8,1 S-market Pitäjänmäki, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 35. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mikko P.

tilava ruokakauppa Pitäjänmäentiellä. Hyvät valikoimat, varsinkin vihanneksissa ja hedelmissä. Paljon kassoja, joten harvoin ruuhkaa. Kauppakompleksin katolla runsaasti parkkitilaa. Plussana vielä Alko samassa rakennuksessa. Hyvät valikoimat erikoisoluita. Hinnat S-marketien normitasoa.

8
Leena K.

Hyvä päivittäistavarakauppa, jossa monipuolinen valikoima ja edulliset hinnat. Pieni mutta laadukas palvelutiski. Myymälä siisti, mutta vihannesosastolla isoja aukkoja puuttuvista tuotteista. Kassoja auki vain vähän, joten joskus ollut jonoja. Kassahenkilöt pirteitä.

8
Henri H.

S-market on täydellinen ruokakauppa keskellä Pitäjänmäkeä. Kaupassa on laaja valikoima ruokaa ja hyllyt ovat hyvin järjestettyjä. Kauppa on minusta tavallista isompi ja kylttien avulla ruoat löytyvät helposti. Tärkeä tekijä on kaupan sijainti. Kauppa sijaitsee keskellä Pitäjänmäkeä ja bussiyhteydet kaupalle ovat loistavat. Kaupan tilat ovat siistit kaikin puolin. Suosittelen kaikille jotka asuvat Pitäjänmäessä.

10
Mirva C.

Suurehko S-market lähellä pojan harrastuspaikkaa ja siksipä täällä on tullut joskus piipahdettua kiireessä ostamassa vähän murua rinnan alle. Parkkipaikkoja on kaupan kattotasanteella ihan kiitettävästi ja auton saa yleensä melko lähelle ovia. Hissit parkkipaikalta kauppaan ovat hieman epäsiistit, mutta eivät sentään hirveän hajuiset kuten hissit pahimillaan.
Kauppa on melko monipuolinen, varsinkin meitä on ilahduttanut se, että myymälässä on lihatiski josta saa grillattuja kanankoipia. Nopea ja ruokaisia nuoren miehen eväs onkin ollut usein meidän ostoslistalla. Kassat ovat ystävällisiä, jonoja muodostuu joskus. Muuten tilava myymälä on onnistuttu tekemään jotenkin ahtaaksi juuri kassojen kohdalta.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
8
Aija P.

Hyvä sijainti, aina tilaa parkkipaikalla. Näppärää että samassa rakennuksessa on muitakin palveluja kuten kelloliike, optikko ja Alko. Nopeasti kaikki tarvittava perheen illalliseen tai isompaankin illanistujaiseen. Valikoimaa on riittävästi ja useimmiten tarvittavat tarvikkeet on helppo löytää. Useimmiten selviää myös jonottamatta. Nopea ja tehokas ostokokemus.

Ei jonoja, Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
7
Ismo K.

Tuoretiski hyvä. Kesäkuumalla mukava poiketa viileään kauppaan. Hyvä palvelu.

10
Niina T.

S-market Pitäjänmäki päihittää oman lähikauppani mennen tullen. Ruoka-ainevalikoima on mielestäni kattava ja kassoilla palvelu on ystävällistä. Tässä kaupassa minun ei myöskään tarvinut jonottaa kauan, vaikka asioinkin kaupassa heti töiden jälkeen. Tässä mielestäni hyviä syitä käydä Pitäjänmäen s-marketissa toistekin.

Marketin pisteitä parantaa myös viereisessä tilassa toimiva Alko. Ruoka ja juoma saman katon alta :)

Ei jonoja, Kattavat valikoimat
8
Moona K.

Hieman suppea valikoima moniin muihin ketjun myymälöihin verrattuna ja mielestäni myymälän hyllyjärjestys on epälooginen - toisinaan on vaikea löytää etsimäänsä. Kaupan valikoimiin kuuluu myös kohtalaisen kattava "juusto-osasto", josta löytyy toisinaan erikoisempiakin juustoja. Hinnat ovat kohtuulliset. Ikävä kyllä turhan usein joutuu jonottamaan pitkään, sillä kassoja on vain vähän auki. Plussana myös minä mainitsisin marjamyynnin näin kesäaikaan. Alko on kaupan välittömässä läheisyydessä, näin ollen S-marketin edustalla pyörii paljon humaltuneita, joten siksi en pidä kauppaa mieluisimpana paikkana suorittaa ruokaostoksia. Lähikauppana kuitenkin hoitaa tehtävänsä hyvin.

Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
6
Tarja M.

Palvelutiski on lähikaupoissa nykyään harvinaisuus, mutta täältä se löytyy. Valmiiksi pakattujen leipien lisäksi kaupasta löytyy myös tuoreleipätiski.

Pieniin Alepoihin ja Sivoihin tottuneena harhailin hetken isomman kaupan käytävillä, ennen kuin löysin etsimäni. En voinut olla huomaamatta että valikoima oli hyvä: hyllyiltä löytyi peruskauppaa enemmän mm. vitamiineja. Olin myös tyytyväinen eväsosastoon, jossa löytyi useita erilaisia kolmio- ja muita eväsleipiä.

Kesäaikaan minua ilahduttaa erityisesti kaupan edessä myytävät marjat ja herneet. Jos tämä olisi lähikauppani, kävisin täällä useamminkin.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski Hinta kohdallaan
7
Johannes J.

Pitäjänmäen S-market on sopivan kokoinen kauppa arkeen ja juhlaan.

Kaupassa on helppo liikkua ja siellä on laaja valikoima tuotteita. Käytävät ovat sopivan leveät ja tuotteet on asteltu hyvin. Kaupassa on myös oma laadukas lihatiski, josta saa myös hyviä aterioita kiireiseen päivään. Asiointi sujuu nopeasti ja uudetkin tuotteet löytyvät melko helposti. Kassatkin toimivat kohtalaisen hyvällä nopeudella. Hintataso on samanlainen kuin muissakin vastaavan kokoisissa kaupoissa.

Kauppa on hyvien kulkuyhteyksien varrella: katolla on hyvät pysäköintitilat ja Jokeri-linjan bussipysäkki on aivan vieressä. Samassa talossa on mm. myös R-kioski ja Alko.

Kattavat valikoimat, Luomua ja lähiruokaa, Oma lihatiski Hinta kohdallaan
9
Jarno K.

Loistavat parkkitilat katolla.Hyvä palvelutiski ja palvelu.Myös Alko samojen seinien sisällä.

9
Tommi T.

Selkeä ja edullinen ruokakauppa. Ostin juuri perheelleni ruoat hyvien tarjousten takia. Valikoima ei laajin mahdollinen.

7

Miksi juuri tänne?

1. Kattavat valikoimat
2. Oma lihatiski
3. Ei jonoja
4. Luomua ja lähiruokaa
5. Perustuotteet nopeasti
6. Tuoreet vihannekset ja hedelmät
7. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta