8,2
Alepa Mannerheimintie, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 27. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

14 arviota | Kerro kokemuksesi

Ainoa syy poiketa tähän antiikkikauppaan on aukiolo, tuoreita ei ole kuin koivuhalot ja nekin on loppu. Henkilökunta ei tiedä mitään eikä edes ole kiinnostunutta. Tyhjän saa pyytämättäkin.

1

Alepan aukiolo on loistava, kiva tietää, että nälkä ei pääse yllättämään.Henkilökunta on asiallista, ystävällistäkin ja tervehtii. Alepan kannattaisi ehkä lisätä vielä valikoimaa, niin laajeneva asiakaskunta kyllä ostaisi ne pois hyllyistä.

Auki 24 h, Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Hyvä palvelu ja riittävän laaja valikoima.

Auki 24 h, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Hyvä palvelu, laaja valikoima. Vihannekset ovat aina tuoreita. Henkilökunta on erittäin auttavaista ja kilttiä. Kauppa on siistissä kunnossa. Huono asia on nämä jonot jotka saattavat kestää kymmeniä minuutteja pahimmillaan. Parasta tässä on tämä ympärivuorokautinen aukiolo.

Auki 24 h, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10

iso plussa tietysti ympärivuorokautisesta aukio-olosta. Tavaran vaihtuvuus on ilmeisesti suurta, joten tavarat ovat usein tuoreita. Hedelmät ja vihannekset ovat yleensä hyväkuntoisia. Yleisesti leipävalikoima Alepoissa on huono, ja niin myös tässä Alepassa. Henkilökunta on leppoisaa, ja kauppa on siistissä kunnossa. Valitettavasti kauppa on kuitenkin kiinni aina pyhäpäivinä, mikä yllättää usein minutkin siinä vaiheessa kun kävelen sinne esim. äitienpäivänä. Lisäksi sinne kertyy usein pitkiä jonoja työpäivän päättymisen aikaan.
hinnat ihan tavalliset kuin muissakin.

Auki 24 h, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

* Red Delicious -Luomu omenia yleensä hyllyssä. NAM. Tutkitusti terveellisin omenalajike.

* Ei ole lähellekään 24h. Miksi eivät pidä KIOSKI-moodissa pyhäpäivinä lain kiertämiseksi?
Jos voisin, painaisin miinus-peukaloa, että EI OLE 24h auki. Toisin kuin Eläintarhan Neste, se on!

Pieni ja edullinen Hinta kohdallaan
8

Suht iso Alepa ja laaja valikoima ruokaa. Alepan pitäisi olla 24/7 auki, mutta Suomessa kun olemme, ei se siltikään IHAN ympäri vuoden ole jatkuvasti auki. Siinä mielessä pienoinen pettymys, koska jos iskee urgentti hätä ja pakko saada ruokaa, muistan 24h Alepan. Sitten kun saavun paikalle, se onkin kiinni.

Auki 24 h, Edulliset hinnat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
8

Lähikaupaksi erittäin hyvä, iso plussa tietysti ympärivuorokautisesta aukio-olosta. Tavaran vaihtuvuus on ilmeisesti suurta, joten tavarat ovat usein tuoreita. Hedelmät ja vihannekset ovat yleensä hyväkuntoisia. Yleisesti leipävalikoima Alepoissa on huono, ja niin myös tässä Alepassa. Henkilökunta on leppoisaa, ja kauppa on siistissä kunnossa. Valitettavasti kauppa on kuitenkin kiinni aina pyhäpäivinä, mikä yllättää usein minutkin siinä vaiheessa kun kävelen sinne esim. äitienpäivänä. Lisäksi sinne kertyy usein pitkiä jonoja työpäivän päättymisen aikaan.

Auki 24 h, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Tämä Alepa on 24h auki ja siksi erittäin kätevä myöhään töissä oleville. Kauppa sijaitsee keskeisellä paikalla ja hyödyttää näin varmasti monia. Mielestäni liike ei ole erityisen ahdas vaan käytävät ovat tilavat ja asiat löytyvät helposti. Valikoima on suhteellisen hyvä pikkukaupaksi. Henkilökunta on aina ollut erittäin ystävällistä ja avuliasta. Tästä pitää kiittää heitä, sillä voin kuvitella, että yömyöhään asioivat asiakkaat eivät kaikki ole niitä helpoimpia asiakkaita. Suosittelen kaikille, jotka eivät tarvitse mitään kovin erikoista mutta ehkä hieman erikoisempaan aikaan :)

Auki 24 h, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Alepa on aina auki, siitä pisteet! Täällä Alepassa on pieneksi ruokakaupaksi kohtuulliset valikoimat ja sijainti on keskeinen. Täällä saat myös takuuvarmasti kivaa asiakaspalvelua. Yöaikaan toiset asiakkaat saattavat olla epäilyttäviä, mutta sama toistuu kaikissa myöhään auki olevissa kaupoissa. Alepoiden konsepti on tarpeellinen ja ainoa laatuaan Suomessa tavallisilla ruokakaupoilla, Yhteentoista asti auki olevat kaupat ovat ainakin itselleni tarpeellisia. Hedelmävalikoimat, leipävalikoimat ja juomavalikoimat ovat tässä alepassa kohdallaan. Aika pieni kauppa mutta lähikauppana valikoimillaan erittäin toimiva.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Mannerheimintien Alepa on pieni mutta mainio kauppa. Sen ehdoton valtti on, että se on auki ympäri vuorokauden. Tosin kaikkina pyhinä se ei ole auki, vaan silloin on turvauduttava vaikkapa Kampin K-supermarkettiin, jos jotain on unohtunut ostaa. Yleisilme on hieman nuhjuinen, mutta tuotevalikoima varsin hyvä, hinnat ovat ok ja henkilökunta on oikein ystävällistä. Kassajonot pysyvät aisoissa kiireisinäkin aikoina, kun käytössä on useampi kassa. Olen siis tyytyväinen että juuri tämä kauppa sattuu olemaan lähikauppani! Ja vaikka ei olisi ihan lähikauppakaan, niin loistavien liikenneyhteyksien varrella joka tapauksessa.

Auki 24 h, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Tämä 24 h auki oleva ruokakauppa on pelastanut muutamia kertoja – erityisesti silloin, kun ruuanlaittopuuhissa on huomattu jonkun olennaisen ruoka-aineen puuttumisen. Täällä on yllättävän hyvä valikoima, vaikka kauppa on pieni. Parasta tässä ruokakaupassa on sijainti ja tietenkin se, että Alepa on auki ympäri vuorokauden. Ulkoasultaan kauppa on vähän nuhjuinen. Korkeat hyllyt ja kapeat käytävät saattavat vähän ahdistaa ja sen takia en täällä mielelläni isoja ruokaostoksia tekisikään. Hintatasoltaan Alepa on varsin normaali. Täällä on myös ystävällinen henkilökunta.

Auki 24 h, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Auki 24h. Ystävällinen palvelu. Yllättävän laaja valikoima pienksi lähikaupaksi.

Auki 24 h, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Aivan loistava asiakaspalvelu! Sekä nuoria että vanhoja, eri kulttuurien kasvattamia kassahenkilöitä ja palvelevat aina erittäin ystävällisesti. Tällaista asiakaspalvelua harvoin saa! Lisäksi valikoima hyvää perustasoa, tuoreet vihannekset ja hedelmät sekä leivät. Lisäksi auki 24 h ja vaikka ihmisiä usein paljon, myös kassoja on useita ja palvelu nopeaa.

Auki 24 h, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10

Miksi juuri tänne?

1. Auki 24 h
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Tuoreet vihannekset ja hedelmät
4. Edulliset hinnat
5. Kattavat valikoimat
6. Perustuotteet nopeasti
7. Ei jonoja
8. Pieni ja edullinen

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta