8 Ravintola Kaivohuone, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Tilausravintola-kategorian 5. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Niina S.

Kaunis sijainti, mutta tyyris paikka. Täällä tulee käytyä maksimissaan kerran kesässä. Isot ja prameat tilat, terassilla on kauniina kesäiltana ja yönä mukava viettää iltaa ystäven kesken. Ruokaa täältä ei tosin taida edes saada, sopisi baari-kategoriaan paremmin.

Ylihinnoiteltu
7
Jaana H.

Helsingin ravintola Kaivohuone sijaitsee aika kaukana Helsingin keskustasta. Monet kehuvat sitä hyvänä illanviettopaikkana, ja sitä se onkin. Erityisen kivoja ovat olleet messut siellä, esimerkiksi hääaiheiset messut joissa kävimme. Sijainti Kaivohuoneella ei ole mielestäni paras mahdollinen, ja siellä tulee käytyä nykyään paljon harvemmin. Kesäterassi on kaunis ja hyvä paikka ottaa vaikka aurinkoa. Hintataso juomissa on aika korkea. Kesäisin siellä järjestetään juhlia, joissa on aina paljon väkeä ja ovat siis suosittuja.

Ylihinnoiteltu
6
Ivan T.

Ravintola kaivohuone on mielestäni illanviettopaikkana helsingin parhaimmistoa, siitä viis mitä monet ihmiset ovat siitä mieltä. Pinnallistahan meininki on, siitä ei epäilystäkään, mutta ihmiset ovat miellyttäviä ja juhlatuulella, nihkeilyä ei ole ja musiikkikaan ei ole huonoimmasta päästä. Kesäaikaan paikka pääsee oikeuksiinsa kun terassi on auki ja puitteet sisälläkään eivät aivan rumat ole. Keskiviikkoinen klubi on aivan loistava, suosittelen ihmisille jotka haluavat ottaa illan rennosti ja vaihtaa vapaalle.

9
Minna L.

Kaivohuone sijaitsee meren lähellä, ja kesäterassi on todella viihtyisä, ja aurinko paistaa siihen pitkään. Keskiviikkoisin Kaivohuoneelta voi löytää stadin vakiintuneita bilettäjiä - yleensä 18-21 vuotiaita. Varaudu jonottamaan yli tunnin ajan! Viikonloppuisin kaivohuoneella on korkeampi ikäraja, mikä näkyy asiakasmäärässäkin. Yön pikkutunneilla on todella hankalaa päästä kotiin, jos asuu kauempana. Raitiovaunut eivät kulje myöhään ja vaihtoehdoiksi jää kävellä/ ottaa taxi.

Ylihinnoiteltu
9
Suvi A.

Ravintola Kaivohuone on yksi Helsingin legendaarisimmista yökerhoista, joka avaa ovensa aina toukokuun paikkeilla ja järjestää hillittömiä bileitä koko kesän. Varsinkin keskiviikkoisin Somersby Beachpartyt houkuttelevat paikalle suuren määrän nuoria tanssimaan, nauttimaan kesäillasta ja kaivohuoneen tunnelmasta. Ulkona mutkitteleva jono saattaa herättää epätoivon tunteita, mutta jono liikkuu kuitenkin yllättävän nopeasti ja olet sisällä aivan hetkessä. Suuri ulkoterassi on varustettu lämpölampuilla, joskin kuumina kesäiltoina niille on harvoin käyttöä varsinkin kun ihmisiä on niin paljon, että tunnelma taatusti tiivistyy ilmankin. Baaritiskejä on useita ja on lähinnä tarjoilijasta kiinni kuinka nopeasti saat juomasi. Minun puolellani tiskiä tarjoilijalla oli liian kiire jutella ystävilleen ettei ehtinyt juurikaan tehdä töitä, joten siiderin saamiseen meni jonkin aikaa. Hintataso on paljon korkeampi kuin muissa samantyylisissä yökerhoissa, mutta Kaivohuoneen suosiota se ei saa laskemaan.

Ylihinnoiteltu
9
Laura J.

Kaivohuone avaa ovensa aina vapun aikoihin ja kuuluu Helsingin legendaarisimpiin yökerhoihin. Erityisen suosittuja ovat Kaivon keskiviikot, jolloin nuoret aikuiset kokoontuvat Kaivon lämpölampuilla varustetulle terassille kuulaina kesäiltoina. Sisällä tanssilattia ja useampi baaritiski, kun terassi jossain vaiheessa iltaa sulkeutuu. Pihalla myös pieni jacuzzi ja seurueille varattavia pöytiä. Iloinen, rento tunnelma, mutta myös suosittu näyttäytymispaikka etenkin lauantai-iltaisin. Viikonloppuisin jonot saattavat venyä pitkiksi.

Ylihinnoiteltu
9
Kimmo K.

Kaivohuoneen terassi on maisemiltaan ja sijainniltaan yksi Helsingin upeimmista. Aurinko paistaa tänne pitkään ja tämä on yksi parhaista paikoista tulla näyttäytymään ja näkemään. Sisällä Kaivohuonella on myöskin upeat puitteet juhlimiseen ja suurelle tanssilattialle sopii pyörähtelemään. Särön upeaan miljööseen tuovat paikan kanssa täysin ristiriidassa oleva drinkkien laatu, sillä tällaisessa paikassa joisi mielellään muutakin kuin nopeasti sutaistuja alkoholi + mixeri seoksia. Ainoa toimiva drinkki synkassa kaivohuoneen puitteiden kanssa on siten shampanja.

Ylihinnoiteltu
8
Mikko K.

Kaivohuoneen terassi tekee siitä yhden kesän parhaista illanviettopaikoista. Etenkin Kaivon kesäkeskiviikot ovat saavuttaneet jo legendaarisen maineen. Tästä johtuen aurinkoisina kesäiltoina kannattaakin varautua pitkiin jonoihin. Monesti terassi aukeaa jo kuuden aikoihin illalla. Tulemalla paikalle jo tuohon aikaan välttää jonot. Tällä taktiikalla ilta voi kuitenkin tulla kalliiksi, sillä Kaivohuoneen hinnat eivät ole sieltä halvimmasta päästä. HYvän kesäisen fiiliksen takia Kaivolla kannattaa kuitenkin vierailla ainakin kerran kesässä.

Ylihinnoiteltu
8
Jenni J.

Legendaarinen Kaivohuone perustettiin nykyiselle paikalleen jo vuonna 1838, joten on helppo sanoa että se on palvellut uskollisia asiakkaitaan jo pienen ikuisuuden. Kaivon kesäkeskiviikot, -perjantait ja –lauantait ovat jo vuosia kuuluneet omaan kesälomaani vakituisena illanviettopaikkana.

Kaivosta tosiaan tekee poikkeuksellisen se fakta, että se on auki vain kesällä – ja tämä ikävä kyllä näkyy myös äärimmäisenä tungoksena. Baarin ongelma on mielestäni jo vuosikaudet ollut se, että paikka tungetaan ääriään myöten täyteen mikä varsinkin terassin sulkeutumisen jälkeen on todella epämukavaa. Terassi sattuu tosin olemaan yksi Helsingin parhaista, mutta sielläkään ei voi koko iltaa viettää.

Kaivolla palvelu tuppaa olemaan aika hidasta, mutta se saattaa olla suoraa seurausta siihen että porukkaa on yksinkertaisesti liikaa. Sijainti Kaivopuistossa on myös hieman hankala, sillä viimeiset sporat ja bussit lähtevät melko aikaisin, takseja ei tule tolpalle ja kävely Helsingin keskustaan yön pikkutunteina saattaa olla joskus melko vaivalloista.

Hinta kohdallaan
7

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta