8 Alepa Pasilanraitio, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 51. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Toni I.

Hyvän kokoinen Alepa!

Pari kertaa on nyt tullut tässäkin kaupassa asioitua. Tilaa on hyvin ja yleinen järjestys ja fiilis on omaan makuuni. Yllättävän monipuolinen valikoima, joten on pelastanut muutamat leipomis/kokkaussessiot.

Kaupan sijainti pitää tietää, jotta paikalle löytää. Ulkoapäin ei kovinkaan erikoisen näköinen. Loistavaa on myös se että on suht myöhään auki.

Etenkin myyjät ovat olleet ystävällisiä, tervehtivät jopa vastaan tullessaan ja kassallakin saatetaan rupatella niitä näitä, tällaista asiakkaan kohtaamista ja palvelua enää harvassa paikassa saa.

Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Sari G.

Alepaksi ihan ok, valikoimaltaan jopa parempi kuin läheinen k-market. Melko rauhallinen ja tilavan oloinen. Tämä ei siis ole R-kioski, jota Leonardo on arvioinut. Kassat eivät vaikuta kovin asiantuntevilta. Alepassa ei varmaan anneta tarpeeksi koulutusta asiakaspalveluun.

7
Leandro M.

Kioski on todella pienikokoinen. Kioski on hyvässä kunnossa ja sisältä siisti, tuotteet aseteltu paikoilleen hyvin. Kioskissa ei kylläkään paljoa erilaisia tuotteita löydy, suurimmaksi osaksi karkkia suklaata ym. Kioskissa voi ladata matkakortin. Henkilökunta mukavaa ja ammattitaitoista.

7
Markus K.

Alepa Pasilanraitio on kiva, pieni, mutta lähellä, jos asuu Länsi-Pasilassa. Länsi-Pasilassa ei ole montaa ruokakauppaa ja tämä Alepa on pikkukauppamaisuudestaan huolimatta yksi edullisimmista kaupoista ruokatavaroiden suhteen. Ei ruuhkia kovin usein.

Edulliset hinnat, Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
8
M K.

Pienehkö lähikauppa, josta löytää kaiken tarpeellisen. Hinnat toki voisivat olla hieman alhaisempia mutta yleensä edullisin Länsi-Pasilan kaupoista.

Ei jonoja Hinta kohdallaan
8
Tiia R.

Pieni, mutta muuten näppärä lähiruokakauppa. Täältä löydät kaikki tarvittavat pikku ostokset ja aukioloajat ovat pitkät. Kassalle pääset yleensä nopeasti, hinnat ovat normaalia pikkukauppatasoa, eli eivät mitkään alhaisimmat. Tästä liikkeestä saat kuitenkin S-bonusta ja täällä on myös melko paljon hyviä tarjouksia. Välillä kuitenkin joudut jonottamaan kassalle ja tällöin myyjillä on hankaluuksia saada ruuhka purettua. Suosittelen paikkaa jos haluaa ostaa pikkuostokset melko hyvästä valikoimasta.

Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Jarkko L.

HUONOA:

* Eräs myyjä aina tyrkyttää sirullista S-korttia, vaikka asiakkaalla olisi jo tavallinen S-kortti => KASSA RUUHKAUTUU, hirveä jono!
Muutenkin hirveä juoruaja, muut työntekijät osaavat sikäli kassahomman paremmin.


HYVÄÄ:

* Auki lähes aina. Jos ei auki, menen Eläintarhan 24h K-marketiin tai 24h Alepaan.

Hinta kohdallaan
7
Marko N.

Hyvät valikoimat ja aamuisin tuoreita pasteijoita, croissantteja tms. Aukioloajat riittävät siihen, että töihin mennessä saa aamupalaa.

9
Toivo R.

Monipuolinen valikoima. oma lihatiski ja hyvä palvelu.

9
Lauri H.

Vähän nuhjuinen Alepa, mutta paras lähikorttelien kaupoista.

Ei jonoja Ylihinnoiteltu
8

Miksi juuri tänne?

1. Ei jonoja
2. Perustuotteet nopeasti
3. Ystävällinen henkilökunta
4. Edulliset hinnat
5. Kattavat valikoimat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta