3,9 Gigantti Helsinki Itäkeskus, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kodintekniikka-kategorian 22. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mika N.

Olen asioinut itäkeskuksen Gigantissa muutamia kertoja. Olen saanut myös kohtalaisen hyvää palvelua, mutta useinmiten palvelu on ollut luokattoman huonoa. Myyjät ovat usein ylimielisiä ja tuntevat tuotteet vain pintapuolisesti. Erityisesti televisiota ostaessa olin itse ottanut tuotteista selvää huomattavasti enemmän mitä myyjä osasi niistä kertoa. Vielä kun siihen lisätään epäystävällinen käytös, niin en ymmärrä mitä lisäarvoa myyjä silloin tuottaa.

5
Asta F.

Olen saanut aina epämiellyttävää palvelua Gigantista, eikä tämäkään Gigantti ollut poikkeus. Olin jo aikaisemmin päättänyt etten mene enään ikinä giganttiin, mutta kappas!, kaverin kanssa tänne kauppareissulla kuitenkin eksyin.
Noh, ajattelimpa siinä sitten vilkaista tarjouksia. Halpoja hintoja, heräteostoksia, löytöjä, poistoja.. tai mitä ne nyt onkaan. Myyjien mielestä köyhien kamaa ilmeisesti, sillä taas tuli sama tunne, kuin tammiston gigantissa, kun myyjä asiakkaalle tokaisi: "haluatko huonon vai kalliin".
Kumma juttu, että ainakin meillä, nämä halvemmat tuotteet ovat kestäneet vuosien varrella paljon kauemmin kuin kalliit koneet ja laitteet.
Siinähän se juttu onkin, ostat kalliilla ja usein!!
Myymälä sinänsä on siisti ja nyvin järjestetty.
Harmi vain että henkilökunta ei ole oikein ammattitaitoista. Olen alkanut miettimään, että johtuuko myyjien asenne halpoja tuotteita ostaviin asiakkaisiin, että kokoajan painostetaan myymään ja heti ensimmäisenä myyjä vain ajattelee, ettei asiakas osta kuitenkaan mitään.. Turhautumista, pakkomyyntiä ja tuputtamista ostamaan alkaakin tässä tilanteessa sitten ilmetä.
Kurjaa että henkilökunnasta yleensä näkee sen, millainen työilmapiiri on.
Toivottavasti asiaan tulee muutos, että minäkin voisin taas harkita asiakkuuttani tässä ketjussa.

Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa... niinpä!
Mutta.. kyllä hyvästä palvelusta kannattaa maksaa sen pari kymppiä enemmän, niin jää kaupoista hyvä mieli:)

2
Heli R.

Surkea palvelu alkaa heti, kun on maksanut tuotteen. Nyt olen odottanut neljättä viikkoa jo elokuussa maksettua konetta, eikä kukaan ota yhteyttä, vaikka on jättänyt monta soittopyyntöä etc.

Eikä tämä suinkaan ole ensimmäinen vastaava kokemus. Lisäksi yksi sanoo, että nettitilaus on ilmainen ja seuraava, ettei ole jne.

Uskomaton esitys kaiken kaikkiaan.

0
Magnus G.

Surkeeta palvelua, henkilökunta epämielyttävää.
Tilat näyttävät vanhoilta.
Tavaroiden noudossa aivan hirveät jonot.
Jotenkin hankala koko paikka, huono fiilis jäi, oli viimeinen kerta kuin ostin mitään tästä kaupasta.

Hinta kohdallaan
1
Suvi A.

Itäkeskuksen Gigantti on kooltaan hieman pienempi kuin Gigantin liikkeet yleensä, mutta tuotteet sieltä löytää kuitenkin yhtä helposti jos ei jopa helpommin. Liikkeen tila on yllättävän valoisa ja käytävät ovat leveitä, että mahtuu hyvin kulkemaankin. Henkilökuntaa on jonkin verran ja apua saa ainakin kävelemällä info-pisteelle jos työntekijää ei satu löytymään hyllyjen välistä. Henkilökunta on ystävällistä, palvelualtista ja asiantuntevaa. Hinnat ovat tuttua muista Giganteista eli hieman halvempia yleensä kuin muissa kodinkone- ja elektroniikkaliikkeissä. Varsinkin joitakin ei-niin-tunnettuja merkkejä saa todella halvalla, joskin laadusta en menisi takuuseen.

Asiantunteva palvelu, Edulliset hinnat, Laatua Hinta kohdallaan
7
Frida V.

Behändigt nära till hands precis bredvid Citymarket och Östra Centrum har butiken verkligen lyckats välja ett bra läge åt sig. Till och med mitt i julstressen var det inte alltför svårt att navigera sig igenom butiken till just den produkt vi då var ute efter. Gigantti har ett stort utbud av nästan alla produkter de erbjuder, vilket kan göra en enkel kund lite förvirrad, men personalen kan väldigt yrkesmässigt hjälpa en att välja ut just den produkt som passar en bäst bland hela urvalet. Man kan visserligen lätt bli distraherad av någon produkt man fram tills nu inte förstått att man behöver, men då hjälper oftast att fråga personalen om deras åsikter. Butiken har så gott som alltid något till salu till specialpris, så det lönar sig att pricka in veckan då just den produkt du vill ha säljs förmånligare.

Asiantunteva palvelu, Laatua Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Asiantunteva palvelu
2. Laatua
3. Edulliset hinnat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta