7 Luhta Outlet Itäkeskus, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 183. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Yasemin C.

hyvä valikoima! Itäkeskuksen Aleksi 13 sijaitsee kauppakeskus Itäkeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Itäkeskuksen metro asemalta on vain vajaan 3 minuutin kävelymatka liikkeeseen. Myymälän tilat ovat pinta - alaltaan laajat ja valikoimiin kuuluu mm. naisten - , sekä miesten vaatteita, kenkiä, asusteita ja laukkuja. Vierailin Itäkeskuksen Aleksi 13 etsiessäni uutta laukkua. Asusteiden ja laukkujen valikoima oli laaja. Liikkeessä oli oma osastonsa laukuille ja valinnan varaa tosiaan riitti. Myymälässä oli runsaasti eri suunnittelijoiden design laukkuja, sekä mm. huiveja. Laukkuja oli monesta eri hintaluokasta. Katselin laukkujen lisäksi myös vaatteita, jotka olivat hinta - laatusuhteiltaan edullisia. Olin kuitenkin hieman pettynyt, että myymälän valikoimissa ei ollut laisinkaan erikseen nuorille suunnattuja vaatteita. Pukukopit olivat tilavat ja niiden seinillä oli suuret valaistut peilit. Myyjät auttoivat mielellään sopivien kokojen löytymisessä. Aleksi 13 valikoima oli hyvä. Autolla asioidessa auton voi pysäköidä maksuttomasti vierailun ajaksi kauppakeskus Itäkeskuksen parkkihalliin. Aleksi 13 on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 9.00 - 21.00, lauantaisin klo. 9.00 - 18.00, sekä sunnuntaisin klo. 12.00 - 18.00. Olin erityisen tyytyväinen saamaani hyvään palveluun, sekä myymälän laajaan valikoimaan. Suosittelen Itäkeskuksen Aleksi 13 liikkeessä asioimista lämpimästi kaikille! ++ Aleksi 13 Clubi kortilla sai alennusta ostosten loppusummasta. Vaatteiden valikoima oli runsas ja jokaista kokoa oli saatavilla useita kappaleita. Myymälään on myös saatavilla lahjakortteja. Liikkeeseen oli helppo löytää. Aleksi 13 tarjoaa myös maksullisia ompelu palveluita.

8
Johanna N.

Hyvä allu itikses. Iso ku mikä jote valikoimaaki runsaast. Tykkään väreist ja täältä saa tosi hienoi värillisii farkkui. Hinnatkin on lähes kaikis tuotteis kohdallaan ja kokoja löytyy. Varsinki alusasut tuntuu hyvilt päällä ja eivät hankaa. Palveluu en oikeestas tarvinnu sen kummemmin, mut kassat ainaki pelas.

8
Leena K.

Muodin tavaratalo, jossa hyvä valikoima etenkin naisten laukkuja ja kenkiä. Jonkin verran naisten ja nuorten vaatteita. Eri merkkejä suht edullisesta keskihintaiseen, laatu keskimäärin korkea. Henkilökuntaa ei paljoa näy, mutta tarvittaessa heitä löytää ja saa apua. Tarjoukset usein voimassa vain liikkeen kanta-asiakaskortilla.

7
Heidi T.

Itiksen Aleksi13 on keskustan myymälänsä rutkasti pienempi. Alakerrassa on laukut ja kengät, ylhäällä vaatteet ja takit. Aleksi13:lla on erityisesti kiva laukku- ja kenkävalikoima, jossa merkkejä mitä ei muualta saa. Ale-aikaan voi tehdä tosi hyviä löytöjä. Bonus-järjestelmä myös kiva, alennuksen saa kortilla heti tuotteen hintaan.

8
Hanna P.

Aleksi 13 on varma valinta, jos kaipaa asiallisia vaatteita ja asusteita. Täältä löydät niin kengät, laukut, korut kuin perushousut ja paidat. Kauppa on selkeäst järjestelty eri osastoihin. Henkilökunta on aina todella mukavaa ja auttaa mielellään. Toiset merkit ovat kalliimpia, mutta laadusta voi maksaakin. Toisinaan vaatteet voivat olla liian "aikuismaisia ja tylsiä", mutta löytäjin täältä voit tehdä. Etenkin kenkäpuoli on mielestäni todella vierailemisen arvoinen. Tänne ei ole edes vaikea löytää.

Merkkivaatteita
8
Aku S.

Hyvä valikoima asiallisia vaatteita ja asusteita miehille ja naisille.

7
Jere T.

Minun makuuni ehkä hieman hintaansa nähden liian "tylsiä" vaatteita.

7
Arto M.

Valikoima melko pieni kun miettii paikkaa ja aleksi13 liikkeitä yleensä. Myyjät haahuilivat missä sattuvat ja sai odotelle hetken kassalla ennen kuin kukaan tuli palvelemaan.

5
Aki K.

Hyvät mallistot esulliseen hintaan. Paljon valikoimia. Kivat myyjät.

8
Tommi T.

Tyylikäs liike! Kassalla ei jonoja. Valikoima hieman rajallinen ja hinnat kilpailijoita kalliimmat.

7

Miksi juuri tänne?

1. Merkkivaatteita

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta