7
Halonen Helsinki Itis, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 157. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Ostin täältä todella hyvällä alennuksella kahdet kengät. Toiset olivat gore-tex juhlakengät ja toidet taas bugatti-merkkiset tennarit. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä, heti tultiin palvelemaan. Kaupan alakerrassa on retki- ja ulkoilupuoli josta olen tehnyt hyviä löytöjä.

Asiantunteva palvelu, Erikoisuuksia, Monipuolinen kokovalikoima Erinomainen
8

Halosessa on kattava valikoima naisten ja miesten laatuvaatteita. Iltapuku-/juhla-osasto on todella laaja ja monipuolinen, mutta myös erittäin hintava. Arkivaate osasto on mielestäni aika mummomainen. Harvoin löydän sieltä itselleni mitään, koska kaipaisin jotain nuorekkaampaa. Lähinnä vierailenkin Halosen todella valtavassa kenkä-osastossa, jossa fiksua mielestäni on, että kengät on lajiteltu kokojen mukaan. Tarvitsee vain etsiä oman kokonsa hylly ja sieltä sitten lähteä metsästämään oikeaa väriä tms.

Asiantunteva palvelu, Monipuolinen kokovalikoima Ylihinnoiteltu
6

Halosessa on kattava valikoima vaatteita ja jalkineita naisille, miehille ja lapsille. Yleisilme liikkeessä ei ole supermuodikas tai kaikilta osin edes kovin viihtyisä. Keskikerroksen sisäänkäynnin ovat vallanneet kengät, alakerran urheilu ja yläkerran vaatteet, karkeasti ottaen. Valikoima on mielestäni aika kattava. Itiksestä ei kovin monesta liikkeestä saa esim. naisten juhlamekkoja, joten juhlavaateosasto yläkerrassa on äärimmäisen hyvä. Naisten kenkäosasto on laaja ja meitä isokenkäisiä on muistettu siten, että isot koot ovat omassa hyllyssään. Kerrankin kenkien katselu on jopa jossain määrin miellyttävää!

Monipuolinen kokovalikoima Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Monipuolinen kokovalikoima
2. Asiantunteva palvelu
3. Erikoisuuksia

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta