä.

Ravintola pärjää ehdottomasti luokassaan, ja turkkilaiset tapakset ovat mukavaa vaihtelua espanjalaisiin, joita löytyy jo hyvin monesta paikasta Helsingistä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka!

Eksoottista, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
9
Juliana H.

Tästä turkkilaisesta ravintolasta saa suussa sulavaa humusta ja kaikennäköisiä herkullisia lihavartaita, kebabia ym. Kasvisyöjätkin voivat tulla nauttimaan vaikkapa välimeren vihannesruokia. Turkkilaiset jos kukaan osaavat valmistaa munakoisoa. Palvelu on ok, sujuu suomen kielellä. Menusta saa selvää, mutta kaipaisi vähän oikolukua. Kesällä voit herkutella terassilla.

Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet, Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä, Bisnestapaaminen, Eksoottista
9
Elisa L.

Välimerellinen tunnelma syntyi jo heti ovella, kun meidät toivotettiin tervetulleiksi. Viihtyisässä ravintolassa on kotoisa vaikkakin fiini tunnelma, jonka maukas ruoka kruunaa. Tapasvalikoimalautanen oli parasta antia tämän tyylisissä ravintoloissa pitkään aikaan. Kylmät ja lämpimät tapakset olivat sopivassa molemmat hyviä, raaka-aineet tuoreita ja maut aitoja, aivan kuten Kreikassa. Tarjoilija antoi myös hyvän viinisuosituksen. Myös jälkiruuat olivat suussasulavia, ja baklava oli parasta Suomessa saamaani. Hieman lisätilaa ja kauniimpi näköala ravintolan ikkunasta ulos eivät olisi pahitteeksi, mutta muuten puitteet, palvelu ja ruoka ovat hintansa arvoiset.

Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Timo S.

Kevyen välinmerellistä tunnelmaa Helsingin ytimessä. Meze point loi heti alkuun laadukkaan ja ystävällisen tunnelman. Ruokalistalta löytyy kattava valikoima erilaisia välimeren herkkuja sekä monipuolisia Meze lautasia, joissa on tapas tyylisesti pieni suupala useampaa ruokalajia. Meze lautanen on erinomainen tapa tutustua välimeren monipuoliseen ruokakulttuuriin pikkurahalla. Loistava paikka istahtaa rentoutumaan työkavereiden kanssa töiden jälkeen pienen naposteltavan ja edullisen viinilasin ääreen.

Isommalla porukalla, Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet Hinta kohdallaan
8
Arto M.

erittäin maistuvaa sapuskaa. hyvää kahvi ja mukavaa palvelua. humus erityismaininnan arvoinen.

Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet, Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä, Bisnestapaaminen, Eksoottista
9
Aki K.

Ihan hyvä pikaruokala. Ilmainen internetyhteys. Nopeaa palvelua ja ruoka ihan hyvää.

Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet, Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä, Bisnestapaaminen, Eksoottista
7
Sampo K.

Lisäys allaolevaan vanhaan arvioon: viime kerralla palvelu tökki ja jotkin annokset olivat loppuneet. Taso ei lähelläkään entistä.

vanha arvio:
Yksi parhaista "oman rahan paikoista" Helsingissä. Herkullisia mezejä, edullista viiniä. Raaka-aineet tuoreita ja laadukkaita. Palvelu myös erinomaista. Suosittelen!

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla, Kevyttä ja terveellistä Hinta kohdallaan
6
Tommi T.

Todella hyvä lähi-itätyyppi lounasbuffet! Paikka varsin täynnä mutta mene jos mahdut!

Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet, Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä, Bisnestapaaminen, Eksoottista
9

Miksi juuri tänne?

1. Kevyttä ja terveellistä
2. Laadukkaat raaka-aineet
3. Isommalla porukalla
4. Makunautintoja ja elämyksiä
5. Bisnestapaaminen
6. Eksoottista

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta