8
Alepa Pasilanraitio, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 48. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Hyvän kokoinen Alepa!

Pari kertaa on nyt tullut tässäkin kaupassa asioitua. Tilaa on hyvin ja yleinen järjestys ja fiilis on omaan makuuni. Yllättävän monipuolinen valikoima, joten on pelastanut muutamat leipomis/kokkaussessiot.

Kaupan sijainti pitää tietää, jotta paikalle löytää. Ulkoapäin ei kovinkaan erikoisen näköinen. Loistavaa on myös se että on suht myöhään auki.

Etenkin myyjät ovat olleet ystävällisiä, tervehtivät jopa vastaan tullessaan ja kassallakin saatetaan rupatella niitä näitä, tällaista asiakkaan kohtaamista ja palvelua enää harvassa paikassa saa.

Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Alepaksi ihan ok, valikoimaltaan jopa parempi kuin läheinen k-market. Melko rauhallinen ja tilavan oloinen. Tämä ei siis ole R-kioski, jota Leonardo on arvioinut. Kassat eivät vaikuta kovin asiantuntevilta. Alepassa ei varmaan anneta tarpeeksi koulutusta asiakaspalveluun.

7

Alepa Pasilanraitio on kiva, pieni, mutta lähellä, jos asuu Länsi-Pasilassa. Länsi-Pasilassa ei ole montaa ruokakauppaa ja tämä Alepa on pikkukauppamaisuudestaan huolimatta yksi edullisimmista kaupoista ruokatavaroiden suhteen. Ei ruuhkia kovin usein.

Edulliset hinnat, Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
8

Pienehkö lähikauppa, josta löytää kaiken tarpeellisen. Hinnat toki voisivat olla hieman alhaisempia mutta yleensä edullisin Länsi-Pasilan kaupoista.

Ei jonoja Hinta kohdallaan
8

Pieni, mutta muuten näppärä lähiruokakauppa. Täältä löydät kaikki tarvittavat pikku ostokset ja aukioloajat ovat pitkät. Kassalle pääset yleensä nopeasti, hinnat ovat normaalia pikkukauppatasoa, eli eivät mitkään alhaisimmat. Tästä liikkeestä saat kuitenkin S-bonusta ja täällä on myös melko paljon hyviä tarjouksia. Välillä kuitenkin joudut jonottamaan kassalle ja tällöin myyjillä on hankaluuksia saada ruuhka purettua. Suosittelen paikkaa jos haluaa ostaa pikkuostokset melko hyvästä valikoimasta.

Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

HUONOA:

* Eräs myyjä aina tyrkyttää sirullista S-korttia, vaikka asiakkaalla olisi jo tavallinen S-kortti => KASSA RUUHKAUTUU, hirveä jono!
Muutenkin hirveä juoruaja, muut työntekijät osaavat sikäli kassahomman paremmin.


HYVÄÄ:

* Auki lähes aina. Jos ei auki, menen Eläintarhan 24h K-marketiin tai 24h Alepaan.

Hinta kohdallaan
7

Ulkoasultaan Pasilanraition Alepa on hieman ankea, mutta se kätkee kuitenkin sisäänsä ihan kelvollisen ruokakaupan. Hedelmä- ja vihannesvalikoima voisi toisaalta olla vähän laajempikin. Alepassa ei myöskään ole omaa lihatiskiä, joten sellaista kaipailevan kannattaa suunnata johonkin muualle ostoksille.

Kasvissyöjien ja vegaanien iloksi erilaiset soijamaitotuotteet ovat hyvin esillä maitotuotteita vastapäätä. Myös paistopiste on kiva lisä tarjontaan, vaikka iltaa kohden se vääjäämättä tyhjeneekin. Lisäplussana on ehdottomasti laajat aukioloajat, ja Alepa pitääkin iltaisin ovensa auki klo 23 saakka.

Henkilökunnan ystävällisyys tuntuu vaihtelevan työntekijöittäin, joten kovin kotoisa fiilis Alepasta ei aina välity. Ruokaostokset siellä saa kuitenkin suoritettua nopeasti ja helposti.

Ei jonoja
7

Vähän nuhjuinen Alepa, mutta paras lähikorttelien kaupoista.

Ei jonoja Ylihinnoiteltu
8

Miksi juuri tänne?

1. Ei jonoja
2. Perustuotteet nopeasti
3. Ystävällinen henkilökunta
4. Edulliset hinnat
5. Kattavat valikoimat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta