7,3 Halonen Helsinki Itis, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 163. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Maria K.

Kahden kerroksen myymälä Itiksessä keskeisellä paikalla. Naisten osastolta ja kenkäosastolta en ole mitään löytänyt, mutta miesten puoli on todellakin mieleeni, koska mieheni ei juurikaan osta esim. paitoja itse. Paitavalikoima on todella hyvä: värejä ja kokoja on monipuolisesti ja jatkuvasti myös hyviä tarjouksia laatupaidoista. En ole yhtään kertaa käynyt, ettei mukana olisi ainakin pari parempaa pukupaitaa hyvin edullisesti lähtenyt mukaani. Myös frakin varaosia (esim. solmukkeita) löytyy erittäin edulliseen hintaan heti.
Tuotteet ovat hyvin ja selkeästi esillä, hinnoittelu on yksiselitteistä ja tarjoukset merkitty hyvin.

9
Mikko H.

Ostin täältä todella hyvällä alennuksella kahdet kengät. Toiset olivat gore-tex juhlakengät ja toidet taas bugatti-merkkiset tennarit. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä, heti tultiin palvelemaan. Kaupan alakerrassa on retki- ja ulkoilupuoli josta olen tehnyt hyviä löytöjä.

Asiantunteva palvelu, Erikoisuuksia, Monipuolinen kokovalikoima Erinomainen
8
Juliana H.

Halonen ei vain inspiroi, ainakaan minua. Toisaalta se saattaa yllättääkin. Esim. täältä löydät Triumphin merkkisiä alusvaatteita, mikä on harvinaisuus. Muuten tämä tylsähkö kauppa voisi olla iäkkäämpien rouvien ykkönen. Hinnat ovat kohtuullisia ja vaatimattoman näköisiä tummia vaatteita moneen lähtöön. Toisaalta myös nuorempi lady voisi tulla tänne esim. juhlamekko- tai kenkäostoksille. Niitä on ihan hyvä valikoima, varsinkin kenkäosastolta löytyy hyviä brändejä jonkin verran. Kannattaa poiketa.

7
Sonja K.

Ehdoton valinta juhlavaatteiden hankintaan, iltapuvuista alkaen. Myös kenkävalikoimat on hyvät, mutta muuten käyttövaatepuoli on pääosin "tätimäistä".

7
Sini K.

Halosessa on kattava valikoima naisten ja miesten laatuvaatteita. Iltapuku-/juhla-osasto on todella laaja ja monipuolinen, mutta myös erittäin hintava. Arkivaate osasto on mielestäni aika mummomainen. Harvoin löydän sieltä itselleni mitään, koska kaipaisin jotain nuorekkaampaa. Lähinnä vierailenkin Halosen todella valtavassa kenkä-osastossa, jossa fiksua mielestäni on, että kengät on lajiteltu kokojen mukaan. Tarvitsee vain etsiä oman kokonsa hylly ja sieltä sitten lähteä metsästämään oikeaa väriä tms.

Asiantunteva palvelu, Monipuolinen kokovalikoima Ylihinnoiteltu
6
Meri L.

Halosessa on kattava valikoima vaatteita ja jalkineita naisille, miehille ja lapsille. Yleisilme liikkeessä ei ole supermuodikas tai kaikilta osin edes kovin viihtyisä. Keskikerroksen sisäänkäynnin ovat vallanneet kengät, alakerran urheilu ja yläkerran vaatteet, karkeasti ottaen. Valikoima on mielestäni aika kattava. Itiksestä ei kovin monesta liikkeestä saa esim. naisten juhlamekkoja, joten juhlavaateosasto yläkerrassa on äärimmäisen hyvä. Naisten kenkäosasto on laaja ja meitä isokenkäisiä on muistettu siten, että isot koot ovat omassa hyllyssään. Kerrankin kenkien katselu on jopa jossain määrin miellyttävää!

Monipuolinen kokovalikoima Hinta kohdallaan
8
Astrid V.

Hieman vanhahtavia vaatteita naisille ja miehille.

6
Arto M.

Hyviä perusvaatteita ja jalkineita. Palvelu kaikissa halosen liikkeissä erinomaista. Niin myös tässä.

7

Miksi juuri tänne?

1. Monipuolinen kokovalikoima
2. Asiantunteva palvelu
3. Erikoisuuksia

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta